Yebo mater kad bi se zatrco u ovog Kolasinca ja mislim da bi se odbio i Drogba.
Glaj konstitucije u covjeka i to ne trollam.
Vise gradjen kao Body-Guard nego kao fudbaler.
Dovest' ga u odbranu i mirna Bosna
igrali bi k'o spanija bez napadaca... osim toga imamo mi univerzalaca na klupi... ibricic komotno moze u spicdadnan je napisao/la:Morat cemo pozvati makar jos jednog ili dva napadaca za Brazil kada se aBd kvalifikujemo. Ne ide da ides u brazil sa samo dva napadaca. Pa makar i ne igrali ta dvojica kvalifikacije nikako, morat ce biti pozvani. Svaka reprezentacija pozove makar 4-5 napadaca za SP a mi u ovom trenutku kroz citave kvalifikacije pozivamo samo dvojicu.
Nikako mi se ne svidja to sto pape ne poziva cak ni na klupu niti jednog napadaca. Vecina fudbalera se povrijedi makar jednom u svojoj karijeri da ne mogu igrati neko vrijeme. Sta da se desi da se npr Dzeko povrijedi? I jos ne daj Boze po baksuzluku i Ibisevic dobije kartone? Mada i da ne dobije opet jedan napadac je jako malo bez obzira jel ti imas tezak raspored ili lagan, posebno na turnirima tipa svjetskog prvenstva. Treba nam osvjezenje pa i u kvalama da ulazi neki napadac makar kao izmjena ibisevicu u zadnjih dvadesetak minuta ili petnaest.
druze, smajliji su tu da ukazu na ozbiljnost/neozbiljnost sadrzaja... osim toga nas selektor je na novinarska pitanja upravo odgovarao da ima alternative i naveo je ibricica kao igraca koji moze igrat' u spicu...dadnan je napisao/la:Reci da ti je treci igrac na svjetskom prvenstvu gdje igras minimum 3 utakmice u kratkom periodu visak je u najmanju ruku glupost. Vec sam ti rekao da svaka iole ozbiljnija repka ima makar 4-5 napadaca u sastavu. Kako moze biti visak u slucaju povrede ili crvenog kartona? Da ne govorim o formi. Pa makar covjek ne igrao niti jednu utakmicu treba da bude tu za slucaj ne daj Boze. A to da li ce igrati sa jednim ili dva napadaca to se jos ne zna. Igra sa dva napadaca nam je odgovarala i moze biti da ce pape htjeti rizikovati i igrati sa 2 napadaca jer smo na neki nacin uigrani tako i nemamo mnogo sta izgubiti. Mozda ce i tako gledati buduci da smo sa jednim napadacem igrali rijetko odnosno gotovo nikako.
Komentar ispod:I selektor Safet Sušić apeluje na političare: Usvojite zakon o JMB!
Posle Brazila preuzmi državu i odvedi nas u EU
Ako je tebi bolje da za ne daj Boze neki slucaj umjesto nekog napadaca u spic ide Zahirovic onda nema frke.Šofa je napisao/la:Prvo u kvalifikacijama se ne testiraju igraci i ja sam misljenja da neke napadace ne treba zvati a jos manje sam misljenja da ih treba testirati.
Drugo ima jedan napadac u rezervi samo sto ga Pape ne zove jer mu nece davati priliku za igru a to je Muslimovic.
Trece navedi ime nekog napadaca koji bi mogao da igra na svjetskom prvenstvu pa eto i za nedaj Boze. Mozda nekad u buducnosti ce taj Atajic biti konkuretan.
Cetvrto jarane sto se tice napadaca mi se ne trebamo brinuti i fakticki nam ne treba nijedan novi napadac. Ciro je svojevremeno rekao da on u reprezentaciji ima 11 napadaca na terenu(tadfa je doduse igrao i Hasagic) tako da je to dovoljan argument.
A od bilo kojeg rijesenja koje ti predlozis u napdau ja garantujem da su bolji Luluc, Visca, Stevanovic, Pjanic, Salihovic, Spahic, Pandza, cak i Zukanovic , Medunjanin, a da pri tome ne pominjem da imamo mladu selekciju i momke kojima se treba dati prilika.
Bas tako,cuj treba nam treci napadac a fakat pored Vede i Dzeke konkurencija za tog treceg je dodje mi da vrisnem.Šofa je napisao/la:Prvo u kvalifikacijama se ne testiraju igraci i ja sam misljenja da neke napadace ne treba zvati a jos manje sam misljenja da ih treba testirati.
Drugo ima jedan napadac u rezervi samo sto ga Pape ne zove jer mu nece davati priliku za igru a to je Muslimovic.
Trece navedi ime nekog napadaca koji bi mogao da igra na svjetskom prvenstvu pa eto i za nedaj Boze. Mozda nekad u buducnosti ce taj Atajic biti konkuretan.
Cetvrto jarane sto se tice napadaca mi se ne trebamo brinuti i fakticki nam ne treba nijedan novi napadac. Ciro je svojevremeno rekao da on u reprezentaciji ima 11 napadaca na terenu(tadfa je doduse igrao i Hasagic) tako da je to dovoljan argument.
A od bilo kojeg rijesenja koje ti predlozis u napdau ja garantujem da su bolji Luluc, Visca, Stevanovic, Pjanic, Salihovic, Spahic, Pandza, cak i Zukanovic , Medunjanin, a da pri tome ne pominjem da imamo mladu selekciju i momke kojima se treba dati prilika.
Kako samo lijepo i istinito receno. Samo cu dodati da je nakon kritika za 18 igraca na prijateljskoj kada je receno na forumu ne treba vise, Pape iduci put pozvao 24, 25 i advokati govore, pa ja tako i trebaamho je napisao/la:kad susic u avgustu pozove 4 napadaca, onda ce svi u glas kao je bilo vrijeme, kako je trebalo i ranije pozvat' nekoga itd... isto ce biti kao i sa odbranom... dok je pape pozivao 3 odbrambena za 4 pozicije, dezurni klimavci su to opravdavali kao ne trebaju alternative... kao bolje ce na def. boku odigrat' prirodni ofenzivac nego tamo neki igrac iz kortrijka... ili moze desnjak na lijevi bok... bolje i on nego neki tamo anonimac... kad je safet pozvao tog nekog iz krotrijka anonimca i on odigrao odlicno,, prica se mijenja za 180 stepeni... isto tako i sad... lafo ne treba vise napadaca, bolje ce odigrat' tromi veznjak u spicu, nego prirodan spic igrac..
heh ima mnogo suncokreta na forumubhsport je napisao/la:Kako samo lijepo i istinito receno. Samo cu dodati da je nakon kritika za 18 igraca na prijateljskoj kada je receno na forumu ne treba vise, Pape iduci put pozvao 24, 25 i advokati govore, pa ja tako i trebaamho je napisao/la:kad susic u avgustu pozove 4 napadaca, onda ce svi u glas kao je bilo vrijeme, kako je trebalo i ranije pozvat' nekoga itd... isto ce biti kao i sa odbranom... dok je pape pozivao 3 odbrambena za 4 pozicije, dezurni klimavci su to opravdavali kao ne trebaju alternative... kao bolje ce na def. boku odigrat' prirodni ofenzivac nego tamo neki igrac iz kortrijka... ili moze desnjak na lijevi bok... bolje i on nego neki tamo anonimac... kad je safet pozvao tog nekog iz krotrijka anonimca i on odigrao odlicno,, prica se mijenja za 180 stepeni... isto tako i sad... lafo ne treba vise napadaca, bolje ce odigrat' tromi veznjak u spicu, nego prirodan spic igrac..![]()
![]()
Jedino dobro u svemu tome je sto Pape uci i napreduje, a njegovi advokati ce da brane i brane bilo pravo ili krivo.
Igrala su skoro pa slicna imena protiv nas,pa da nam Papac ne ucera na kraju nebi ni pobjedili.ahmic je napisao/la:Joj imena u ekipi Brazila,Sajo dragi strah me hvata...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.