Momcima puno sreće. IDEMO U DRUGI KRUG
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Toliko o spisku ... iskreno, koliko se pričalo, razočaran sam. Možda i ne bih bio, da nije Petrovic pricao o tom nekom iznenađenju i bla, bla, bla...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Razocarenje i sa moje strane, nikakvih pozitivnih ni lijepih vijesti niti ugodnih iznenadjenja.
Samo je 16 imena na spisku a pricalo se o 24-tom igracu.
Kakva je ovo igranka Boga pitaj.
Drago mi je da Savovica nema, pricali o njemu ko da je Tim Dancan.
Samo je 16 imena na spisku a pricalo se o 24-tom igracu.
Kakva je ovo igranka Boga pitaj.
Drago mi je da Savovica nema, pricali o njemu ko da je Tim Dancan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vi stvarno mislili da će bit nekih novih imena?

ali evo, pošto sam čitao temu da pitam našeg strašnog insajdera

ali evo, pošto sam čitao temu da pitam našeg strašnog insajdera
jesu li lijepa iznenađenja dresovi?neno#4 je napisao/la:Ocekujem lijepa iznenadjenja na konferenciji za stampu 19. juna![]()
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Moram priznati da u zadnje vrijeme nisam pratio nasu kosarku..
Od Sabitove ekipe,Markovic,Firic ,Dzevdo i td posve sam zapostavio..
Ne znam a kakvim kadrom raspolazemo i sta mozemo u Sloveniji.
S Petrovicem mi se ,bar imam takav dojam ,stvorila dobra i postrna atmosfera pa tako da nam se valja mobilisat i podrzat nase momke..
Od Sabitove ekipe,Markovic,Firic ,Dzevdo i td posve sam zapostavio..
Ne znam a kakvim kadrom raspolazemo i sta mozemo u Sloveniji.
S Petrovicem mi se ,bar imam takav dojam ,stvorila dobra i postrna atmosfera pa tako da nam se valja mobilisat i podrzat nase momke..
Pristojna ekipa istina ocekivao sam barem jedno iznenadjenje pa makar savovic medjutim nista od toga. Drago mi je sto je aco zadrzao isti stav bez obzira na sve ... Ma cuj pristojna ekipa odlicna ekipica pokazali smo sa 7 igraca kako igramo sad kad se roster prosiri bit ce to dosta bolje jedva cekam da ih vidim na djelu a ponajvise teletovica da vidim kako se odrazila ova sezona na njega ... KAD IGRAMO NEKI TURNIR NARODE ?
Možda Neno nešto zna što Aco nije mogao reći medijima.Dufresne je napisao/la:@neno#4, we demand some explanations...
Ajde, @neno, čekamo te. (Garant su dresovi i Zmaj veliko iznenađenje 19. juna)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
merdanovic
- Kontakt:
Šta nevalja kod ovog spiska.Spisak dobar nema jedino Savovića.A realno i bez obzira na sve Bavčić je zaslužio da igra jer je uvijek bio uz reprezentaciju.
Za razliku od proslog EP,ova reprezentacija je daleko jača.Petrovic je uradio dobar dio posla.Imamo tu novih imena kao Peršić,Adamović,Šutalo,Stipanović.Da je ko drugi selektor kao npr.Sabit sumnjam da bi se potrdui za Stipanovica i Šutala da igra za BiH.Petrovic je dobar dio posla uradio i imamo taj "kostur" sa dobrom rotacijom možemo pobijedit svakoga ali isto tako nikoga nesmijemo da potcjenimo.
Za razliku od proslog EP,ova reprezentacija je daleko jača.Petrovic je uradio dobar dio posla.Imamo tu novih imena kao Peršić,Adamović,Šutalo,Stipanović.Da je ko drugi selektor kao npr.Sabit sumnjam da bi se potrdui za Stipanovica i Šutala da igra za BiH.Petrovic je dobar dio posla uradio i imamo taj "kostur" sa dobrom rotacijom možemo pobijedit svakoga ali isto tako nikoga nesmijemo da potcjenimo.
Da si ziv i zdrav Peršić ti nije novo ime.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
merdanovic je napisao/la:Šta nevalja kod ovog spiska.Spisak dobar nema jedino Savovića.A realno i bez obzira na sve Bavčić je zaslužio da igra jer je uvijek bio uz reprezentaciju.
Ti mislis da su ova trojica stvarno pojacanja za ovu ekipu daj malo realnosti ekipa je ista samo sad imamo siru rotaciju koja nije taj kvalitet
Stipanovic pojacanje na centru mislim
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
za mene je sastav korektan...realno ne ocekujem sad neke lude partije gdje cemo protivnike pomesti...al ocekujem trku, suteve, borbu, kontre...i rotacije.
ja skidam kapu petrovicu jer je ima m.u.d.a. da se otarasi ovih starih igraca i da podmladi tim...sa tendencijom u narednom ciklusu kad se rijese papiri da imamo jos 4-5 mladih igraca!
ja skidam kapu petrovicu jer je ima m.u.d.a. da se otarasi ovih starih igraca i da podmladi tim...sa tendencijom u narednom ciklusu kad se rijese papiri da imamo jos 4-5 mladih igraca!
slazem se u potpunosti jedan jako respekatbilan sastav predvodzen mirzom mislim da mozemo do drugog kruga jjer atmosfera je odlicna i nema nekih zvijezda u ekipihz1987 je napisao/la:za mene je sastav korektan...realno ne ocekujem sad neke lude partije gdje cemo protivnike pomesti...al ocekujem trku, suteve, borbu, kontre...i rotacije.
joj hamo vidi mu glave
slazem se u svemu sto si napisao mislim sta ste ocekivali koji kur*chz1987 je napisao/la:za mene je sastav korektan...realno ne ocekujem sad neke lude partije gdje cemo protivnike pomesti...al ocekujem trku, suteve, borbu, kontre...i rotacije.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
- storm_raider
- Kontakt:
Ocekivan sastav. Mirza dolazi ljut i zeljan igre, jedino me je strah te prve utakmice.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Spisak je tesko mogao biti bolji. I dalje ce dosta toga zavisiti od Zekonje i Mirze, ali sada imamo strasnu, ali strasnu klupu. Koliko smo utakmica zas.rali u prethodnih par godina zbog klupe ? Sada smo to rijesili, a svi su nam igraci u najboljim godinama.
Ja ocekujem dobar plasman.
Ja ocekujem dobar plasman.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
I po meni je sastav sasvim korektan, smislen i očekivan. (Prethodni komentar se odnosio na insiderske informacije @nene i najave nekih iznenađenja, što se ne mora odnositi na novog igrača... Nećemo znati dok se @neno ne oglasi.
)
Vrlo mi je drago što je Mirza raspoložen i vjerujem da će svim silama djelovati da predstavi sebe i ekipu u najboljem svjetlu. U kvalifikacijama se igrala odlična košarka, čemu se nadam i na EP utakmicama. Aco vodi ovu ekipu odlično i mislim da će uspjeti izvući maksimum.
Još je ostalo samo kupiti karte za prvi krug i EP može početi.
Vrlo mi je drago što je Mirza raspoložen i vjerujem da će svim silama djelovati da predstavi sebe i ekipu u najboljem svjetlu. U kvalifikacijama se igrala odlična košarka, čemu se nadam i na EP utakmicama. Aco vodi ovu ekipu odlično i mislim da će uspjeti izvući maksimum.
Još je ostalo samo kupiti karte za prvi krug i EP može početi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- legenda reala
- Kontakt:
Ko vam je kriv što ste se razočarali kad ste očekivali nešto što je bilo nemoguće

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam ja ocekivao nemoguce, problem je sto nisam znao sta ocekujem, ali sam nesto ocekivao...legenda reala je napisao/la:Ko vam je kriv što ste se razočarali kad ste očekivali nešto što je bilo nemoguće![]()
Savovic ocito nece da igra, hvala lijepo i dovidjenja, tu je Edo... Samo me interesuje, ko je "24" igrac i sta je sa njim? Iako, mogu sebi dati parcijalni odgovor na to, a to ako je taj 24 igrac bio Cvetkovic, vrlo vjerovatno da KSS nije mu dao ispisnicu da igra za nas...
Tako da sve u svemu, nisam razocaran, samo bih volio da znam to oko "24-tog" igraca...
Pravda za Papeta!
Za Savovica se govorilo 50-50 , pa ajd oK.
samo me zanima status tog dodatnog igraca
koji bi mogao naknadno biti pozvan ? ili se za neke druge akcije planira s njim.
samo me zanima status tog dodatnog igraca
koji bi mogao naknadno biti pozvan ? ili se za neke druge akcije planira s njim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja sam tačno ovo očekivao da se ovi sa šireg spiska neće odazvati, da taj 24-ti trenutno uopšte nije neko pojačanje i takoDufresne je napisao/la:Nisam ja ocekivao nemoguce, problem je sto nisam znao sta ocekujem, ali sam nesto ocekivao...
On nam je zalog za budućnost, trenutno ne bi donjeo prevaguTako da sve u svemu, nisam razocaran, samo bih volio da znam to oko "24-tog" igraca...
Inače Aco sve objasnio na presu ima na ss.ba, većinom se slažem i ja sam optimista
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, MrPink i 25 gostiju.