Ponos Torina je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:MaliMemo se više ne pojavljuje na forumua možda je pod drugim nickom
Mozda se bacio na trazenje sponzora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ponos Torina je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:MaliMemo se više ne pojavljuje na forumua možda je pod drugim nickom
Mozda se bacio na trazenje sponzora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mali memo!Ponos Torina je napisao/la: Al nemamo mi para da na Nike pravi dresove!!!!![]()
hahahaLIvada je napisao/la:mali memo!Ponos Torina je napisao/la: Al nemamo mi para da na Nike pravi dresove!!!!![]()
![]()
ovaj dres je koma,,, samo sto mislim da zvjezdice nesmijemo imati na dresu,,,,, nisam siguran???? i jedan ovaki bjeli sa zutim linijama!!!!!!!!!!!!!!!Ponos Torina je napisao/la:Ovo je fin dres mozda je neko i prije postavio al eto
Al nemamo mi para da na Nike pravi dresove!!!!![]()
haha ja imam ovaj dres..Ponos Torina je napisao/la:To je ovaj dres
uz male prepravke
tacnije njih 20..Principatus je napisao/la:Ovakav dres sa ovoliko zvijezdica mozemo jednog dalekog dana imati kada osvojimo bezbrojna SP.
Evo cenera odma ko nagovori memu da nesto napise na ovoj temi.Cartman je napisao/la:Hajde ljudi skupite nesto para da dovedemo Adidas
pikaju li se oni turniri u Kataru i slicno? osvojimo taj turnir i stavimo zvjezdicu, sta ima vezeLily je napisao/la:tacnije njih 20..Principatus je napisao/la:Ovakav dres sa ovoliko zvijezdica mozemo jednog dalekog dana imati kada osvojimo bezbrojna SP.
Imam jedan dobar vic:calcio je napisao/la:pikaju li se oni turniri u Kataru i slicno? osvojimo taj turnir i stavimo zvjezdicu, sta ima vezeLily je napisao/la:tacnije njih 20..Principatus je napisao/la:Ovakav dres sa ovoliko zvijezdica mozemo jednog dalekog dana imati kada osvojimo bezbrojna SP.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.