Reprezentacija Italije
Re: Reprezentacija Italije
Zasto su se povukli
.
Cudime da ti I slicni tebi ne vodite bar Vrbanjusu kad s toliko smjelosti pricate o treneru svjetske klase, njegovim izmjenama I postavci, jedno je komentarisati a potpuno drugo kenjati.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Koliko srece sada
imam osjecaj da ce zalutat neki krumpir u mrezu japanaca 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Ponos Torina
- Kontakt:
najbolja utakmica do sada 
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 20 jun 2013, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- francobaresi
- Kontakt:
Eto veliki stručnjače , bujrum , pa nam objasni koja je logika mjenjati beka za beka , ili jednog beskorisnog igrača za drugog ?muXmania je napisao/la:Cudime da ti I slicni tebi ne vodite bar Vrbanjusu kad s toliko smjelosti pricate o treneru svjetske klase, njegovim izmjenama I postavci, jedno je komentarisati a potpuno drugo kenjati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Joj al volim ovo

Tritolone je napisao/la:Koliko srece sadaimam osjecaj da ce zalutat neki krumpir u mrezu japanaca
Samo nek ostane ovako.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ko zna zna
. Nismo se pokajali sto smoostali ovako kasno da ovo odgledamo strasna utakmica.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
eto ga.... atomski mravcic za pobjedu (nadam se)
Prandelli je strucnjak ali tesko je shvatiti neke njegove poteze veceras. pa eto samo to sto je sve izmjene izvrsio a jos 25 minuta ima da se igra. i to je cudno.
Prandelli je strucnjak ali tesko je shvatiti neke njegove poteze veceras. pa eto samo to sto je sve izmjene izvrsio a jos 25 minuta ima da se igra. i to je cudno.
kakvi potezi selektora
ubaci giacka
gol
ubaci gia gol
ubaci macisia asist za gol
svaka cast! stici dva gola razlike nije mala stvar
ubaci giacka
ubaci gia gol
ubaci macisia asist za gol
svaka cast! stici dva gola razlike nije mala stvar
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Chiello ne bi bio on da ne zavali jedan lakat
Jao srece
Jao srece
De Rossi je najbolji igrac Italije, trc ko lud, grize, udara I onda stigne I podvaliti ovakvu loptu za Marchu koji asistira giovinicu, klasa! Svaka cast majstoru.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zao mi je malo japanaca, ali cesto je to tako. promasis velike sanse i onda primis gol. Precku i stativu su pogodili u jednom napadu, kao mi protiv portugalaca nekad.Tritolone je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Koliko srece sadaimam osjecaj da ce zalutat neki krumpir u mrezu japanaca
![]()
Samo nek ostane ovako.
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo je jedna od onih ludih utakmica koje se ne dešavaju baš često . Niti Italijani mogu imati više ovoliko sreće , a teško da će se desiti da njihova odbrana dvaput ovako zakaže. Praktički da nema igrača koji večeras napravio 4-5 grešaka, počevši od onih najstarijih do najmlađih .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nezasluženo, nikakve igre, ništa...
Žao mi Japana, u svim segmentima su nadigrali Italiju i stvarno šteta da ovako naivno i nesretno izgube. De Rossi najbolji večeras...
Žao mi Japana, u svim segmentima su nadigrali Italiju i stvarno šteta da ovako naivno i nesretno izgube. De Rossi najbolji večeras...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Prandelli i Buffon ko da su vitre prosli Ramazan dijelili, a mescini da su nanijetili i ove god. da daju......
Sa ovakvom igrom ce ih i ocajni Brazil na celu sa onim Horozom pobijediti, a da ne govorim o Spaniji....
Sa ovakvom igrom ce ih i ocajni Brazil na celu sa onim Horozom pobijediti, a da ne govorim o Spaniji....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- francobaresi
- Kontakt:
Nikad ne otpisuj Italijane , pogotovo ne , kad se ovako provuku kroz grupu. To su pokazali i lani kad je većina govorila da će ih Švabe pregaziti u polufinalu , svi znamo šta se dogodilo .MrMuscle je napisao/la:Prandelli i Buffon ko da su vitre prosli Ramazan dijelili, a mescini da su nanijetili i ove god. da daju......
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jest mi drago kad vidim kada cvile na ovakve pobjede Italije
meni je ovo gust gledat, u 99% slucajeva znas sta slijedi ali opet je svaki put sve slađe i slađe 
Igrat ce Talijani protiv Brazila/Spanjolske puno bolje, bit ce veci motiv a i siguran sam da obrana ne moze odigrat ovako lose jos jednu utakmicu.
Igrat ce Talijani protiv Brazila/Spanjolske puno bolje, bit ce veci motiv a i siguran sam da obrana ne moze odigrat ovako lose jos jednu utakmicu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pa prosli sam Euru pisao i prije pocetka da ce Italija minimalno u finale... Slobodno nadji temu EP u Poljskoj i Ukrajini... Nick @TomZdravkovic, ne ovaj sto mi je sad....francobaresi je napisao/la:Nikad ne otpisuj Italijane , pogotovo ne , kad se ovako provuku kroz grupu. To su pokazali i lani kad je većina govorila da će ih Švabe pregaziti u polufinalu , svi znamo šta se dogodilo .MrMuscle je napisao/la:Prandelli i Buffon ko da su vitre prosli Ramazan dijelili, a mescini da su nanijetili i ove god. da daju......
Jer je tad bilo barem igre, a i svidjala mi se postavka Cezarea, ovo sada inoviranje sa njegove strane nista dobrog nije donijela..... A Italija evo vec 2 utakmice djeluje pa malo je reci smijesno.... Ja osim onih 20min od 35-55min nista dobrog na ovom Kupu Konf. nisam vidio racunajuci obje utakmice....
Ako ponovno predje na Dijamant ili na 3-5-2 mogla bi Italija napraviti probleme Spaniji, a sa ovom postavkom i ovim rasporedom i rotacijama igraca je topovska hrana....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 20 jun 2013, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.