Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

amho
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la amho » 20 jun 2013, 12:47

TMovac je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Anel nije imao maticni broj zbog poznatih razloga panije jos debitovao to je jedini razlog sto nije debitovao
Care bez maticnog nema ni pasosa,a bez pasosa,ne mogu ganjat promjenu sportskog drzavljanstva.A ne moze nastupiti dok mu FIFA ne promjeni sportsko drzavljanstvo
upravo tako.. ovo s.anje oko zakona o maticnim brojevima nije zahvatilo hadzica, niti ga je moglo uopste zahvatit' ;)... decko je rodjen u SRBiH i ima rodni list s odredjenim maticnim brojem iz 1989.g.... odricanjem se ne ispisujes iz knjige rodjenih (maticne knjige), vec iz knjige drzavljana... a to su dvije potpuno razlicite stvari..

bicakcic takodjer nije imao nikakve veze s nedonosenjem zakona o JMB, jer je rodjen u zvorniku i upisan je tamo u matičnu knjigu rodjenih i ima odredjen JMB...

kad je kolasinac u pitanju tu ne znam kakva je situacija... on je rodjen u njemackoj, ali ako su ga njegovi upisali u knjigu rodjenih u konzularnom predstavnistvu ili ambasadi BiH, onda i on nije morao cekati ni privremenu odluku ni zakon o JMB da dobije drzavljanstvo...

zakon o JMB se tice novorodjenih pri upisu u maticne knjige rodjenih (sto je preduslov za drzavljanstvo) i onih koji su rodjeni u nekoj drugoj zemlji, pa hoce upis u knjigu drzavljana BiH... bicakcic i hadzic vala nisu ni u jednoj ni u drugoj kategoriji.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 jun 2013, 13:57

A rusilac?

Kod njega je garant zapelo kod JMBGa? :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 jun 2013, 14:14

Batko je napisao/la:A rusilac?

Kod njega je garant zapelo kod JMBGa? :roll:
Boga pitaj đe zapelo :roll:

Nikako ne mogu da povjerujem da ss.ba za godinu dana nije došo do momka, da napravi interviuju sa njim, kakve su to njegove obaveze jbt da ne može odvojiti sat vremena, ako je i sa papirimi ko sa izjavama načekaćemo se mi da on zaigra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2013, 19:40

slika

Sutra igra Sturm Graz protiv PSG-a. Prilika da vidimo Anela Hadzica u akciji ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jul 2013, 19:45

Kada igraju @Goalgetter, u koliko sati, i ima li prenosa ? Zahvaljujem :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2013, 19:46

zizu1991 je napisao/la:Kada igraju @Goalgetter, u koliko sati, i ima li prenosa ? Zahvaljujem :)
U 18:00 h je utakmica, prijenos ima na Austrijskom ORF1. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jul 2013, 19:50

Ne reče ti meni za datum. Vidim piše Di 17 : 50h, malo sam se pogrešno izrazio, nisam vidio datum.
To je znači sutra na ORF -u ? Šteta što nemam taj kanal, možda se nešto nađe, nekakav stream.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2013, 19:52

zizu1991 je napisao/la:Ne reče ti meni za datum. Vidim piše Di 17 : 50h, malo sam se pogrešno izrazio, nisam vidio datum.
To je znači sutra na ORF -u ? Šteta što nemam taj kanal, možda se nešto nađe, nekakav stream.
Napisao sam vec gore, da je sutra utakmica :D .

Tesko da ima iko ORF1, osim ovih sto stanuju u Austriji. Mislim da bi trebao biti stream, npr. na http://www.firstrowspors.eu ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jul 2013, 19:54

Ma nisam gledao, nisam bio 10 - ak dana na forumu, i odmah sam se pogubio, isto krava. :?
Hvala na ponavljanju za ove koji ne prate na časovima :oops:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jul 2013, 17:53

Sturm Graz-Paris : Gratzei - Todorowski, Madl, Vujadinovic, Klem - Hölzl, Hadzic, Weber, F. Kainz - Djuricin, Beric

Hadzic starter. ;)

EDIT: Nakon 20 minuta mogu reci, mogao bi igrati za nas. Evo sada dobio kopacku u glavu, haman mu pa nista, vratio se na teren. Dokaz da ima Bosansku glavu :lol:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 jul 2013, 19:17

2:0 za Sturm poslije satak igre!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jul 2013, 19:32

Hadzic igra u jacem klubu i u jacoj ligi od Zahirovica,tako da je realno ocekivati da on za Zmajeve bude veliko pojacanje! protiv PSG-a prilicno dobar...samo da mu odobre da konacno igra za BIH..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 jul 2013, 19:57

3:1, Hadzić dobar, bit će mjesta za njega na klupi sigurno a možda i umjesto Zahe, vidjećemo, prijatno me iznenadio!!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 jul 2013, 22:05

Hadzic konacno dobio bh pasos,sad je sve na FIFI kad ce dozvoliti njegovo igranje u dresu Zmajeva,nadam se da ce to biti vec u augustu protiv SAD-a na Kosevu! igra u Sturmu(neki dan protiv PSG-A bio dosta zapazen u pobjedi svog tima protiv francuskog velikana) i siguran sam da je na poziciji zadnjeg veznog mnogo bolji igrac od Zahirovica koji nije standardan ni u bjeloruskom Dinamu Minsk,a o Rahimicu da i ne pricam.... dobro dosao Zmaju,vjerujem da ce nam dobro doci!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jul 2013, 17:13

Hadžić u početnom sastavu Sturma, igraju ligašku tekmu .. inače nosi broj 10 :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2013, 18:26

nisam gledao utakmicu,ali pobjedili su izgleda... sve je do njega ako se pokaze zauzet ce mjesto zadnjeg veznog u reprezentaciji,a iskreno mislim da nema neku veliku konkurenciju u Zahirovicu,tako da je realno ocekivati da cemo s njim biti jaci nego sa igracem kojeg se odrice Nalcik Spartak-drugoligas iz Rusije... Bicakcic ,Kolasinac,Hadzic,Arslanagic,i prije svih Hajrovic,hm imamo jako lijepu buducnost...

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 21 jul 2013, 18:29

bosnas_ je napisao/la:nisam gledao utakmicu,ali pobjedili su izgleda... sve je do njega ako se pokaze zauzet ce mjesto zadnjeg veznog u reprezentaciji,a iskreno mislim da nema neku veliku konkurenciju u Zahirovicu,tako da je realno ocekivati da cemo s njim biti jaci nego sa igracem kojeg se odrice Nalcik Spartak-drugoligas iz Rusije... Bicakcic ,Kolasinac,Hadzic,Arslanagic,i prije svih Hajrovic,hm imamo jako lijepu buducnost...
2:2 nisu pobjedili,,al dobro igro je citavu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,od ovih sto si nabrojo jedino Arslanagic nije ni blizu reprezentacije

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2013, 18:40

Ponovo jako los nastup Hadzica, ovaj put Sturm izgubio od Grödiga kod kuce sa 0:2. Inace, Grödig tek usao u Bundesligu prvi put u historiji, totalni autsajderi, i razbiju ih ovako.

Nisam gledao citavu utakmicu, ali ovo sto sam dosad vidio, nije apsolutno nista. Bez suteva na gol, opasnih akcija, puno izgubljenih lopti, tesko da ce on biti neko pojacanje.

Preporucio bih medijama malo da i o tome pisu, a ne da ga samo hvale, i stalno ga potiskuju da ga Pape pozove. Jer realnost je potpuno drugacija..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2013, 18:47

Anel uopste nije igrao na svojoj poziciji,vec na poziciji lijevog krila.Nigdje veze,naravno da nece to izgledati bas najbolje.Inace Sturm nakon one pobjede protiv PSG u pripremama su uletili u krizu.Citava ekipa,ne samo Hadzic.
Vjerovatno ce uskoro mjenjati trenera,ako se brzo nesto ne promijeni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 jul 2013, 22:14

Goalgetter je napisao/la:Ponovo jako los nastup Hadzica, ovaj put Sturm izgubio od Grödiga kod kuce sa 0:2. Inace, Grödig tek usao u Bundesligu prvi put u historiji, totalni autsajderi, i razbiju ih ovako.

Nisam gledao citavu utakmicu, ali ovo sto sam dosad vidio, nije apsolutno nista. Bez suteva na gol, opasnih akcija, puno izgubljenih lopti, tesko da ce on biti neko pojacanje.

Preporucio bih medijama malo da i o tome pisu, a ne da ga samo hvale, i stalno ga potiskuju da ga Pape pozove. Jer realnost je potpuno drugacija..
Jesi primjetio ovog slovenca br-7 u Grodigu, do jucer igrao po livadama u Kärntenu a vidi ga sada 8-) 8-) ali je bio igrac :o :o
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kakarut i 15 gostiju.