Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
De Sciglio prevara.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
gojzerica
- Kontakt:
Bonucci odigrao najbolju sezonu u karijeri, a on ga drži na klupi ccc..
- francobaresi
- Kontakt:
To si zaključio nakon nešto lošije utakmice večeras ?Andrej je napisao/la:De Sciglio prevara.
Onda su svi osim De Rossia prevara , pa jedan Pirlo je večeras napravio 5-6 grešaka koje on inače ne radi ni u snu , Chiellini i Barzagli nisu dobili duela pa sad i njih treba nazvati prevarom ?
Loša ti je ta priča , kad se traži krivac za lošu igru , onda treba početi od najiskusnijih i najodgovornijh.
A ne odmah kriviti momka koji ima 40-ak profesionalnih utakmica u čitavoj karijeri.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Trequartista
- Kontakt:
Ma brzi i hitri ovi Japanci, još im Italijan selektor, bilo je zaočekivati nešto ovako, Prandelli eksperimentiše, ovo do sada su promašaji, pobjedu su došle na sreću i na kvalitet.
Nek' je se prošla grupa, a dalje ćemo vidjeti.
Nek' je se prošla grupa, a dalje ćemo vidjeti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Barzagli je najbolji i najkonstantniji stoper na svijetu u zadnje 2 godine. To sto je u ova 2 meca glavom na Maldivima je drugo.sajo10 je napisao/la:Pricajte vi sta hocete al Barzagli je smjesan igrac....
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- francobaresi
- Kontakt:
Barzagli već dvije godine igra super , rijetko kada griješi. Međutim na ovom kupu se u prve dvije utakmice nije proslavio , zaista ne ide ga nikako. Što ne znači da neće u nastavku turnira podići nivo svoje igre, ne samo on, već većina igrača Azzurra.Pogba je napisao/la:Barzagli je najbolji i najkonstantniji stoper na svijetu u zadnje 2 godine. To sto je u ova 2 meca glavom na Maldivima je drugo.sajo10 je napisao/la:Pricajte vi sta hocete al Barzagli je smjesan igrac....
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Sinoć su igrači Japana dali 120% od sebe a Italijani nisu bili ni na 70 % svojih mogućnosti , u tome je razlika.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mene iskreno sinoc razočarao Chiellini, kriv je kod drugog gola jer je lose procjenio let lopte, 2-3 puta je tako sinoć. Pirlo je bio odličan kao i uvijek tako da mu se ne moze zamjeriti onih 4-5 jeftino izgubljenih lopti. De Sciglio je kriv kod prvog gola jer je preslabo dodao, medjutim i Buffon je trebao bolje odreagovati.
Midgeti u napadu teško da mogu išta protiv Brazila, Giovinoc i Giach nista nisu bolji od El Shaarawyja kojem treba vise dat priliku. Sinoc sam bio isfrustriran jer ga ponovo nije ubacio ni minute.
Protiv Brazila Marchisio treba na poziciju De Rossija jer ovaj nece igrati zbog kartona. Šteta što nema T.Motte sad.
Midgeti u napadu teško da mogu išta protiv Brazila, Giovinoc i Giach nista nisu bolji od El Shaarawyja kojem treba vise dat priliku. Sinoc sam bio isfrustriran jer ga ponovo nije ubacio ni minute.
Protiv Brazila Marchisio treba na poziciju De Rossija jer ovaj nece igrati zbog kartona. Šteta što nema T.Motte sad.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da Prandelli vrati formaciju koja je već provjerena , a to je 4-3-1-2 .
Ne može igrati 4-3-2-1 a da mu Aquilani i Giach izigravaju polušpiceve, zbog pogrešnih igrača u ovoj postavci najviše pati Balotelli , jer je on praktički jedini napadač bez prave podrške. Bezbroj puta se zbog toga nađe sam među 3-4 protivnička igrača i onda je teško nešto više očekivati od njega. Ako nastavi da forsira ovu formaciju , onda neka iza Maria stavi dva igrača koji i jesu za te pozicije. Candreva , Shaarawy, pa Giovinco i Diamanti , više bi oni pomogli Balotelliu nego Aquilani ili neko sličan njemu.
Ne može igrati 4-3-2-1 a da mu Aquilani i Giach izigravaju polušpiceve, zbog pogrešnih igrača u ovoj postavci najviše pati Balotelli , jer je on praktički jedini napadač bez prave podrške. Bezbroj puta se zbog toga nađe sam među 3-4 protivnička igrača i onda je teško nešto više očekivati od njega. Ako nastavi da forsira ovu formaciju , onda neka iza Maria stavi dva igrača koji i jesu za te pozicije. Candreva , Shaarawy, pa Giovinco i Diamanti , više bi oni pomogli Balotelliu nego Aquilani ili neko sličan njemu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
Evil Genius II
..........pirlo........
DDR...........marchisio
........candreva......
balotelli.........el shaarawy
candreva je odigrao dobru sezonu i mislim da bi trebao dobiti sansu da pokaze da li je kvalitet za prvih 11 ili ne. misljenja sam da je bolji od montoliva, aquilanija i pogotovo giaccherinija ali dok ga prandelli ne testira necemo to saznati. takodje, vezni red u diamant formaciji je najbolje sto ova repka ima za ponuditi i sva ostala eksperimentisanja su samo to - eksperimentisanja. sto se napada tice, ako se vec u odbrani forsira to poznanstvo i uigrana kombinacija iz juventusa onda ne vidim razlog zasto se to isto ne bi forsiralo i u napadu sa igracima milana. naravno, treba shvatiti i prandellija koji je na ovaj turnir ocigledno dosao sa ciljem da testira razlicite formacije u poprilicno jakoj konkurenciji i mislim da uopste i ne razmislja o rezultatima i eventualnom osvajanju turnira za razliku od nas forumasa ali bojim se da su ovi njegovi dosadasnji eksperimenti bili promasaj te da je gore navedena formacija najbolje sto italija ima u ovom trenutku.
DDR...........marchisio
........candreva......
candreva je odigrao dobru sezonu i mislim da bi trebao dobiti sansu da pokaze da li je kvalitet za prvih 11 ili ne. misljenja sam da je bolji od montoliva, aquilanija i pogotovo giaccherinija ali dok ga prandelli ne testira necemo to saznati. takodje, vezni red u diamant formaciji je najbolje sto ova repka ima za ponuditi i sva ostala eksperimentisanja su samo to - eksperimentisanja. sto se napada tice, ako se vec u odbrani forsira to poznanstvo i uigrana kombinacija iz juventusa onda ne vidim razlog zasto se to isto ne bi forsiralo i u napadu sa igracima milana. naravno, treba shvatiti i prandellija koji je na ovaj turnir ocigledno dosao sa ciljem da testira razlicite formacije u poprilicno jakoj konkurenciji i mislim da uopste i ne razmislja o rezultatima i eventualnom osvajanju turnira za razliku od nas forumasa ali bojim se da su ovi njegovi dosadasnji eksperimenti bili promasaj te da je gore navedena formacija najbolje sto italija ima u ovom trenutku.
- francobaresi
- Kontakt:
Očito je da mu ova dosadašnja taktika ne funkcioniše , vjerovatno zbog odabira igrača , odnosno postavljanje igrača na njima neprirodne pozicije.Evil Genius II je napisao/la:..........pirlo........
DDR...........marchisio
........candreva......
Također i ja mislim da Candreva mora dobiti šansu da se dokaže , ne bi trebalo da igraju igrači samo zbog imena.
Brate dragi nebitno je da li se igrač zove Andera Pirlo ili Cerci , ako ne igra dobro treba ga zamjeniti. To se odnosi na sve igrače , Barzagli je odličan igrač ali je van forme, dakle treba dati šansu Bonucciu ili Astoriu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bas kad su Japanci poveli sa 2-0

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- francobaresi
- Kontakt:
Zabavljaju se k'o na nekom Bajramskom turniru .Andrej je napisao/la:Bas kad su Japanci poveli sa 2-0![]()
-Rui Costa-
-Rui Costa-
kakva tragikomicna igra italije, pa ono ni na šta nije nalik
mene stid fakat bilo 
nema potpisa
- francobaresi
- Kontakt:
Zato protiv Brazila treba očekivati maksimalnu koncentraciju i veliki motiv. Tipični italijanski mentalitet , protiv malih ekipa ih nema nigdje , a kad dođu na megdan najvećima tad su i oni nenadjebivi. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja ne znam sta se sa nasih igraca desava, a to se odmah osjeti na cijeloj ekipi... pa je.o majku od svih onih Juventina Djakerini je najbolji.
Barza mi postaje diskutabilan u bitnijim utakmicama protiv ozbiljnijih ekipa, povukao za sobom i Kijelinija sinoc.
evidentno je da se ustalilo misljenje u Italiji da El Saravi i Baloteli ne mogu skupa, to istice i dosta strucnjaka, prenijelo se na Alegrija a evo i na Prandelija.
Barza mi postaje diskutabilan u bitnijim utakmicama protiv ozbiljnijih ekipa, povukao za sobom i Kijelinija sinoc.
evidentno je da se ustalilo misljenje u Italiji da El Saravi i Baloteli ne mogu skupa, to istice i dosta strucnjaka, prenijelo se na Alegrija a evo i na Prandelija.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Probable XI vs. Brazil (4-3-1-2): Buffon; Abate-Bonucci-Chiellini-De Sciglio; Candreva-Montolivo-Marchisio; Aquilani; Balotelli-Giovinco. fuj
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pa bolje u ovom trenutku i ne moze.... S obzirom da Pirlo i De Rosi ne mogu igrati..... A i Barzagliu je potrebno malo odmora.....IlPrincipe je napisao/la:Probable XI vs. Brazil (4-3-1-2): Buffon; Abate-Bonucci-Chiellini-De Sciglio; Candreva-Montolivo-Marchisio; Aquilani; Balotelli-Giovinco. fuj
Shaarawy ne moze igrati u paru sa Balo jednostavno nisu kompatibilni.... Zato mora igrati igrac koji zna igrati fuce poput Sebe (mada bi recimo Cassano bio najidealniji, al' je njegovo proslo), a Stefan je napadac upravo kakav je i Balo samo slabiji.... Iste kakrakteristike.... Zato se ne slazu toliko... Ne msm na svadjanje i tako to kad kazem da se ne slazu...
Izuzetno mi je drago sto je osustao od one krs 4-5-1 formacije....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
tooo Candreva .. očekujem golčinu večeras i nekoliko dobrih prodora 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Utakmica se igra sutra 
ma ajd', onda sutra 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.