Lovacke price

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

isakovich
Kontakt:

Re: Lovacke price

Post Postao/la isakovich » 20 jun 2013, 13:36

uvijek se nasmijem :) stil pricanja

" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM BAYERN

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 20 jun 2013, 13:45

kaze mi amidja kad je otisao u lov na medvjede da je magla toliko bila gusta da je zakucao ekser i objesio jaknu i cekao da se razidje

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 20 jun 2013, 17:16

Malo supljaka od mene, pozzz " onclick="window.open(this.href);return false;
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 jun 2013, 17:54

mahalas je napisao/la:Malo supljaka od mene, pozzz " onclick="window.open(this.href);return false;
nikve veze sa lovacki spikama,ja kao kraisnik moram da se se oglasim i ovo negiram :) ,sine brete ti mora da si samo kupio krajiski ruralni vjekovni naglasak ;) ,krajna je zlatna kakva je dalja Bosna i Hercegovina naravno Hercegovina se nesmije zaboraviti.
Al hajd mi u krajini navikli da smo totalno izolirani i da je Bosna od Sarajeva do Zenice pa do Tuzle,pa opet dole ka Sa. :D .Ali nedamo mi svoje Bosne ma makar nam nikad nedali ni metar autoputa :)..

malo sam off al ne zamjerite :)
VOLIM BAYERN

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 20 jun 2013, 18:01

Pa to ja samo malo zajebancije jarane i ja sam "Krajšo" i volim BIH više od svega, al hajd da neskrečemo sa teme, ako sam nekog nasmijao super, ako nisam opet ok :) Prekinimo sa ovom temom i pičimo dalje na Lovačke, jer baš ih ima extraaaaaaaaa :)
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 20 jun 2013, 18:36

Još nešto vezano za onog lika o kojem sam pisao...
Kaže bio u diskoteci s curom,i cura otisla kuci pa i on kren'o,lagano sam,pustio muziku i piči :D kad kaze dodje meni poruka od cure '' e izvini ne mozemo bit vise zajedno,moramo prekinut'' i kaze ja po kočnici i rek'o '' marš ,izlazi mi iz kola :D hahaha

znaci lik konstantno laže

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 22 jun 2013, 16:44

Idemo dalje :lol:

Otiso ti je ovaj od nas u Svicarsku i sada vec kod nas se konta s kakavom ce pricom doci sta ce slagati i nakon nekih 20 dana dolazi on i skupili se mi nekako nam falio da sta slaze da se ismijemo :D
Prica pocinje s tim da je radio u Svici bla bla uzeo sebi PS3 na pitanje gdje ti je odgovor je bio:"Ostavio sam ga tamo sta ce mi ovdje" :D e onda se zakuhava lik znaci ne zna se predstaviti na njemackom kamoli na kojem drugom jeziku znaci jedva sastavi recenicu na nasem i prica ti on nama kako je upoznao crnca u Zenevi crnac iz gane studira stari mu ima rafineriju nafte u gani i dnevno mu salje 200 000 eura na racun nastavlja dalje kako mu je crnac kupio zlatni rolex na poklon koji je takodjer ostavio u Zenevi pa onda price kako je isao sa crncem piti isao u Cirih sa crncem j.ebavati sa crncem i tako sve a na pitanje na kojem ste se jeziku sporazumjevali nastala je tisina :lol:

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 22 jun 2013, 23:16

Interista je napisao/la:Idemo dalje :lol:

Otiso ti je ovaj od nas u Svicarsku i sada vec kod nas se konta s kakavom ce pricom doci sta ce slagati i nakon nekih 20 dana dolazi on i skupili se mi nekako nam falio da sta slaze da se ismijemo :D
Prica pocinje s tim da je radio u Svici bla bla uzeo sebi PS3 na pitanje gdje ti je odgovor je bio:"Ostavio sam ga tamo sta ce mi ovdje" :D e onda se zakuhava lik znaci ne zna se predstaviti na njemackom kamoli na kojem drugom jeziku znaci jedva sastavi recenicu na nasem i prica ti on nama kako je upoznao crnca u Zenevi crnac iz gane studira stari mu ima rafineriju nafte u gani i dnevno mu salje 200 000 eura na racun nastavlja dalje kako mu je crnac kupio zlatni rolex na poklon koji je takodjer ostavio u Zenevi pa onda price kako je isao sa crncem piti isao u Cirih sa crncem j.ebavati sa crncem i tako sve a na pitanje na kojem ste se jeziku sporazumjevali nastala je tisina :lol:
jedina mogucnost je da je crnac znao nas jezik :D

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 22 jun 2013, 23:38

Profesor fizičkog u mojoj srednjoj, lika zovu Fudo Istina, možete zamisliti onda kakav je to pripovjedač. :D

Priča ide ovako: "Švrljam ja po Fejsu malo, kad izbaci mi neku ribu, do jaja mala. Nekih 25 godina, ma k'o manekenka. Dodam ja nju za prijatelja, počnem bacati neku priču, ma ona pala odmah. Dogovorimo se mi da banem jednu veče kod nje, kaže sama je kod kuće ovih dana. E sad, jedini je problem što je iz neke vukoje.bine, ne znam ni na karti naći to mjesto. Al' ajde, krenem ja, nadjem nekako kuću, obavim posao ko pravi jeb.ač (dok priča ovaj dio ljubi svoje bicepse :lol: ), pogledam na sat - kad ono već 4 posle ponoći. Mala zaspala već, ja se iskradem iz kreveta, uskočim u auto i nazad. Al' vidi belaja, putevi kroz neke šume a meni se pripišao. Nema veze, ne boji se Fudo ničega. Izadjem ja iz auta, i taman da izvadim vršnjaka kad iz šume izleti čopor bjesnih vukova. Ko što rekoh ne boji se Fudo ničega, al više ih je jbg. Uletim ja nazad u auto i po gasu. Pogledam na retrovizor, oni i dalje za mnom. Al sreća, dosjetim se ja. Čim bi prva raskrsnica, ja žmigavac lijevo i odem desno - a oni svi glupani poletiše lijevo." :mrgreen:

Sve od riječi do riječi kako je čovjek pričao.
Smoke Weed Everyday!

Aleksa9
Kontakt:

Post Postao/la Aleksa9 » 23 jun 2013, 00:21

@EvoMene Hahahhaha...Al' me nasmeja :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 jun 2013, 03:56

Monolog je napisao/la:Svaka mahala ima takvog lika. Ja ću ispričati nekoliko gluposti vezanih za urbanu legendu u vidu Tomija. :mrgreen:

"Bio sam kod tetke i tetka u Zagrebu na moru. Otišao na kraju školske godine i biću tamo do početka naredne. Tako sam uvijek radio, jbg ljudi imaju para i uvijek me gotive. Znaš kakvu vilu imaju - bazen, teniski teren, basket teren, a može se i malog fudbala raspaliti. Nema, rođak zovne svoje prijatelje i mi se tu igramo, kupamo i zajebavamo po cijeli dan. Al', jednom to dosadilo i kaže rođak da idemo do marine i da se igramo u podmornici. Haj', djeca k'o djeca, odemo mi tamo, malo igrali rata, malo žmire, kad rođak ode u kabinu i pokrenu podmornicu. Mi ga furamo da ne staje i da idemo dokle imamo goriva. I plovio je on tako 2-3 sata, kad nas napadoše gusari. Šta ćeš, ljudi baciše neke kuke, čujemo dernjavu, pucnjeve i mi odemo na drugu stranu podmornice, otvorimo prozore i počnemo pucat iz pumparica. Oni shvatili da ne mogu protiv nas i pobjegnu, a mi se vratimo kući. Tetka i tetak nisu imali pojma da smo tog dana ratovali s gusarima." :lol:

"Uhvatio sam ja bumbara prošle godine i ponesem ga kući. Stavim ga u teglu, upalim tv, a tamo neka emisija o dresiranju pasa. I, ja kontam da mogu bumbara izdresirati. Počnem ja njemu nešto objašnjavati, on leti u onoj tegli k'o da me razumije. Pa ja sa onim normalnim radnjama poput "leti" ili "spusti se", kad bumbar fakat to radi. Šta ću, vidim ja da je shvatio neke stvari, neće pobjeć i neće me ubost, pa ja njeg pustim po sobi, on leti, zajebava se i vrati se opet meni i ja ga stavim u teglu. Tako sam ga vremenom naučio da mi bude na ramenu i da smije samo minutu biti. Kad otkuca minuta, on ode s jednog na drugo rame i opet bude tačno minutu. Stara mi na kraju rekla da mučim džaba bumbara i ja odem do kanjona i pustim ga." :lol:

Ima još par u vezi daljinskog koji otvara vrata Nou Kampa, kao i udaranje granate reketom, al' ne da mi se sad pisat o tome. :lol:
Daljinski je zapravo park između onih zgrada u mojoj mahali pretvarao u Nou Camp, a granatu koja je išla direkt njemu u stan dočekao je reketom i srušio kraljicu na Ozrenu :lol:

Lako je tebi, ja sam to sve morao slušati u mlađim danima, kad se moglo dobit po nosu ako ne povjeruješ u to (Tomi je bio prilično stariji od ostatka raje) :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 jun 2013, 09:53

Evo jedna prava lovačka. Čovjek priča .. 'druze pocetak maja ja krz sumu s puskom, snijeg do koljena, ja jedva hodam. Ja gladan nemam sta jest da mi bi nesto nac. Ja se probijam kroz snijeg i drveće kad trešnja crvene se plodovi aaa ja odma se pope na nju. Sjedim ja gore ja se najeo ne mogu maket kolko sma ih pojeo. Pogleda ja dole kad srna mala, aaaaa ja odma sa pusku, naciljam ja nju, pritisnem okidač kad nema metaka :x ja gledam sta cu, ubacim u pusku košpu od trešnje. Naciljam u gruh pravo srnu među oči. Pade ona. Ja sidjem dole ma reko necu je dirat nek stoji ko je yebe. Prošlo od toga 2 godine, opet tako ja ti se jedne zime u maju probijam kroz snijeg, ja ogladnio drug moj kontam da mi bi nesto pojest al nemam nista .. Probijam se dalje kad vidim nesto šušti. Okrenem se kad ona srna sto sam je prije 2 godine upuco, trešnja joj nikla među očima. Ja do nje polako dodjem i naberem sebi trešanja' :mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:23

IlPrincipe je napisao/la:Evo jedna prava lovačka. Čovjek priča .. 'druze pocetak maja ja krz sumu s puskom, snijeg do koljena, ja jedva hodam. Ja gladan nemam sta jest da mi bi nesto nac. Ja se probijam kroz snijeg i drveće kad trešnja crvene se plodovi aaa ja odma se pope na nju. Sjedim ja gore ja se najeo ne mogu maket kolko sma ih pojeo. Pogleda ja dole kad srna mala, aaaaa ja odma sa pusku, naciljam ja nju, pritisnem okidač kad nema metaka :x ja gledam sta cu, ubacim u pusku košpu od trešnje. Naciljam u gruh pravo srnu među oči. Pade ona. Ja sidjem dole ma reko necu je dirat nek stoji ko je yebe. Prošlo od toga 2 godine, opet tako ja ti se jedne zime u maju probijam kroz snijeg, ja ogladnio drug moj kontam da mi bi nesto pojest al nemam nista .. Probijam se dalje kad vidim nesto šušti. Okrenem se kad ona srna sto sam je prije 2 godine upuco, trešnja joj nikla među očima. Ja do nje polako dodjem i naberem sebi trešanja' :mrgreen:
:D :D :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 25 jun 2013, 00:44

hahahah umirem znaci na ovu zadnju :D

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 25 jun 2013, 00:53

IlPrincipe je napisao/la:Evo jedna prava lovačka. Čovjek priča .. 'druze pocetak maja ja krz sumu s puskom, snijeg do koljena, ja jedva hodam. Ja gladan nemam sta jest da mi bi nesto nac. Ja se probijam kroz snijeg i drveće kad trešnja crvene se plodovi aaa ja odma se pope na nju. Sjedim ja gore ja se najeo ne mogu maket kolko sma ih pojeo. Pogleda ja dole kad srna mala, aaaaa ja odma sa pusku, naciljam ja nju, pritisnem okidač kad nema metaka :x ja gledam sta cu, ubacim u pusku košpu od trešnje. Naciljam u gruh pravo srnu među oči. Pade ona. Ja sidjem dole ma reko necu je dirat nek stoji ko je yebe. Prošlo od toga 2 godine, opet tako ja ti se jedne zime u maju probijam kroz snijeg, ja ogladnio drug moj kontam da mi bi nesto pojest al nemam nista .. Probijam se dalje kad vidim nesto šušti. Okrenem se kad ona srna sto sam je prije 2 godine upuco, trešnja joj nikla među očima. Ja do nje polako dodjem i naberem sebi trešanja' :mrgreen:
Veoma smiješna priča evo tek sam se vratio iz bolnice jutros kad sam pročitao ovo ozlijedio sam plućnu maramicu i zadobio sam tešku povredu plućnog krila naravno sve to od velike doze smijanja.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 01:01

Vandelanoitte je napisao/la:
Veoma smiješna priča evo tek sam se vratio iz bolnice jutros kad sam pročitao ovo ozlijedio sam plućnu maramicu i zadobio sam tešku povredu plućnog krila naravno sve to od velike doze smijanja.
Vidim i u glavi ima posljedica :o

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 25 jun 2013, 01:11

Sabinho je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:
Vidim i u glavi ima posljedica :o
U mene su možda posljedice od ove nesreće, a vidim u tebe od rođenja čim ti je ova glupa priča smiješna.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 01:19

Prica tu i tamo,ali sama pomisao da postoji neko ko takvo sta isprica,i kad zamislim nekog da to prica bude mi smijesno ;)

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 25 jun 2013, 01:33

EvoMene je napisao/la:Profesor fizičkog u mojoj srednjoj, lika zovu Fudo Istina, možete zamisliti onda kakav je to pripovjedač. :D

Priča ide ovako: "Švrljam ja po Fejsu malo, kad izbaci mi neku ribu, do jaja mala. Nekih 25 godina, ma k'o manekenka. Dodam ja nju za prijatelja, počnem bacati neku priču, ma ona pala odmah. Dogovorimo se mi da banem jednu veče kod nje, kaže sama je kod kuće ovih dana. E sad, jedini je problem što je iz neke vukoje.bine, ne znam ni na karti naći to mjesto. Al' ajde, krenem ja, nadjem nekako kuću, obavim posao ko pravi jeb.ač (dok priča ovaj dio ljubi svoje bicepse :lol: ), pogledam na sat - kad ono već 4 posle ponoći. Mala zaspala već, ja se iskradem iz kreveta, uskočim u auto i nazad. Al' vidi belaja, putevi kroz neke šume a meni se pripišao. Nema veze, ne boji se Fudo ničega. Izadjem ja iz auta, i taman da izvadim vršnjaka kad iz šume izleti čopor bjesnih vukova. Ko što rekoh ne boji se Fudo ničega, al više ih je jbg. Uletim ja nazad u auto i po gasu. Pogledam na retrovizor, oni i dalje za mnom. Al sreća, dosjetim se ja. Čim bi prva raskrsnica, ja žmigavac lijevo i odem desno - a oni svi glupani poletiše lijevo." :mrgreen:

Sve od riječi do riječi kako je čovjek pričao.
Podsjeti me ovo na jednu lovačku, takođe.

Legenda kaže, frajer se vraćao sam kroz šumu. Mrkli mrak. On i mjesec. Ide on tako, i pripiša se čovjeku. Nužda je nužda, služba je služba. I piša on, i začuje neki šum iza njega, al' okrenut' se ne smije. G.ovno mu se zaledilo, kaže. I nastavi on dalje jedva nekako. Nakon izvjesnog vremena, opet mu se pripiša. Mjehur mu k'o orah, šta li!?!? No, piša on i opet isto sve. Šum ne prestaje. Šta će, smogne snage, okrene se, kad ima šta vidjeti. I kaže, ja ni pet ni šest, k.urac preko ramena zabacim i bjež' dok me noge nose.
Željezničar za život cijeli!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 25 jun 2013, 05:03

Ja znam lika koji je pricao da je za vrijeme svog boravka u Holandiji vozio se biciklom s Van Bronchorstom svaki dan.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.