Polahko ba, biće..Saurman je napisao/la:Očekivao sam da će Juve biti aktivniji na tržištu, ako misle biti konkurenti ostalim timova iz vrha u CL mora se kupiti klasni igrač tu mislim na špica.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Polahko ba, biće..Saurman je napisao/la:Očekivao sam da će Juve biti aktivniji na tržištu, ako misle biti konkurenti ostalim timova iz vrha u CL mora se kupiti klasni igrač tu mislim na špica.
golden je napisao/la:Polahko ba, biće..Saurman je napisao/la:Očekivao sam da će Juve biti aktivniji na tržištu, ako misle biti konkurenti ostalim timova iz vrha u CL mora se kupiti klasni igrač tu mislim na špica.
Misliš BoriBog ???Yucca je napisao/la:golden je napisao/la:Polahko ba, biće..Saurman je napisao/la:Očekivao sam da će Juve biti aktivniji na tržištu, ako misle biti konkurenti ostalim timova iz vrha u CL mora se kupiti klasni igrač tu mislim na špica.
Hoce u januaru dovest cemo nekog tipa Peluso na 4356896 rata
Edit:
Higuain - Arsenal
Tevez - Milan
JOJO - necemo dovesti nemamo 30 miliona
Suarez - Isto ko i JOJO
Znaci ostaje nam Osvaldo,Borigol,Bentnedrinjo.....
Marotta daj pozuri ostacemo i bez ovih![]()
golden je napisao/la:Nadam se da neće
Ma nasi su se odavno dogovorili sa Zadijem Ramadanijem, al' ona braca jadovi nece ga prodati nama ni pod koju cijenu ispod one koju su nam ranije zaracunali, a to je 30mil.... Sto je budimo realni previse... Jova jest dobar i jest nam prioritet, al' ga ne treba dovoditi pod svaku cijenu... Jer ipak nije Juve, Chelsea, Monaco, Real, PSG i sl. ekipe koje su u stanju i peterostruko pretplatiti igraca samo da ga dovedu....AvantiSignora je napisao/la:Znaci sastanak u subotu s Joveticim agentom.. Valjda ce se ovaj put dogovoriti
Jer u njemu ne vidim ništa posebno, nikakav podvig nećemo napravit. Kvalitetan jeste ali za prosječne klubove. Imamo već 2 igrača koji su istog kvaliteta ako ne i većeg Vučko i Gio..AvantiSignora je napisao/la:golden je napisao/la:Nadam se da neće
Shoo? Zar je bolje gledati Qua ili Matria?? Mislim ako ga mozemo dovesti za jednu solidnu cijenu zasto ne..
Vucko ulazi u godine a Gio se jos nije snaso kako treba , ma da ce dobiti jos jednu sansu nerednu sezonu.golden je napisao/la:Jer u njemu ne vidim ništa posebno, nikakav podvig nećemo napravit. Kvalitetan jeste ali za prosječne klubove. Imamo već 2 igrača koji su istog kvaliteta ako ne i većeg Vučko i Gio..AvantiSignora je napisao/la:golden je napisao/la:Nadam se da neće
Shoo? Zar je bolje gledati Qua ili Matria?? Mislim ako ga mozemo dovesti za jednu solidnu cijenu zasto ne..
A 30 milki ili 20+Marone+pola ugovora Manola za mene nije solidnaJovetićeva realna cijena je 20 mil.
Čak i da je 10 ja ga nikad ne bi priželjkivao u Juveu, nema mi mržeg igrača na svijetu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.