Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fukara87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fukara87 » 20 jun 2013, 18:44

Iago Aspas je konacno igrac Liverpoola, ocekuje se i Alberto i Armenac uskoro 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 jun 2013, 18:48

fukara87 je napisao/la:Iago Aspas je konacno igrac Liverpoola, ocekuje se i Alberto i Armenac uskoro 8-)
:?:

Za njega je haman najgora situacija, mora bruku kesa platit' bivsem agentu jer ga je ovaj blokir'o kod spanskog saveza :roll:

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 20 jun 2013, 18:54

fanatic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Iago Aspas je konacno igrac Liverpoola, ocekuje se i Alberto i Armenac uskoro 8-)

Za njega je haman najgora situacija, mora bruku kesa platit' bivsem agentu jer ga je ovaj blokir'o kod spanskog saveza :roll:
e kakv je to agent :mrgreen: kažete Honda mašina? pa zar ne bi već trebao biti u nekom boljem klubu od CSKA-a ako je tolika mašina :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 jun 2013, 18:55

Da ganjamo Hondu bilo bi sto se ne ganja Heno . Takva ti je politika ovdje :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 jun 2013, 18:59

fanatic je napisao/la:

Jucer se prosirila informacija u Spaniji da mora Aspas platit i do 4 miliona agentu jer ga je ovaj tuzio, al na transfermarketu javise da je taj transfer vec okoncan i da on prelazi 1.7.2013 ako oni lazu. onda lazem i ja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 jun 2013, 19:01

http://www.itar-tass.com/c20/778916.html
Evo kazu da je na ljekarskom , a ovi su meni najpouzdaniji :mrgreen:

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 20 jun 2013, 19:06

nerkolfc je napisao/la:Da ganjamo Hondu bilo bi sto se ne ganja Heno . Takva ti je politika ovdje :D
Ma ne znam, po meni recimo Assaidi skroz malo šanse dobio, i ne samo on. U drugom dijelu sezone Stelring skoro nikako nije igrao :?
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 20 jun 2013, 19:09

Samo da poželim dobrodošlicu Luisu Albertu Romeru, statistika mu je impresivna do sad, nadam se da će tako nastaviti i u EPL. :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 jun 2013, 19:10

nerkolfc je napisao/la:http://www.itar-tass.com/c20/778916.html
Evo kazu da je na ljekarskom , a ovi su meni najpouzdaniji :mrgreen:
najpouzdaniji :mrgreen: jel ovo neki armenski izvor :lol:
A gore što se tiče prepucavanja i ja sam do nedavno bio uvijek u prepucavanjima sa dotičnim Hendersonom ali sam uvidio da ne vrijedi trošit vrijeme na njegove nebuloze :mrgreen: samo preskočim preko njegovog posta jedino ako se radi o kakvom rumoursu :mrgreen: ovo ostalo prelistam samo ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 jun 2013, 19:25

Paradajz

Veliki rezultati dolaze sa velikim igracima. Sve ostalo je ubleha. Ne postoji mocan kolektiv bez mocnog pojedinca. Maradona je Napoli odveo do najsjanijih momenata u istoriji kluba.. Kompatibilnost i sistem igre su vazni, ali ne mogu biti kapitalizirani bez velikih igraca... Da je Persi umjesto Junajteda odabrao Siti, ovi drugi bi gotovo sigurno bili prvaci.. To je to..

I taj Selvi bi bio sasvim solidan igrac da Liverpul ima mocniji napad. Kakav to vezni red ima MU? Prilicno potroseni Kerik, mladi i nedovoljno dokazani Kleverli, raspali i propali Anderson, Skols koji ne moze istrcati sprint.. I opet ubjedljivo do titule !?

I taj Selvi, i taj Henderson, i taj Alen, i taj Leiva bi izgledali puno bolje, njihovi nedostaci bi bili puno manje uocljivi da Liverpul u napadu ima recimo igrace kvaliteta Suareza, Rojsa i Kavanija. Koliko bacaju na prosjecne i beskorisne igrace, koji ih na cine nista bolji, do sada su davno mogli imati tim sa ovakvim napadackim potencijalom.

Kada imas jak napad, po automatizmu imas jaku cijelu ekipu. Vezni red je rasterecen, ima dovoljno prostora organizovati napade... Odbrana je rasterecena jer se protivnik plasi napasti sa puno igraca. Itd, itd...

Ovako Liverpul ima samo Suareza koji je ubitacno opasan, pa se protivnik bez bojazni odlucuje napasti sa puno igraca. Zbog toga se stice utisak da je veza i odbrana losija nego jeste, a niko ne vidi da je u napadu kljuc problema za cijelu ekipu.

Pogledaj MU.. Protivnici su u grcu, ne smiju krenuti ofanzivno jer se plase Persija, Runija.. Kada igraju kontra Liverpula taj strah nemaju.

Ja sam uvjeren da bi Liverpul uzeo EPL u onoj sezoni kada su bili tik uz MU da su imali jakog krilnog igraca koji bi rasirio protivnika i rastererio Dzerarda i Toresa. Protivnik se pametno zatvarao u sredini i pustao sivonju Kujta da probija krilo..

Ako Liverpul nastavi sa ovakvim pojacanjima trebat ce im splet sretnih okolnosti da izbore LP.. Ovo definitivno nije pametan rad. Kvalitetni igraci ce zeljeti ici iz ovakvog Liverpula, a potencijalne 'zvijezde' nece htjeti doci.. U takvim okolnostima ti treba 'sreca' da nesto dobro napravis.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 jun 2013, 19:32

Ako se svi ovi transferi uspješno okončaju i ako dovedemo nekog kvalitetnog stopera mislim da je realno očekivati da budemo ozbiljni konkurenti za pozicije koje vode u LP. Pri tome podrazumijevam da će Suarez ostati i da ćemo imati više sreće, ili bolje rečeno, da nećemo biti nesretni kao prethodnih sezona :mrgreen: I prošle sezone, u dosta navrata, ekipa je pokazala kvalitet i uz solidna pojačanja i bolju uigranost ključnih igrača, vjerujem da možemo do te 4. pozicije. :D
Mogao bi recimo Arsenal ostati bez LP, svakako su se jedva provlačili u posljednje vrijeme :mrgreen:

Liverpool are set to sign 14-year old Bristol City star Herbie Kane having beaten off competition from a number of Premier League teams. The 14-year-old midfielder has already been promoted to the City under-18s team, and is tipped to represent England at under-16 level. Kane has been compared to Liverpool captain Steven Gerrard, and will get the best opportunity to learn from the great England midfielder by playing for the same club.

Ako ništa, bar ovih talenata imamo, bit ćemo strašni za nekoliko godina :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jun 2013, 19:40

pride_of_merseyside je napisao/la:Ako se svi ovi transferi uspješno okončaju i ako dovedemo nekog kvalitetnog stopera mislim da je realno očekivati da budemo ozbiljni konkurenti za pozicije koje vode u LP. Pri tome podrazumijevam da će Suarez ostati i da ćemo imati više sreće, ili bolje rečeno, da nećemo biti nesretni kao prethodnih sezona :mrgreen: I prošle sezone, u dosta navrata, ekipa je pokazala kvalitet i uz solidna pojačanja i bolju uigranost ključnih igrača, vjerujem da možemo do te 4. pozicije. :D
Mogao bi recimo Arsenal ostati bez LP, svakako su se jedva provlačili u posljednje vrijeme :mrgreen:

a arsenal neće to sve isto uradit sa činjenicom da su već kvalitetnija momčad ? :lol:
Vođa zna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 jun 2013, 19:42

nedim1993 je napisao/la:
pride_of_merseyside je napisao/la:Ako se svi ovi transferi uspješno okončaju i ako dovedemo nekog kvalitetnog stopera mislim da je realno očekivati da budemo ozbiljni konkurenti za pozicije koje vode u LP. Pri tome podrazumijevam da će Suarez ostati i da ćemo imati više sreće, ili bolje rečeno, da nećemo biti nesretni kao prethodnih sezona :mrgreen: I prošle sezone, u dosta navrata, ekipa je pokazala kvalitet i uz solidna pojačanja i bolju uigranost ključnih igrača, vjerujem da možemo do te 4. pozicije. :D

a arsenal neće to sve isto uradit sa činjenicom da su već kvalitetnija momčad ? :lol:
Ma pusti bolan. Gdje ce zensko da se razumije u fudbal.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 jun 2013, 19:52

Pa mislim da ne postoji neka velika razlika u kvalitetu, čak uopšte ne smatram da je Arsenal kvalitetnija ekipa, ni kad se uzmu u obzir potencijalna pojačanja. Uostalom, to sam bezveze navela, najvažnije je da se riješe problemi unutar samog Liverpoola, ne treba se previše razmišljati o konkurentima, jer svačiji uspjeh i rezultat zavise prvenstveno od njega samog.

@Greivise, ne znam stvarno kakav problem imaš sa mnom i zašto moraš prokomentarisati sve što napišem, bilo gdje :? Trebao si skontati do sad da nisi zanimljiv nimalo.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jun 2013, 19:56

pride_of_merseyside je napisao/la:Pa mislim da ne postoji neka velika razlika u kvalitetu, čak uopšte ne smatram da je Arsenal kvalitetnija ekipa, ni kad se uzmu u obzir potencijalna pojačanja. Uostalom, to sam bezveze navela, najvažnije je da se riješe problemi unutar samog Liverpoola, ne treba se previše razmišljati o konkurentima, jer svačiji uspjeh i rezultat zavise prvenstveno od njega samog.
osim napada gdje je to liverpul jednako kvalitetan ? :roll:
Ja bi volio da jest i da budu u TOP4 al umjesto City-a :mrgreen:

ma zaljubio se :mrgreen:
Vođa zna.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 jun 2013, 20:02

Liverpool će biti jednako kvalitetan u veznom redu, a u napadu i kvalitetniji :mrgreen:
Ali o tom po tom, ne bih ja imala ništa protiv ni da umjesto Arsenala bude neka druga ekipa, nego mi ovo izgleda najrealnije trenutno :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jun 2013, 20:03

pride_of_merseyside je napisao/la:Liverpool će biti jednako kvalitetan u veznom redu, a u napadu i kvalitetniji :mrgreen:
Ali o tom po tom, ne bih ja imala ništa protiv ni da umjesto Arsenala bude neka druga ekipa, nego mi ovo izgleda najrealnije trenutno :D
prvo everton da prestignete :P

edit: peace bro :mrgreen:
Vođa zna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 jun 2013, 20:04

Cuj to. Mozda drugi put da se tebi obracam.
Ne vidim u cemu je problem kad pises gluposti, a evo i nastavljas. Bas nema razlike u kvaliteti. Liverpool ako ostane bez Suareza ispada iz prvih 10.
Al mozda bi bilo bolje kad sa tobom raspravljam, da te pitam sta mislis o dresovima novim ili koji ti je najljepsi igrac u Liverpoolu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 jun 2013, 20:08

Greivis je napisao/la:Cuj to. Mozda drugi put da se tebi obracam.
Ne vidim u cemu je problem kad pises gluposti, a evo i nastavljas. Bas nema razlike u kvaliteti. Liverpool ako ostane bez Suareza ispada iz prvih 10.
Al mozda bi bilo bolje kad sa tobom raspravljam, da te pitam sta mislis o dresovima novim ili koji ti je najljepsi igrac u Liverpoolu.
Debilizam na najvisem nivou .

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 jun 2013, 20:09

Greivis je napisao/la:Cuj to. Mozda drugi put da se tebi obracam.
Haha, bilo bi lijepo stvarno da je drugi put. U svakom slučaju, nadam se da ćeš ostati na ta "dva". Očito da i ne čitaš šta pišem ili preskačeš pojedine dijelove. A da ne govorim o tome koliko pokušavaš ispasti drzak i primitivan. Dok tako razmišljaš nemamo o čemu raspravljati.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.