LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

MickoSAS
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la MickoSAS » 18 jun 2013, 14:32

BIHfan je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ne znam onda ko ce mi biti mrzi Hawksi ili Heat onda. :roll:
Bit ces jos veci hejter :lol: :mrgreen:
Ja se iskreno nadam da ce ta dva balavca ostat tu gdje jesu. Jer ovo vec postaje tradicija da se zvijezde udruzuju u svom primeu.

Lakersi ce po meni debelo izgubit ako ovaj ludjak ode, jer kako sam ja skontao on planira otici kao free agenat sto znaci da Lakersi nista nece dobiti. E sad koga da oni potpisu ako im je salary pun ugovorima Kobea, Nasha, Gasola, mislim mogu potpisat nekog za MLE ali nekog kvaliteta Dwighta ne.

Ma hvalim Boga da mi nemamo curica u ekipi (osim Booza) i da se momci ne zale i ne stede.

Hejter sam svega onoga sto je glupo i odvratno. A ovo sto Dwight i Chris zele je glupo a i odvratno. :D
vala da znas, ne razumem cemu to udruzivanje igraca pregovaranje preko twittera itd :mrgreen:
Bice 5 ekstra dobrih timova ovo ostalo bice boranija. :roll:

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 18 jun 2013, 19:29

majestic24 je napisao/la:Nisam neki ekspert i neznam kako neke stvari idu sto se tice tradeova i slicnog,al smatram da je ovo pogresno sto rade u Lakersima.

Prvi problem je sto dovode previse stare igrace...tj,igras od danas do sutra i to je to. Nema ovdje neke vizije za buducnost.

Ono sto bih ja napravio je neka vrsta "velike trojke". 3 jaka igraca imati i 2 losija uz solidnu klupu.

Ostavio bih Howarda,uradio neki trade i doveo Elisa,rijesio se mwp i doveo nekog solidnog igraca za klupe.

Petorka. Nash-Elis-XXX-Clark-Howard

Klupa:Blake,Goudelock,Hill,Meeks,Kobe (on ce se tek vratiti)

S Gasolom bi uradio trade za nekog igraca koji bi igrao u petorci na poziciji 3 i igraca za klupe na poziciji kc.
Ma i u ovoj kombinaciji je klupa opet pretanka, to su sve igraci koji su prosle sezone bili tu, i pokazali se vrlo tankim. Svaki ima ponesto, al sve skupa nidje igraca. Blejk krene pa stane, Hill je onako agilan, al nije neki kos igrac, Meeksa je onako spot up suter, koji ne moze sam sebi bilo kakvu priliku proizvest, moras ga pogodit loptom a sem toga je nespretan, srlja...od Goudelocka se ko nesto ocekuje, a nidje ga....a za odbranu da ne pricam, opet bi ih svaki brzi igraci ubijali i nista nisi dobio....

Ekipa po meni mora sve skupa biti brza, jer ovako se odbrana ne moze igrat. U prosloj sezoni vanjsku liniju nam je probijo ko hoce, i kad hoce. Samo je Dwight svojim prisustvom i nesebicnim preuzimanjem tudjih igraca sprijecio apsolutnu i totalnu katastrofu u odbrani. Kad ga izgubis onda tek nemas nista. Pa ako se vec ne moze razmisljat o dovodjenju nekog igraca koji ce mijenjat Mambu i ici na 25-30 koseva po tekmi, onda prioritet mora biti ubrzavanje ekipe. Kad se jos sjetim kolko su nam sve ekipe trpale koseva iz kontri prosle sezone...pihh...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jun 2013, 01:21

Ja mislim da je jedini dostojan zamjenik Crne Mambe - Kyrie Irving

Ne mislim ovim da mi vi odgovarate da nema šanse za neki trejd itd. nisam ni mislio na to, nego nekako jedino mi Kyrie liči na Kobea.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 19 jun 2013, 01:33

Ne vidim nesto navijace vjestacke tvorevine, notorne kosarkaske neznalice, kako svrljaju po ovoj temi i nasladjuju se? Cini mi se da ih je neki Pop malo zabrinuo i dao im razloga za razmisljanje :lol:
SI AMO CONte!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jun 2013, 02:19

Mislim da bi se mi vise trebali brinuti za stanje u Lakersima, nego li o tome hoce li navijaci Heata ovdje pisati ili nece.
Cinjenica da se nama crno pise ukoliko Howard sa nama ne potpise ugovor...

- onda nas opet ocekuje sezona gdje cemo se boriti za PO, a time nista ne dobijamo na draftu
- sumnjam u ovaj FO da je u stanju dovesti FA u ljeto 2014-te
- nemamo trenera koji odgovara renomeu Lakersa
- imamo GM-a koji je tu samo reda radi - jer ako je ovo istina sto mediji pisu onda je IDIOT odbio skoro svaki prijedlog Kupchaka
- nemamo vlasnika ekipe - ne moze 5 IDIOTA i jedna zdrava osoba (Jeanie) voditi klub kakav su Lakersi
"My Favorite Ring is Always the Next One"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 19 jun 2013, 19:22

Metta World Peace via Twitter: ''I'm changing my name in August to Jesus Shuttlesworth.''

Nek se amnestira sam :lol:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jun 2013, 23:45

elninho_resTO je napisao/la:Metta World Peace via Twitter: ''I'm changing my name in August to Jesus Shuttlesworth.''

Nek se amnestira sam :lol:
A onda:
@MettaWorldPeace

I'm purchasing mike millers shoe and lebrons headband for 1.754 million
@MettaWorldPeace
I smell a blow out tomorrow!!!
Guess who I predict!!!!!!!
@MettaWorldPeace

My theory sucks!!!!
Prolup'o lik. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2013, 03:24

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 20 jun 2013, 21:27

:lol:

A jest blentav, simpatican je sa tim budalastinama, on meni uvijek djeluje ko na nekim drogama....iako realno, bilo bi mu puno pametnije da ovo vrijeme koje provede na tviteru, iskoristi za preskakanje strika, il trcanje...

sky23
Kontakt:

Post Postao/la sky23 » 22 jun 2013, 10:54

Nadam se da će ga Ray Ray oderati za autorska prava. Inače, ironija je da je ta uloga bila predviđena za Kobea, ali da je on odbio. Eto, sada će igrati sa Jesusom u timu. :P
#RunningOfTheBulls #90sEra #ThisIsWhyWePlay

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 24 jun 2013, 23:41

MWP ili neznam kako ce se zvati ludjak iducu sezonu 99 % nece igrati za lakerse , zbog konstatnog šrobijanja sallary cup-a lakersima se taxa visestruko povecava , uglavnom ako ga amnestriraju ustedjece 30 mil $ :shock: tako da to rade sigurno, Znaci definitvno nam treba SF uz Clarka

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jun 2013, 02:42

Nije prolupo, nego lik ima mentalni problem od rodjenja, otac mu je takodje imao metalnih problema. Donira godisnje dosta love za mentalne ustanove. Tako da nije smijesno.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jun 2013, 10:33

;)
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2013, 10:37

Ma Artest je **** svakako.

Ne znam ni šta očekivati od iduće sezone, vjerovatno opet borba za PO i ispadanje u prvom krugu. Mogli su se potruditi da Kobe uzme još koji prsten. :evil:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 jun 2013, 11:50

Ima "Player Option" i do sutra valjda treba da se odluci...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 jun 2013, 12:04

JHam je napisao/la:Ima "Player Option" i do sutra valjda treba da se odluci...
Ja mislim da je se odlucio, cim je napisao " I have some news". :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 25 jun 2013, 12:12

BIHfan je napisao/la:
JHam je napisao/la:Ima "Player Option" i do sutra valjda treba da se odluci...
Ja mislim da je se odlucio, cim je napisao " I have some news". :mrgreen:
Ma budala je to, mozda sutra kaze "odo na odmor..."

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 25 jun 2013, 12:57

Bryant: Vidim se na parketu još 3-4 godine

tata
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 25 jun 2013, 18:23

Peace ne ide nigdje sto je upravo i sam izjavio. Nije covjek blentav, ovakve pare vise nikad u zivotu nece zaradjivati.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 jun 2013, 21:07

Pa bolje da sam ode nego da bude amnestiran...nece valjda takvu glupost napraviti :?

S druge strane potpuno je svejedno kakav ce biti roster za sljedecu sezonu,sve dok je onaj levat na klupi.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.