sta jel to radi kod tebe??Rz88 je napisao/la:LIvada je napisao/la:aaaaa.......sta je ovo:S:S.....ne radi mi REDTUBE!! aaaaaaaaaaaaaa![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Ne gledam to.
ma ne gledam n ija....neg se zezam..a ova mi je tema jedina pogodnaRz88 je napisao/la:Ne gledam to.
- the scouser
- Kontakt:
Rek'o je kapiten karantin!Nema zahebancije i nikavkih izjava za javnostLIvada je napisao/la:ma ne gledam n ija....neg se zezam..a ova mi je tema jedina pogodnaRz88 je napisao/la:Ne gledam to.![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Sto lazes da ne gledas,kako onda znas za to,svi lafo negledaju svi znaju o cemu se radiLIvada je napisao/la:ma ne gledam n ija....neg se zezam..a ova mi je tema jedina pogodnaRz88 je napisao/la:Ne gledam to.![]()
Pustite se ba suplje
Eto vam sve zuljevi po rukama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gledalo se davno, prešlo se na gadnije materijale.
- adnan_nanda
- Kontakt:
ako neko hoce gadnije nek javi,ogadit ce mu se zivot i zensko 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnan_nanda je napisao/la:ako neko hoce gadnije nek javi,ogadit ce mu se zivot i zensko
Nicole Austin Coco
Odoh na posao
Čujemo se danas
Čujemo se danas
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sretno, take care.
- bistrikboy
- Kontakt:
Your friend PcelicaLeLLa that you invited reached level 6 and for that you have received 5 Gold.
Bravo lejla samo nastavi igrati eRepublika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Haj budi realan pa reci koliko je tvog postotka za promoviranje famozne "erepublike".bistrikboy je napisao/la: Your friend PcelicaLeLLa that you invited reached level 6 and for that you have received 5 Gold.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja sam dobio kol'ko i lejlaMinistaR je napisao/la:Haj budi realan pa reci koliko je tvog postotka za promoviranje famozne "erepublike".bistrikboy je napisao/la: Your friend PcelicaLeLLa that you invited reached level 6 and for that you have received 5 Gold.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ja tu udjem jednom dnevno na tri minute
inace me mozete naci na YoVille-u na mom laznom profilu

inace me mozete naci na YoVille-u na mom laznom profilu
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
Zaustavio vjenčanje da promijeni status na FB
[youtube][/youtube]
Ja svakakvih likova
[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
haha..rob do bagro je napisao/la:Zaustavio vjenčanje da promijeni status na FB
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Ja svakakvih likova
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ja bi mu sve po spisku
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
HAHAHHAhaaahLily je napisao/la:Ja bi mu sve po spisku![]()
[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
e...sad mi zvoni telefon nepoznat broj nakav.. ja se javio... kad kaze neka zenska.. desi ti kur*njo !!... a ja konj reko pogrijesili ste broj... 
- TheManiacs
- Kontakt:
LIvada je napisao/la:e...sad mi zvoni telefon nepoznat broj nakav.. ja se javio... kad kaze neka zenska.. desi ti kur*njo !!... a ja konj reko pogrijesili ste broj...
Psiha
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.