Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
nisi cool ako ne koristis hashtag 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ima.Ti stavis "Gledao sam #ManofSteel ..." i onda kad kliknes na to,pojavice ti se sve sto je objavljeno uz "#ManofSteel"Dex je napisao/la:Svi redom spamaju, a nikakvu, ama baš nikakvu funkciju hashtag nema, nije to Twitter, TumbIr etc
#miasanmia
okGenghis je napisao/la:Nemoj se brukat'nedim1993 je napisao/la:fejsbuk je internet stranica šta je vama. 10 godina i kapak u vrh glave.
Tolike baze podataka imaju da moraju graditi gradove servera gore po hladnim zemljama jer su svi kapaciteti ispunjeni. Nije fb država, jednostavno web stranica
Vođa zna.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
sto ne mogu ovih treba kad napisu neki odgovor od 5 redova na asku i onda ga shareaju posebno da bi mi vidjeli kako nema samo dobar guz nego da je cak i pametna
sve te furačice se ponašaju po šablonu ne samo na fbu nego u životu, providne su ko staklo, znaš kako će se ponašat šta će govorit. Pametne cure prvo nemaju ask i ne dokazuju ništa po fbu. Glavna tema im je momci pa posle toga šminka. Kako nemaju gram mozgaUnica_Liverpool_ je napisao/la:sto ne mogu ovih treba kad napisu neki odgovor od 5 redova na asku i onda ga shareaju posebno da bi mi vidjeli kako nema samo dobar guz nego da je cak i pametna
Vođa zna.
Koliko samo bugova ima ovaj FB, sto ga vise sire izmisljaju ove nove gluposti to je sve vise pokvaren.
Neka samo porave chat da radi kako treba.
moja školska, inače završava fakultet, moro sam postavit. Džaba joj i fakultet i diploma i sve kad je nepismena

Pustiću sunce da topi ljubav!
Jesil' bas moro !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
ja sam moro moroneo je napisao/la:Jesil' bas moro !?
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
@nedim1993
ma nema mi gore stvari nego kad krenu pamet prosipat, al' bitno je da drugi vide, tj. da se to sharea sto je vise moguce +jos koji lajk i (y)
jos jedna stvar koja mi vadi zivce su ovi romanticni statusi debila na koje kupe lajkove i bare cure a uzivo se ponasaju kao kreteni prema njima..i jos ovi statusi o islamu a sljedeca slika s pivom..ako si musliman dokazi to na pravi nacin, haya
ma nema mi gore stvari nego kad krenu pamet prosipat, al' bitno je da drugi vide, tj. da se to sharea sto je vise moguce +jos koji lajk i (y)
jos jedna stvar koja mi vadi zivce su ovi romanticni statusi debila na koje kupe lajkove i bare cure a uzivo se ponasaju kao kreteni prema njima..i jos ovi statusi o islamu a sljedeca slika s pivom..ako si musliman dokazi to na pravi nacin, haya
- Donnie Darko
- Kontakt:
Posudjuju gluposti od drugih. Ne izmisljaju.Rikardo je napisao/la:Koliko samo bugova ima ovaj FB, sto ga vise sire izmisljaju ove nove gluposti to je sve vise pokvaren.

Palac gore za laptop, knjigu, nutellu i milku. Ne vjerujem šta oni kombiniraju. Dabogda se usrali od lajkova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
It is all about likes, isto moja rodica, ima 5000 prijatelja, samo kako bi ljudi vidjeli da ona ima 500 lajkova
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- sagitarius
- Kontakt:
High je napisao/la:
Palac gore za laptop, knjigu, nutellu i milku. Ne vjerujem šta oni kombiniraju. Dabogda se usrali od lajkova.
Nista strasno na slici, cita roman dok chata preko laptopa na fb,uzme red milke i umoci u nutellu,to svako danas radi,ako ovo i ti lave ne radi onda nisi IN !
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Bljucnuo sam. Nisam puno, sreća.High je napisao/la:
LUHG!
Jao ljudi, cim se vi zamlacujete.
Isto kakve nane torokuse.
Koji andrak se cimate oko toga koliko neko ima lajkova, da li ih ima uopste, koliko ima prijatelja koje nikad ocima nije vidio itd.
Isto kakve nane torokuse.
Koji andrak se cimate oko toga koliko neko ima lajkova, da li ih ima uopste, koliko ima prijatelja koje nikad ocima nije vidio itd.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Na šta će namazati nutellu? Kako bi dobro ''legao'' jedan hljeb klasov na ovu sliku. Auu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Uzdize se a zivi u studentskom domu koliko ja vidim, jer je ova deka klasicna za dom 
"It's one of premier league's oldest lessons .
- legenda reala
- Kontakt:
a možda su se Nutela i Milka sasvvim slučajno tu našli 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidi original njemačka Nutella sa Stupa 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.