FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
najezi se covjek gledajuci ove clipove...osvojena bundesliga u 93 minuti protiv hamburga, a nakon toga i liga prvaka protiv valensije, samo par dana poslije...
Nad Torinom se nadvio crni oblak i sve veći pritisak na Ferraru i Juve. 2 poraza zaredom i naredna utakmica protiv Intera... Hmmm, ako ih Inter pobijedi, biće nam fino popločan put za dobar rezultat... Mada, i Bordeaux je imao seriju loših rezultata i protiv Bayerna su je popravili...
No, u svakom slučaju, sa našom pobjednom i njihovim porazom, te povratkom povrijeđenih, šanse nam rastu
Nogomet je igra u kojoj uvijek pobijeđuju Nijemci!!! (čisto malo da se nosimo i tom idejom)
No, u svakom slučaju, sa našom pobjednom i njihovim porazom, te povratkom povrijeđenih, šanse nam rastu
Nogomet je igra u kojoj uvijek pobijeđuju Nijemci!!! (čisto malo da se nosimo i tom idejom)
Sent from my Philips Smart TV.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Alexander Baumjohann zu Hannover 96?
In der morgigen Ausgabe der NP wird berichtet, dass auch Hannover eventuell an Baumjohan interessiert ist.
Tomasz Kuszczak zu Bayern München?
Also, the acclimation in the Bundesliga should niether cause problems for Kuszczak. Part of his starting career abroad was spent in the German capital playing for Hertha Berlin. The Pole reportedly became a target of Bayern during the summer Audi Cup pre-season tournament.
In der morgigen Ausgabe der NP wird berichtet, dass auch Hannover eventuell an Baumjohan interessiert ist.
Tomasz Kuszczak zu Bayern München?
Also, the acclimation in the Bundesliga should niether cause problems for Kuszczak. Part of his starting career abroad was spent in the German capital playing for Hertha Berlin. The Pole reportedly became a target of Bayern during the summer Audi Cup pre-season tournament.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
hebiga, ribi nece biti spreman za tekmu protiv juventusa 
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Jao Trappatonija!
Jbt, kao da Fuhrera slusam!
Steta sto ne razumijem tacno sta govori.
Mada nakon ovih gestikulacija gotovo da i nije potreban prevod.
Steta sto ne razumijem tacno sta govori.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Dzaba sto ne igra. Isto vam se pise. CRNOsecer je napisao/la:hebiga, ribi nece biti spreman za tekmu protiv juventusa
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
Bayern zainteresovan za Dagoberta...momak ima 26 god. spominje se cifra oko 9 miliona...napadac,osvojio sa Sau paulom 3 titule...u narednim danima cemo znati vise
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Čuj, neće biti spreman. Nemamo šanse.
- sarajlija89
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Čuj, neće biti spreman. Nemamo šanse.
to se podrazumjeva al eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam ja sada. Nada posljedna umire, ali eto skeptičan sam što se tiče te utakmice.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ccccc
RZ razocarao si me!
- Omerbavarac
- Kontakt:
To cemo jos vidjeti....Adinjo je napisao/la:Dzaba sto ne igra. Isto vam se pise. CRNOsecer je napisao/la:hebiga, ribi nece biti spreman za tekmu protiv juventusa
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
po meni je vaznija pobjeda sad u petak protiv borusije m ,,,,jer mislim da nemamo sanse protiv ultra bunkera oni kretena iz torina,,,jos ako onaj hajvan kamoranesi bude glumio ufc borca,,,,daj Boze da pobjedimo ali treba nama vrh BL mislim da nam je to bitnije
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Adinjo je napisao/la:Dzaba sto ne igra. Isto vam se pise. CRNOsecer je napisao/la:hebiga, ribi nece biti spreman za tekmu protiv juventusa
sarajlija89 je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Čuj, neće biti spreman. Nemamo šanse.
to se podrazumjeva al eto...bice spreman za nastupe u euro ligi da vam bude za utjehu hhhh
Rz88 je napisao/la:Čuj, neće biti spreman. Nemamo šanse.
A sto me nasmijavate veceras
Iskreno receno, ja volim da citam ovakve izjave, jer iz iskustva sam naucio da mi samo dobro mogu donijeti
Ja u vezi ove utakmice necu nista vise izjaviti do njenog pocetka
Ahh, sto imam gutes filling
Vom Jäger zum Gejagten
Šta ću to ja očekivati od Bayerna molim te. TOliko razočarenja u ovoj sezoni, onom se Pranjiću manta još od Engleska kada je sa Hrvatskom igrao tamo. Nisu u stanju dobiti nekoga poštenski. Uhvatili Hannovera koji je još u šoku. Pomalo , ne treba odmah početi kriza je prošla. Tako smo i dobili onda u gostima Makabija, x sa Juventusom kući, te dobili 2 utakmice mislim u Bundesligi i odmah kriza prošla, pa upali u još veći. Treba biti realan i reći da smo bez Bilala i Arjena taraba.
a vala iskreno hebes i ovu ekipu kad ovisimo od dva igraca, koja iskreno vise vremena provode po bolnicama i banjama nego na terenu 
Volim te Zeljo!!!
Ja necu da budem realan, pogotovo kad znam u kakvom sam drustvuRz88 je napisao/la: Treba biti realan i reći da smo bez Bilala i Arjena taraba.
Mi taraba, oni parmaci, pa kom' obojci, kom' opanci
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde ba, sta se sekirate.........
Evo Leteca krila se vracaju, Bilal vec trenirao sa loptom.
Robben, ma on je spreman, u petak ocekujem ga barem jedno poluvrijeme.....
Polako se vadimo iz krize, nema veze sto je Hannover, pa kako su oni u krizi tako smo i mi, a znam koliko je vrijedna pobjeda protiv bilo kojeg tima, pa nije bitno kako je ostvarena.............
Zato, glavu gore i prema Torinu...

Evo Leteca krila se vracaju, Bilal vec trenirao sa loptom.
Robben, ma on je spreman, u petak ocekujem ga barem jedno poluvrijeme.....
Polako se vadimo iz krize, nema veze sto je Hannover, pa kako su oni u krizi tako smo i mi, a znam koliko je vrijedna pobjeda protiv bilo kojeg tima, pa nije bitno kako je ostvarena.............
Zato, glavu gore i prema Torinu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Okej, realno govoreći Anderlecht bolji od Dinama, a 0:1 bilo, ali ipak Juventus je klasa kada su je u pitanje čuvanje rezultata. Ja ne gledam Bundesligu, samo mi pred očima Delle Alpi, i Stara Damica u hulahopkama.
Dobro je sto Bayern igra u petak, imace dan vise odmora od Italijana. Na ruku nam ide domaca utakmica protiv ne bas atraktivnog protivnika. Ali ekipe koja je u zadnjem kolu uspjela pobjediti Schalke, i koja ne zna za poraz vec 5 kola. Forma im je na uzlaznoj putanji, tako da nece nimalo biti lagan zalogaj.
Mozda Gaal ubaci malo vise Baumjohanna u vatru protiv svog bivseg kluba. Robben definitivno na klupi, mozda kao joker udje u drugom poluvremenu.
Mozda Gaal ubaci malo vise Baumjohanna u vatru protiv svog bivseg kluba. Robben definitivno na klupi, mozda kao joker udje u drugom poluvremenu.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.