FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odakle je tacno ovaj momak ?
Kalesija.terabajt je napisao/la:Odakle je tacno ovaj momak ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sa tuzlanskog kraja uvijek su dolazili dobri igraci u nas klub Bekric,beslija,muratovic,joldic... ne znam jesam zaboravio jos koga. Jedva cekam da vidim kako ce se nositi sa pripremama.insider je napisao/la:Kalesija.terabajt je napisao/la:Odakle je tacno ovaj momak ?
A sta je sa Dejanom Obucinom sto je bio na probi zimus. Cak je i odigro nekolko utakmica sa juniorima vidim.. Jel on nije vise u plani nikako ili? Pricalo je se i o njemu dosta dobro...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kad ga već znaš lično, otprilike, koliko je visok? Po slikama i videu se baš ne može tačno ocjeniti. Nekako mi ne izgleda kao Amarov tip napadača (onako previsokim i robusnim kao većina do sad), ili ga ne planira na poziciji napadača ili ima nešto više u njemu, nema druge.CashMan je napisao/la:@sajo 100% slobodan
Mislim da će Amar dobrog igrača od njega napraviti. Poznajem lično momka, nevjerovatna je želja za radom i treningom, a i ima šmeka za igru pravo
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
185cm, ali nije robusan, dosta je brz, pokretljiv, dobar dribling... igrao je na krilnoj poziciji kompletnu sezonu, iako je špic klasični, ali eto trener je zahtjevao od njega da igra to i dobro mu je i tu išlo... Gledao sam par tekmi, namjesti lik sve ovom jednom, ali neki duduk ne može da pogodi ni gol za američki fudbal...Anonimac je napisao/la:Kad ga već znaš lično, otprilike, koliko je visok? Po slikama i videu se baš ne može tačno ocjeniti. Nekako mi ne izgleda kao Amarov tip napadača (onako previsokim i robusnim kao većina do sad), ili ga ne planira na poziciji napadača ili ima nešto više u njemu, nema druge.CashMan je napisao/la:@sajo 100% slobodan
Mislim da će Amar dobrog igrača od njega napraviti. Poznajem lično momka, nevjerovatna je želja za radom i treningom, a i ima šmeka za igru pravo
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Što se tiče plaćanja, vjerovatno se mislilo na onu naknadu za treniranje pa da može potpisati profesionalni ugovor a ne da je riječ o nekom transferu 

-
- Kontakt:
CashMan je napisao/la:185cm, ali nije robusan, dosta je brz, pokretljiv, dobar dribling... igrao je na krilnoj poziciji kompletnu sezonu, iako je špic klasični, ali eto trener je zahtjevao od njega da igra to i dobro mu je i tu išlo... Gledao sam par tekmi, namjesti lik sve ovom jednom, ali neki duduk ne može da pogodi ni gol za američki fudbal...Anonimac je napisao/la:Kad ga već znaš lično, otprilike, koliko je visok? Po slikama i videu se baš ne može tačno ocjeniti. Nekako mi ne izgleda kao Amarov tip napadača (onako previsokim i robusnim kao većina do sad), ili ga ne planira na poziciji napadača ili ima nešto više u njemu, nema druge.CashMan je napisao/la:@sajo 100% slobodan

Bas mi se djasvi sto sve vise mladica vidi sigurnu buducnost u treniranju i sporskom zivotu. To znaci da smo svi zajedno na dobrom putu.
I da,ove zamjene mi ne zvuce ni malo lose. Usudicu se rec da mi je Skaljic i kompletniji stoper od Jadranka.
Vidi se da brko zna sta radi,odmah pozurio da sklopi ekipu da rasklopi neku evropsku ekipu...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
“Željezničar je “sila” i bit će mi čast obući dres prvaka”, kazao je za Sajt kalesijske raje Anel Alibašić, koji nije krio zadovoljstvo ponuđenom prilikom. Nadam se da ću zadovoljiti u Željezničaru i da ću od naredne sezone biti na Grbavici”, ističe Alibašić.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Tako se to radi samo pokupit sve mlade talente što valjaju pa ih fino srediti i tušnut kasnije milina božja, kad idu u MG, i kad imaju trening tu danas ?
mi drukčije i ne možemo, jer (nažalost) nismo u materijalnoj situaciji da za nekoga krhnemo 200.000 maraka i prodamo ga za milion.
Evo malo da se ukljucim,naime sutra se igra prva polufinalna utakmica doigravanja za prvaka BiH u kategoriji pioniri
na glavnom terenu stadiona Grbavica.
Nasi malisani igraju protiv najprijatnijeg iznenadjenja ovog doigravanja NK.Borac Jelah cije u takmice u Jelahu prati vise od 1000 gledalaca sto je dvostruko vise u odnosu na mnoge premijerligaske ekipe.
Eto vam lijepe prilike da dodjete na Grbavicu i podrzite nase mlade momke koji su jedini tim iz Oml.pogona u prilici da osvoje prvensto ove godine i na djelu vidite nasu buducnost.
na glavnom terenu stadiona Grbavica.
Nasi malisani igraju protiv najprijatnijeg iznenadjenja ovog doigravanja NK.Borac Jelah cije u takmice u Jelahu prati vise od 1000 gledalaca sto je dvostruko vise u odnosu na mnoge premijerligaske ekipe.
Eto vam lijepe prilike da dodjete na Grbavicu i podrzite nase mlade momke koji su jedini tim iz Oml.pogona u prilici da osvoje prvensto ove godine i na djelu vidite nasu buducnost.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Što se tiče Alibašića, mali je već davno prekucao i svoja godišta ali i ekipe 2. lige Federacije. Vidjet ćemo kako će se nositi sa pritiskom sada, al' mislim da će to sve dobro proći na pripremama, i da će potpisati.
Tačno je, također, da dolazi kao slobodan igrač iz Bosne, jer nijedan igrač ovdje nema profesionalnog ugovora
Također, kako sam ja čuo, sve je ovo išlo preko nekog novinara sa " sportsport.ba ", tako da, Hvala mu!
EDIT : Kada je juniorska reprezentacija Općine Kalesija, nekada na početku ove sezone išla na Bodense Cup u Njemačkoj, Anel Alibašić je ubjedljivo bio najbolji strijelac turnira, a ova " repka " osvajač tog istog turnira!
Tačno je, također, da dolazi kao slobodan igrač iz Bosne, jer nijedan igrač ovdje nema profesionalnog ugovora

Također, kako sam ja čuo, sve je ovo išlo preko nekog novinara sa " sportsport.ba ", tako da, Hvala mu!

EDIT : Kada je juniorska reprezentacija Općine Kalesija, nekada na početku ove sezone išla na Bodense Cup u Njemačkoj, Anel Alibašić je ubjedljivo bio najbolji strijelac turnira, a ova " repka " osvajač tog istog turnira!

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/hadzic-z ... eri/107477" onclick="window.open(this.href);return false; 

Ništa od Jahića...

Iz Turske su, tako, redovno dolazile informacije da je Jahić na transfer listi, pa da više nije član kluba, ali povremeni reprezentativac BiH kaže da ništa od toga nije istina.
- Nisam otišao iz kluba, s kojim imam još godinu ugovora. Ne znam otkud dolaze te gluposti da više nisam u Karabuku i da su me otjerali. Klub me poštuje i njegov član sam i dalje - rekao nam je Jahić, koji se trenutno nalazi na odmoru.
- Čekam da vidim šta će biti. Imam ponudu PAOK-a, s kojim moj menadžer pregovara. Ako uvjeti budu dobri, vratit ću se u Grčku, ali do tada sam u Turskoj. Iz Karabuka ću otići jedino ako mi ponuda bude odgovarala - rekao nam je Jahić.
Igro sam protiv ovog lika iz Kalesije, lik ima strašnu brzinu i dobru tehniku 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- SarajlijaTM
Kaze ovaj Alibasic,torres mu je uzor,kad bude kod nas: "dao sam 2 gola,jedan na treningu i jedan pitarima
"
Nakon ovog intervjua,ovdje mi cuci neki novi lazo,jezik ja pregriz'o

Nakon ovog intervjua,ovdje mi cuci neki novi lazo,jezik ja pregriz'o

Kako bolan nismo u materijalnoj situaciji da za nekoga krhnemo 200.000 maraka kada smo toliko oštetili klub u ovoj godini na ime kazni, a po tebi (tako i ja mislim) u perspektivi oštetili smo ga za milion KM.ChWilla je napisao/la:mi drukčije i ne možemo, jer (nažalost) nismo u materijalnoj situaciji da za nekoga krhnemo 200.000 maraka i prodamo ga za milion.
Welcome back !Devotion je napisao/la:Kako bolan nismo u materijalnoj situaciji da za nekoga krhnemo 200.000 maraka kada smo toliko oštetili klub u ovoj godini na ime kazni, a po tebi (tako i ja mislim) u perspektivi oštetili smo ga za milion KM.ChWilla je napisao/la:mi drukčije i ne možemo, jer (nažalost) nismo u materijalnoj situaciji da za nekoga krhnemo 200.000 maraka i prodamo ga za milion.
ZELJEZNICAR 1921!