Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ne znam sto si prvi post napisao na tu temu... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Je li ne smijem 

Pisi sta oces, al prvi post ostaje upamcen... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ne znam cemu toliko svrsavanje na Alkantaru!? Momak za sada realno nije puno pokazao, a imao je prilika tu i tamo. Sve sto se vidjelo jeste talenat koji ne dolazi na vidjelo. Dakle, slaba produktivnost.
Istina, konkurencija je nemilosrdna. U Junajtedu ce dobiti sansu da opravda talenat. Vidjet cemo...
Istina, konkurencija je nemilosrdna. U Junajtedu ce dobiti sansu da opravda talenat. Vidjet cemo...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
pa kako se nije dokazao...odigrao je nekoliko fatasticnih utakmica, sto se obzirom na broj utakmica koji je odigrao dovoljno. Ja ne znam kako se to po tebe veznjak dokazuje ? Sta treba da uradi da bi se dokazao ? Zar je dokazivanje po tebi samo asistencije i golovi, tj statistika?Valencia je napisao/la:Ne znam cemu toliko svrsavanje na Alkantaru!? Momak za sada realno nije puno pokazao, a imao je prilika tu i tamo. Sve sto se vidjelo jeste talenat koji ne dolazi na vidjelo. Dakle, slaba produktivnost.
Momak ima fatastican pas, i dobar zadnji pas, ima predobar pregled igre, odlican tehnicar , nije sebican. Mogao bi za sezonu ili dvije postati pravi vodja na terenu.
i molim te volio bih da mi kazes koga bi ti doveo umjesto njega i zasto ?
Po meni razlog je jasan, jos od Skolsa iz nekih normalnih godina nemamo dobrog i kreativnog veznjaka, izuzmemo li sredinu sa Kerikom i Hargrevsom ovo ostalo je bilo cista improvizacija. Uz to takvu sredinu je godinama izvlacio Ronaldo, Rooney, a evo sad i RvP. Vrijeme je da dovedemo dobrog veznjaka, mozda ima boljih igraca, ali po ovoj cijeni cisto sumnjam.Valencia je napisao/la:Ne znam cemu toliko svrsavanje na Alkantaru!? Momak za sada realno nije puno pokazao, a imao je prilika tu i tamo. Sve sto se vidjelo jeste talenat koji ne dolazi na vidjelo. Dakle, slaba produktivnost.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Thiago je samo potvrdio sve ono što govorimo na minulom Evropskom prvenstvu gdje je nosi i kapitensku traku čini mi se. Fantastičan igrač koji će se još razvijati u još boljeg.
Nadam se da je ovo skoro gotovo i da se neće utihnuti nakon par dana.
Nadam se da je ovo skoro gotovo i da se neće utihnuti nakon par dana.
Bolje je Fabregasa da dovedu,stvarno Manchester nema dobre sredine godinama, jedino sto su Kagawu doveli i momak se extra uklopio i mislim da ce naredne sezone biti jedan od glavnih aktera u igri,a sve ostalo su bili neki prosjecni, treba jedan vrhunski veznjak.
evo čitam Usmanov izrazio želju da Arsenal dovede Runija i da je potrebno samo da kažu da ga žele.
To bi vjerovatno značilo i za vas jedno vrhunsko ime u ekipi
Vođa zna.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne binedim1993 je napisao/la:evo čitam Usmanov izrazio želju da Arsenal dovede Runija i da je potrebno samo da kažu da ga žele.

A Usmanov može nastaviti da mašta, nisu mu ovo želje i pozdravi

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 jun 2013, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio ako bi Runi otišao, značilo birio_Ferdy88 je napisao/la:Ne binedim1993 je napisao/la:evo čitam Usmanov izrazio želju da Arsenal dovede Runija i da je potrebno samo da kažu da ga žele.

zašto ? ako pređe a ja i dalje mislim da 99.99% neće, ostao bi jaz od njega, bez obzira što nije baš u formi nekoj bio, rooney je dugo godina nositelj igre. No dobro, vi znate boljerio_Ferdy88 je napisao/la:Ne binedim1993 je napisao/la:evo čitam Usmanov izrazio želju da Arsenal dovede Runija i da je potrebno samo da kažu da ga žele.
Vođa zna.
Nemam nista protiv sto su doveli Alkantaru.. Neka su ga doveli, svakako da vrijedi probati sa takvim talentom. Dobre su sanse da ce se pokazati... Vidjet cemo...
Meni je samo zasmetalo ovo 'svrsavanje' kao da dolazi Iniesta.. Momak je ipak druga opcija za ulazak sa klupe u Barsi... Nije Junajted Liverpul da se stvara ovakva euforija radi dovodjenja talenta koji je 2-3 sezone proveo na klupi. Treba ispostovati velicinu kluba
.. Ovaj momak se tek sad treba dokazati. Neka mu je sa srecom.
Hoce li taj Bejl
?
Meni je samo zasmetalo ovo 'svrsavanje' kao da dolazi Iniesta.. Momak je ipak druga opcija za ulazak sa klupe u Barsi... Nije Junajted Liverpul da se stvara ovakva euforija radi dovodjenja talenta koji je 2-3 sezone proveo na klupi. Treba ispostovati velicinu kluba

Hoce li taj Bejl

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sto taj Usmanov ne dadne par stotina miliona Wengeru i ne dovede te zelje koje ima godinama, to sto on prica su price za malu djecu. Mozemo postavit i ovakvo pitanje, zasto ne plati duplo dionice koje ima Kronke (jel se tako zove onaj vecinski vlasnik), ako toliko voli Arsenal.
Meni je jednostavno tesko zamislit Runija u dresu Arsenala, tesko da mozete obezbjedit 35+ mil za Runija i jos oogromnu platu. Price za medije i navijace su jedno, a realnost sasvim drugo.
Meni je jednostavno tesko zamislit Runija u dresu Arsenala, tesko da mozete obezbjedit 35+ mil za Runija i jos oogromnu platu. Price za medije i navijace su jedno, a realnost sasvim drugo.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
zašto Arsenal ne može obezbijedit to za runija ? I kroenke i usmanov su milijarderi, a opšte poznata je stvar da Kroenke ne želi da proda usmanovu dionice, pa i nije budala svake polusezone desetine miliona suhog profita.motty je napisao/la:Sto taj Usmanov ne dadne par stotina miliona Wengeru i ne dovede te zelje koje ima godinama, to sto on prica su price za malu djecu. Mozemo postavit i ovakvo pitanje, zasto ne plati duplo dionice koje ima Kronke (jel se tako zove onaj vecinski vlasnik), ako toliko voli Arsenal.
Ja kažem da ne vjerujem ni 1% u dolazak Runija, al sam to pročito. možda čovjek hoće da plati iz svog džepa, a najveća je glupost reć da Arsenal ne može nekom obezbijedit platu koliku hoće
Vođa zna.
Nijedan od njih nece dat ni funte svoje za realizaciju bilo kojeg transfera, pokazalo se to do sad, valjda vi to bolje znate od nas navijaca Uniteda, iako manje vise znam kako stvari stoje u Arsenalu.nedim1993 je napisao/la:zašto Arsenal ne može obezbijedit to za runija ? I kroenke i usmanov su milijarderi, a opšte poznata je stvar da Kroenke ne želi da proda usmanovu dionice, pa i nije budala svake polusezone desetine miliona suhog profita.motty je napisao/la:Sto taj Usmanov ne dadne par stotina miliona Wengeru i ne dovede te zelje koje ima godinama, to sto on prica su price za malu djecu. Mozemo postavit i ovakvo pitanje, zasto ne plati duplo dionice koje ima Kronke (jel se tako zove onaj vecinski vlasnik), ako toliko voli Arsenal.
Ja kažem da ne vjerujem ni 1% u dolazak Runija, al sam to pročito. možda čovjek hoće da plati iz svog džepa, a najveća je glupost reć da Arsenal ne može nekom obezbijedit platu koliku hoće
Usmanov dok god ne postane vecinski vlasnik nece dat ni funte, opet cu ponovit ovo sto on radi je samo neka vrsta pritiska na sadasnjeg vlasnika, i stvaranje bolje slike o sebi kod navijaca Arsanala. Ne kazem da nije nemoguce, ali da mi je nezamislivo to i dalje tvrdim, a vidjet cemo ko ce bit u pravu

ROONEY NE IDE NIGDJE!!!
+1Gusar1995 je napisao/la:ROONEY NE IDE NIGDJE!!!
Glory Glory Man United!!!
Sir Alex Ferguson-the greatest manager of all time
Robin van Persie-Haris Medunjanin-Mirza Bašić-Derrick Rose-Jike Zhang
Sir Alex Ferguson-the greatest manager of all time
Robin van Persie-Haris Medunjanin-Mirza Bašić-Derrick Rose-Jike Zhang
- frankqqqqq
- Kontakt:
I mi smo isto za Robina govorili pa nu šta se desiGusar1995 je napisao/la:ROONEY NE IDE NIGDJE!!!

Ima nas dosta koji bi za dobar novac pustili Rooneya vrlo lako.frankqqqqq je napisao/la:I mi smo isto za Robina govorili pa nu šta se desiGusar1995 je napisao/la:ROONEY NE IDE NIGDJE!!!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.