Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja mislim da je ovaj Rizo jedini "navijač" na svijetu cijelom koji neće željeti iduće sezone dobar plasman svome timu 

Ja te volim, volim Željo..
Slažem se za Wanyamu, najviše zbog toga što može igrati pored zadnjeg veznog i stopera, dvije pozicije sa jednim igračem bi zakrpili.
Mi propuštamo veliku šansu da dovedemo ove sezone Wanyamu, Eriksena, Indija, Mirina, Strootmana, Bonyija, Hondu, Douglasa, N'Sakalu ... dok su jeftini i to je ono što je meni krivo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- donCorleone1892
- Kontakt:

Pedro Chirivella u Liverpool-u. Inače još jedno pojačanje za akademiju. U ovom trenutku zamišljam akademiju punu dječurlije koja čeka da im se ostvari san a to je da zaigraju u prvom timu.

Mkhitaryan je još daleko od dogovorenog posla, odletio je u Beč, te će se na Alpama priključiti Shakhtaru na pripremama. Njegovi predstavnici i dalje pregovaraju, a igrač je željan prijelaza u Liverpool, iako ima i konkurenata.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
"Valencia zbog Chirivelle tuži Liverpool"donCorleone1892 je napisao/la:Pedro Chirivella u Liverpool-u. Inače još jedno pojačanje za akademiju. U ovom trenutku zamišljam akademiju punu dječurlije koja čeka da im se ostvari san a to je da zaigraju u prvom timu.![]()
Njegov transfer u Liverpool stopirala je Valencia koja od engleskog kluba traži da isplati njegovu klauzulu u iznosu od četiri miliona eura. U slučaju da Liverpool to ne uradi,a potpiše službeni ugovor s Chirivellom Valencia će tužiti "Redse" kod UEFA-e.
Novi predsjednik Valencije, Amadeo Salva pokušavao je uvjeriti Pedro Chirivella i njegove roditelje da on ostane u Valenciji, no ponuda Liverpoola prema riječima Chirivellovi roditelja jednostavno se ne može odbiti.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Jooj pa ubiše nas Špancipride_of_merseyside je napisao/la:"Valencia zbog Chirivelle tuži Liverpool"donCorleone1892 je napisao/la:Pedro Chirivella u Liverpool-u. Inače još jedno pojačanje za akademiju. U ovom trenutku zamišljam akademiju punu dječurlije koja čeka da im se ostvari san a to je da zaigraju u prvom timu.![]()
Njegov transfer u Liverpool stopirala je Valencia koja od engleskog kluba traži da isplati njegovu klauzulu u iznosu od četiri miliona eura. U slučaju da Liverpool to ne uradi,a potpiše službeni ugovor s Chirivellom Valencia će tužiti "Redse" kod UEFA-e.
Novi predsjednik Valencije, Amadeo Salva pokušavao je uvjeriti Pedro Chirivella i njegove roditelje da on ostane u Valenciji, no ponuda Liverpoola prema riječima Chirivellovi roditelja jednostavno se ne može odbiti.

To je razlika između profesionalaca, i amatera kao sto si ti.Valencia je napisao/la:Paradajz
Jesi li ikada igrao fudbal?
Sta se desava kada igras u veznom redu i kontra sebe imas napadacki prilicno traljavu ekipu?
Sta se desava kada igras u veznom redu i kontra sebe imas dva napadaca koja su u stanju iskoristiti svaki slobodan prostor i direktno ugroziti gol?
Kada sam ja u pitanju..
Primjer 1: igram lezerno, bez imalo grca u igri, bez pritiska... Iz takvog unutarnjeg osjecaja, samopouzdanja i osjecaja superiornosti proizilazi dobra igra. Kada osjetis da je protivnicki napad bezopasan neprestano igras napadacki, cesto pustis odbranu da samostalno reaguje i tako stedis snagu i cekas priliku za brzu akciju nakon sto propadne protivnicki napad..
Primjer 2: igram pod konstantnim pritiskom koji neminovno sputava i dovodi do gresaka. Uvijek imam na umu da moju gresku i presjecanje pasa mogu iskoristiti super dominantna dva napadaca. Naprijed ne smijem previse ici jer postoji bojazan da odbrana nece moci zaustaviti protivnicki napad ako se ne zgusnemo ili ne udvojimo protivnicke napadace. Dakle, u startu si orjentisan defanzivno, psiholoski momenat je izrazito nepovoljan, fizicki se pretjerano trosis.. U startu si inferioran.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Heno ima tamo nekog treceg vlasnika , Aspas probleme s agentom , a ovaj Pedro sad ima probleme s klubom . Nas kad krene onda nas bas krene .
UEFA zaprijetila izbacivanjem iz evropskih takmičenjanerkolfc je napisao/la:Heno ima tamo nekog treceg vlasnika , Aspas probleme s agentom , a ovaj Pedro sad ima probleme s klubom . Nas kad krene onda nas bas krene .

Vođa zna.
Ma otkad onaj Manchesterovac Gill radi za UEFU mi ne mozemo ni kupiti koga hocemonedim1993 je napisao/la:UEFA zaprijetila izbacivanjem iz evropskih takmičenjanerkolfc je napisao/la:Heno ima tamo nekog treceg vlasnika , Aspas probleme s agentom , a ovaj Pedro sad ima probleme s klubom . Nas kad krene onda nas bas krene .

mislim da sad radi i neki Arsenalovac a i fergi otišo u peMziju . Sad će Liverpool da zasja ponovonerkolfc je napisao/la:Ma otkad onaj Manchesterovac Gill radi za UEFU mi ne mozemo ni kupiti koga hocemonedim1993 je napisao/la:UEFA zaprijetila izbacivanjem iz evropskih takmičenjanerkolfc je napisao/la:Heno ima tamo nekog treceg vlasnika , Aspas probleme s agentom , a ovaj Pedro sad ima probleme s klubom . Nas kad krene onda nas bas krene .![]()
![]()
![]()

Vođa zna.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma Chirivella je navodno jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Španiji, mada ne vjerujem da bi ga ovi naši doveli uz plaćanje te klauzule od 4 miliona eura, puno je to za nas.. tako da ćemo vjerovatni biti tuženi ukoliko je tačno da je potpisan ugovor s njim 

Svako zna da se Fergie povukao jer se u Premiershipu uveo goal tehnology a i Halsey se povukao u penziju, ali to nije priča za ove teme. Što se tiče Arsenala, tačno da nema Paje i Maršala, ne bi se insan imao sa kim postovati kod vas. Ima još jedan forumaš, inače u Vogošći poznat pod nadimkom kockar, ali on se zadrži sa jednim nickom kao Keane u nekom klubu.
Gio, Željo će opet ako Bog da biti prvak. Što se tiče Juventusa, njega ne pratim, izvini.
Gio, Željo će opet ako Bog da biti prvak. Što se tiče Juventusa, njega ne pratim, izvini.
http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... pcija.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Više o Henrikhu, sjajan!
Više o Henrikhu, sjajan!
Ti jarane ne poštuješ svoj klub a kamoli tuđi ili navijače drugog
Čim ti stavljaš Menadžera ispred uspjeha kluba, zapitaj se.
Liverpool sam uvijek poštovao

Vođa zna.
http://www.lfc-balkan.com/2/post/2013/0 ... poolu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Carragher: Ne odlučuje Suarez o odlasku..."
"Carragher: Ne odlučuje Suarez o odlasku..."
Na šta tačno misliš kada kažeš Brendan i uspjeh u istoj rečenici?nedim1993 je napisao/la:Ti jarane ne poštuješ svoj klub a kamoli tuđi ili navijače drugog![]()

Skupljaš navijače ostali klubova na svoju stranuHenderson je napisao/la:Na šta tačno misliš kada kažeš Brendan i uspjeh u istoj rečenici?nedim1993 je napisao/la:Ti jarane ne poštuješ svoj klub a kamoli tuđi ili navijače drugog![]()

Uh, ja se duboko izvinjavam, prekočio sam Arnelinha i tebe. Nedim se opire, ali znam da neće još dugo izdržati da odoli čarima Jordana Hendersona.Rosicky je napisao/la:Skupljaš navijače ostali klubova na svoju stranuHenderson je napisao/la:Na šta tačno misliš kada kažeš Brendan i uspjeh u istoj rečenici?nedim1993 je napisao/la:Ti jarane ne poštuješ svoj klub a kamoli tuđi ili navijače drugog![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.