Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 03 dec 2008, 20:19

Dobar žrijeb za mladu reprezentaciju :!:

ŠVEDSKA,ITALIJA,SRBIJA,BJELORUSIJA.

Dobar,dobar,ma extra. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 03 dec 2008, 21:41

I ja sam zadovoljan.
A/SRBIJA,ITALIJA,BELORUSIJA,ŠVEDSKA
B/ŠPANIJA, ENGLESKA, NEMAČKA, FINSKA
Ajd pa da osvojimo, red je
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 dec 2008, 21:58

obannon je napisao/la:I ja sam zadovoljan.
A/SRBIJA,ITALIJA,BELORUSIJA,ŠVEDSKA
B/ŠPANIJA, ENGLESKA, NEMAČKA, FINSKA
Ajd pa da osvojimo, red je
RED JE RED što reče Balašević. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 04 dec 2008, 14:31

Tako je ;)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 dec 2008, 00:04

Eto ljudi moji i to se desilo.Žigić dao gol za Valensiju. :D :D :D
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 dec 2008, 00:19

Ivan Ergić i Marko Perović zabili golove za Bazel u pobjedi nad Aarauom od 3:1. :D

Evo i golova.

http://www.youtube.com/watch?v=rtMuVlWRm6o
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 05 dec 2008, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 dec 2008, 00:29

RIP Adis Selmanović

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 dec 2008, 09:13

Nasa repka je poput Hoffenheim-a -iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, zato pozurite, srbi, i ugovorite prijateljski mec ako hocete izvuci remi.
Slijedece godine u ovo doba mozete jedino proci kao Estonija.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 dec 2008, 17:16

secer je napisao/la:Nasa repka je poput Hoffenheim-a -iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, zato pozurite, srbi, i ugovorite prijateljski mec ako hocete izvuci remi.
Slijedece godine u ovo doba mozete jedino proci kao Estonija.
MA SJAŠI "šećeru" :P
RIP Adis Selmanović

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 dec 2008, 17:53

Zavidim ti :oops: imas kvacice iznad slova :P
Pa dobro, koji nick da uzmem ako necu nadimak nase legende Dz. Secerbegovica(koji je opet bio bolji od vaseg Dzaica)?
Ok, mogao sam kao i sugradjanin samo sto bi stavio Mosnik :idea:

Pa cuj, za Ciru mozes svasta reci samo ne to da je lud.
Tip je ponudio Hrvatima da igraju-zasto? Zato sto zna da ih mozemo pobijediti posto nisu ni sjena one Hrvatske od prije nekih par godina-da, da.
Bas me zanima sta bi tek uradili vasoj reprezentaciji? :idea: :idea: :idea: - pobjedili 3:1
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 dec 2008, 11:32

Čuo sam za Šećerbegovića(čini mi se da je igrao u Slobodi).U tom nekom periodu 60-ih na prostorima bivše Yuge,a i šire nije bilo boljeg igrača od Dragana Džajića to je sigurno :!: Uostalom ne znam otkud ti da porediš njih dvojicu?Džaja sa može porediti sa jako malo igrača svog vremena.

Ovo za Ćiru si trebao staviti u njegov topic,ali se potpuno slažem.On je sve samo ne lud.Ja bih rekao da je on 100% proračunat.Znaš zašto je Ćiro ponudio utakmicu Hrvatima baš u februarskom terminu?Zato što zna da od te utakmice nema ništa jer su Hrvati već odavno ugovorili gostovanje u Rumuniji u februaru,a prema pravilima FIFE I UEFE,kad dvije reprezentacije ugovore utakmicu,ako jedna repka prekrši ugovor biva nočano kažnjena.Ma zna Ćiro šta radi.Ja da sam na njegovom mjestu ne bih baš previše tražio tu utakmicu i to kod Hrvata,jer Hrvati su,volio ih ja ili ne,pokazali na EURU koliko mogu.Jednostavno Ćiro je ovo uradio da bi se na ovaj način u BiH napravila još veća euforija pred utakmice sa Belgijom.Još jedan u nizu Ćirinih trikova sa medijima.

Ako bi u narednom periodu igrale Srbija i BiH,pobijedila bi vjerovatno Srbija jer naprosto imamo jaču reprezentaciju,a i odbrana BiH je ono baš...Ne znam jesi li slučajno pogledao neku od utakmica reprezentacije Srbije u zadnjih tri-četiri mjeseca,ali vjerovatno nisi dok nas porediš sa jednom Estonijom.

pozz
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 dec 2008, 04:07

Opet dobar vikend za srpske igrače.Vidić pogodio u 92-oj minuti za Manču,Lazović dva gola,Lovre jedan,na utakmici
PSV-Groningen. :D
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 07 dec 2008, 17:06

I Kuz-Kuz ga dade :)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 dec 2008, 17:30

Fino :D
RIP Adis Selmanović

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 08 dec 2008, 11:07

alan_cardec je napisao/la:Čuo sam za Šećerbegovića(čini mi se da je igrao u Slobodi).U tom nekom periodu 60-ih na prostorima bivše Yuge,a i šire nije bilo boljeg igrača od Dragana Džajića to je sigurno :!: Uostalom ne znam otkud ti da porediš njih dvojicu?Džaja sa može porediti sa jako malo igrača svog vremena.

Ovo za Ćiru si trebao staviti u njegov topic,ali se potpuno slažem.On je sve samo ne lud.Ja bih rekao da je on 100% proračunat.Znaš zašto je Ćiro ponudio utakmicu Hrvatima baš u februarskom terminu?Zato što zna da od te utakmice nema ništa jer su Hrvati već odavno ugovorili gostovanje u Rumuniji u februaru,a prema pravilima FIFE I UEFE,kad dvije reprezentacije ugovore utakmicu,ako jedna repka prekrši ugovor biva nočano kažnjena.Ma zna Ćiro šta radi.Ja da sam na njegovom mjestu ne bih baš previše tražio tu utakmicu i to kod Hrvata,jer Hrvati su,volio ih ja ili ne,pokazali na EURU koliko mogu.Jednostavno Ćiro je ovo uradio da bi se na ovaj način u BiH napravila još veća euforija pred utakmice sa Belgijom.Još jedan u nizu Ćirinih trikova sa medijima.

Ako bi u narednom periodu igrale Srbija i BiH,pobijedila bi vjerovatno Srbija jer naprosto imamo jaču reprezentaciju,a i odbrana BiH je ono baš...Ne znam jesi li slučajno pogledao neku od utakmica reprezentacije Srbije u zadnjih tri-četiri mjeseca,ali vjerovatno nisi dok nas porediš sa jednom Estonijom.

pozz

ovo si upravu 100%, a tekma izmedju srbije i BiH bi bila pravo interesantna, imate jacu odbranu ali i slabiji napad, fakat bi bila interesantna tekma, ali posto znamo da to ne bi proslo bez divljastva, onda bolje i da je ne igramo :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 dec 2008, 15:56

Ma i to što kažeš.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 09 dec 2008, 13:17

"Orlovi" u februaru na Kipru

Fudbalska reprezentacija Srbije će u februaru učestvovati na međunarodnom turniru na Kipru. Fudbalski Pored Radomira Antića, 11. februara, u terminu FIFA predviđenom za prijateljske utakmice, svoje izabranike će moći da proveri i selektor mlade reprezentacije Slobodan Krčmarević, takođe na Kipru.

Ko zna možda i debituje Subotić
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 10 dec 2008, 17:18

Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je spisak od 18 igrača za prijateljski meč sa Poljskom 14. decembra koji se igra u Turskoj

Golmani: Vladimir Stojković (Sporting), Bojan Isailović (Čukarički);
Odbrana: Igor Đurić (Vojvodina), Nenad Tomović (Crvena zvezda), Miroslav Vulićević (Javor Habitfarm), Nemanja Pejčinović (Rad), Ivan Obradović (Partizan), Josip Projić (Napredak);
Sredina: Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Bojan Zajić (Valerenga), Miljan Mutavdžić (Javor), Nemanja Matić (Košice), Dušan Tadić (Vojvodina), Miloš Bogunović (Partizan);
Napad: Dragan Mrđa (Vojvodina), Darko Lazović (Borac), Aleksandar Jevtić (OFK Beograd), Danijel Aleksić (Vojvodina).
- " $...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 13 dec 2008, 14:25

Sutra u 15:00 sa Poljacima
Opet kakav je tim realno je da izgubimo(mada nisam upoznat sa poljskim timom,ko je pozvan)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2008, 21:02

BANE IVANOVIĆ U INTERU ? :D

Rukovodstvo Intera iz Milana sprema ponudu za reprezentativca Srbije Branislava Ivanovića, prenose italijanski mediji.
Inter, kao i gradski rival Milan pokazali su tokom prethodnih nekoliko nedelja interesovanje za odbrambenog fudbalera Čelsija. Milan je u međuvremenu doveo Brazilca Tijaga Silvu iz Fluminensea, koji je takođe bio meta oba kluba iz Milana, pa je u trci za Ivanovićem ostao samo Inter, prenosi sajt Novantesimo.it.
Ivanovićev menadžer Vlado Borozan izjavio je da je Inter pokazao veliko interesovanje za srpskog reprezentativca i da će tokom nedelje razgovarati najpre sa predstavnicima Čelsija, a zatim i sa ljudima iz Intera oko mogućeg transfera.
Ivanović je od dolaska novog trenera Felipea Skolarija konačno dobio priliku u Čelsiju i od početka sezone redovno igra za klub iz Londona.

B92

slika slika
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.