RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2013, 14:53

još 5 dana do skupštine i opet će biti dan "D".... :lol: :lol:

je li jusufspahić zvanično potpisao za VELEŽ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 jun 2013, 14:58

Jesam ja lijepo još prije godinu dana rekao ?

R.S.D Rondo.

Nema sreće sa ovim klubom, pogotovo ne njegovom budućnosti.
Nisu džaba one tribine iza i pored gola poluprazne.
Starijoj raji je pun ku_rac laži i sezona u kojima se konstantno borimo za opstanak :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jun 2013, 15:05

AlemC85 je napisao/la:još 5 dana do skupštine i opet će biti dan "D".... :lol: :lol:

Jusufbasic. Nadamo se da jest :mrgreen:

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 15:06

Armijo brate u pravu si ali ja i ti tebra tu nista ne mozemo osim upast s palicama na skupstinu ali posto imam robije godinu ipo prije i pola godine poslje rata radi Veleza ne isplati mi se ni to. Sta je tu je mi nista ne mozemo osim glodjat nokte i lekse. Zakon je na njihovoj strani mamaru im lopovsku
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2013, 15:07

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:još 5 dana do skupštine i opet će biti dan "D".... :lol: :lol:

koji sam biser :lol: :lol: :lol:

ja zamijenio bivšeg zagrebačkog imama za fudbalera.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jun 2013, 15:12

AlemC85 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

koji sam biser :lol: :lol: :lol:

ja zamijenio bivšeg zagrebačkog imama za fudbalera.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Valjda je potpisao, jedino ako Hong Kong nije uletio s boljom ponudom :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 jun 2013, 15:19

@vm22

ljudi idu vani da rade glavom bez obzira...dosta je svima laži, nema posla, nema plata, a oni koji rade, rade kao crnci, i to džabe, svi ćemo vani ako se uskoro nešto radikalno ne desi....

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jun 2013, 16:20

Ova garnitura Tana-Mrkva ili ne zele da rade kako treba ili su debili toliki pa ne znaju :o .Prije ce biti ovo prvo,tako da su mi se popeli vise na vrh qurca nakaradnim radom koji je zacinjen njihovim debilskim izjavama, te ovaj me za j e b o,te onaj me izradio,te ovo te ono :evil: .Pa bola sto se tako nesto ne desi Zelji,Sarajevu,Borcu i ostalim klubovima da ih neko od igraca izradi,blamiraju se bez veze i oni,a takvim radom, i klub blamiraju(dosli smo na nivo amaterskog kluba iz trece lige :oops: ). Nisam ih do sada previse kritikovo,probao sam im dati malo sanse,ali evo treca godina isto se ponavlja.Dje je ta stabilizacija koju najavljuju,ja je ne vidim nigdje,a da nema Nermina u blizini kluba opet bi bio raspad sistema po onome kako ovaj dvojac vode klub(u to sam siguran). :oops: .Vidit ce mo sta ce donijeti skupstina,nadam se nekim promjenama ovo ovako vise ne ide(sjebase nam klub totalno)

VFC RELIGION 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jun 2013, 16:26

AlemC85 je napisao/la:@vm22

ljudi idu vani da rade glavom bez obzira...dosta je svima laži, nema posla, nema plata, a oni koji rade, rade kao crnci, i to džabe, svi ćemo vani ako se uskoro nešto radikalno ne desi....
Uredu je sve to, ali nisu nas bezveze trebali lozit da ce Rascic potpisati, nisu trebali nista ni objavljivati dok ne potpise.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 16:52

A brate meni se cini da cemo opet pjevat " Sve je ovo u ku.r.ac otislo"

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 jun 2013, 17:04

rodjak je napisao/la:Ova garnitura Tana-Mrkva ili ne zele da rade kako treba ili su debili toliki pa ne znaju :o .
Ako se ispostavi da Letic stvarno ode u Sarajevo, onda se slazem da je vrijeme Tana i Mrkva napuste Velez.

Uz duzno postovanje obojici, Izjavili su javno da je covjek vezan ugovorom za Velez. Ispostavi li se da to ne bude istina, to jest ode li Letic iz Veleza, onda ce biti jasno da ili nisu govorili istinu ili nisu imali pojma sta govore - sto je nedopustivo u svakom slucaju.

Velez se 2 sezone borio za goli opstanak u ligi upravo jer su najbolji igraci (vezani ugovorima) odlazili kako su htjeli. Ispostavi li se isti slucaj sa Leticem, onda je jasno da bi mogli ispast ove godine. Onda je bolje reagovat sada i to rijesit sad nego kasnije, jer ocigledno da njih dvojica to nece ili neznaju da rijese (i to AKO se stvarno ispostavi da Letic ode).

Sad je skupstina - sad je vrijeme da se to pitanje dovede u prvi plan.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 21 jun 2013, 18:26

Morali su u javnost izaci kao da dolaze pojacanja(Rascic, Bebanic) u Velez jer nisu nikoga imali novog na prozivci pa da se zastite prije prozivke su izasli u javnost sa ovim imenima da nebi ispalo da nista ne rade

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 19:21

Ma neznam brate i mi kenjamo ponekad. Mozda skupstina donese neke pomake,mozda upali to s Mehom,mozda dovedu nekoga iz srpske ili crnogorske lige,mozda i iz nase. Ovaj kadar od gola do pole nije los samo nam fale jedan u sredini pored Majkica i jedan klasican centarfor uz sevku i jusufbega. Jos se nista nezna zato bi mozda i mi trebali izvuci zadnje atome strpljenja iz nas. Ovo do sada nije dobro ali ne znaci da se nece popraviti

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 21 jun 2013, 19:25

Evo kako sad pročitah Letić je suspendovan rekao Velagić.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 19:32

Crvenarmija je napisao/la:Evo kako sad pročitah Letić je suspendovan rekao Velagić.
Meni je tana rekao isto. Ako bude srao nece igrat a ako ga neko zeli kupit 100 milja maraka. Onaj avazov sport su majmunske novine,selili su igrace iz nase lige po Kolnu Betisu i Fiorentini. Kretenski novinari pisu nebuloze

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 21 jun 2013, 19:38

Kad ukucas nesposobnost na Googlu, prvi rezultat budu slike Tanovica, Velagica i Ajanica. A havazov sport su novine za koje pisu novinari "placenici", tako da nije iskljuceno da je intervju sa Leticem izmisljen, neki menadjer naruci clanak, mozda neko i iz Sarajeva, znaci nista im ne treba vjerovati.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jun 2013, 19:46

Bliss je napisao/la:Kad ukucas nesposobnost na Googlu, prvi rezultat budu slike Tanovica, Velagica i Ajanica. A havazov sport su novine za koje pisu novinari "placenici", tako da nije iskljuceno da je intervju sa Leticem izmisljen, neki menadjer naruci clanak, mozda neko i iz Sarajeva, znaci nista im ne treba vjerovati.
Ma tebra treba popunit 30-40 strana glupostima pa baljezgaju beze

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 21 jun 2013, 20:01

Niko iz uprave nije spomenuo Bebanica,ni na oficajlnoj stranici ni ti u ostalim medijama.Raščića su spominjali ali Bebanića nisu,Bebanića je spomenuo novinar sportsport.ba u jednom tekstu.
Rodeni je napisao/la:Morali su u javnost izaci kao da dolaze pojacanja(Rascic, Bebanic) u Velez jer nisu nikoga imali novog na prozivci pa da se zastite prije prozivke su izasli u javnost sa ovim imenima da nebi ispalo da nista ne rade
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 jun 2013, 23:19

moRAja je napisao/la:Onom cobanu Bebanicu dozivotno zabranit ikakav kontakt s Velezom. Brnjo iz humi lisana stavio malo vise para ispred svetinje. Seljacka demagogija daj sta das a ne konta da mu je Velez mogao biti odskocna daska da se proda ako ima kvaliteta u njemu. I kad mi neko kaze nemoj na kunde,treba ih udarat po mozgu svaki put kad ih sretnes
Napadaš momka bezveze, nezna se jeli uopšte bio u kontaktu s našim čelnicima.A Mostar je danas nažalost jedna velika selendra, kao što su i Sarajevo i ostali BiH gradovi.Rat je svoje učinio, primitivizam, idiotizam, malograđanstvo, razne bolesti takođe.Niko nezna ništa dalje od nosa ali svak se nečim ****.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

castro
Kontakt:

Post Postao/la castro » 21 jun 2013, 23:34

moRAja je napisao/la:Onom cobanu Bebanicu dozivotno zabranit ikakav kontakt s Velezom. Brnjo iz humi lisana stavio malo vise para ispred svetinje. Seljacka demagogija daj sta das a ne konta da mu je Velez mogao biti odskocna daska da se proda ako ima kvaliteta u njemu. I kad mi neko kaze nemoj na kunde,treba ih udarat po mozgu svaki put kad ih sretnes
Bebanic da ima pameti nikad ne bi dosao u Velez. Kad je trebao da predje u seniore, Velez ga nije htio, nego su tatini sinovi dobili priliku da igraju u 1 timu. Beba je izmislio fudbal za sve njih. Al najjaci su ovi "ako voli Velež". Od ljubavi se ne živi. I Mrva voli Velež i zato nema **** marke u džepu. Fudbal se igra radi para.
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []