Mislim da Tsonga i Berdych na ovoj podlozi nikako ne bi mogli proci prije Nadala, vec su ga dobija ovdje u cetvrfinalu kad je bio u boljoj formi. Eto mozda je JMDP bolja opcija

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ovo ako uzme, hladno nek se oprosti.Roger Federer's Possible Opponents :
Round 1 : Victor Hănescu
Round 2 : Sergiy Stakhovsky
Round 3 : Lukas Rosol /Jurgen Melzer/Fabio Fognini
Round 4 : Nicolás Almagro /Jerzy Janowicz
QF : Rafael Nadal/Wawrinka/Isner
Semi Final : Tsonga/ Murray
Final : Novak Djokovic
Ne znam. Veliki je matchup problem Nadal za Federera.Edin TM87 je napisao/la:Magica, slazes li se sa mnom da je ovo najbolji zrijeb za Rogera sto ce tice protivnika u cetvrfinalu?
Mislim da Tsonga i Berdych na ovoj podlozi nikako ne bi mogli proci prije Nadala, vec su ga dobija ovdje u cetvrfinalu kad je bio u boljoj formi. Eto mozda je JMDP bolja opcija
Eto nisam moro ni znati, sam si rekao, što više otežati Rafi, od žrijeba do uslova na terenuMaGiCa je napisao/la: Ne znas ni kad startuje WB, ali znas koga bih ja stavio u zreb Djokovicu.![]()
Sigurno je da je zreb nepravedan i da sam ga ja sastavljao, ne bih "veliku cetvorku" nabio na foru 3+1, vec 2+2.
A najvise bih voleo da vidim mec Djokovic-Nadal, u 1/4 finala, pa jos ako malo okvasi, pa se postavi krov, pa dvoranski uslovi...sve ono sto je Nadal imao uz sebe u polufinalu RGa.![]()
Cenim da taj mec ne bi zavrsio sa 9-7 u petom setu.
#CiniTiSeGreivis je napisao/la:#AndyFavouriteNumberOne
Unofficialpage je napisao/la: P.S. MaGiCa je li proslo 10 dana? Nekako me ovaj avatar otvara u struku, jelde?![]()
![]()
Dzaba nosim sad?MaGiCa je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la: P.S. MaGiCa je li proslo 10 dana? Nekako me ovaj avatar otvara u struku, jelde?![]()
![]()
Odavno je proslo i to u proslu subotu ili nedelju, cini mi se.![]()
Iskreno, nisam ni obratio paznju dok nisi pitao. Sta znam, mozda ti se svidelo, pa sada ne nosis zbog opklade, vec vise kao licni izbor.
Moze i tako da se kaze.Unofficialpage je napisao/la: Dzaba nosim sad?![]()
Pozuri, da ti ne predje u naviku Djokovic u kvadratu.dobar avatar ali ipak ja vracam svog Dzumija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.