Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pazi komentara na profilu od ove male
ee sramotee...
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
ma joj , vidi se da je cura pristojna kad ih je sve prihvatila , al brate šta je imate smarat , ima ih i nekulturnih popriličnoRodman je napisao/la:Pazi komentara na profilu od ove male![]()
![]()
ee sramotee...
Ma nema nam ravnih. Seljaci bili i ostali.viKK je napisao/la:ma joj , vidi se da je cura pristojna kad ih je sve prihvatila , al brate šta je imate smarat , ima ih i nekulturnih popriličnoRodman je napisao/la:Pazi komentara na profilu od ove male![]()
![]()
ee sramotee...
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jadna cura, nije svjesna u sta se upustila... 
Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
I kako da čovjeka ne bude stid, brukamo samo sebi Suljom i Mujom, Bošnjo je uvijek onaj glupi i mi se ponosimo tome
I kako da čovjeka ne bude stid, brukamo samo sebi Suljom i Mujom, Bošnjo je uvijek onaj glupi i mi se ponosimo tome
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dugo nisam pročitao bolji post. Rispekt. Edo, živi i uživaj.tepsija je napisao/la:Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.
Sve neki moralisti,vjernici vrli.
Pij Edo,guzi Edo,igraj Edo...
Smoke Weed Everyday!
Evo sada prijesednik Napolija sere, da je Cavani dosta bolji, skuplji i da Dzeko nije taj igrac kao sto je bio u Bundesu, I da je izgubio vrijednost bla bla bla.. Cavani nije vrijedan Edinove ljevice. Ja da sam Dzeko, rekao bi ko je Napoli? ko je Cavani? al sreca nije Dzeko moga misljenja 
G BUSSA BUSS
nek su rumuni i bugari primjer civilizacijeDonCorleone je napisao/la:Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Centre forward
- Kontakt:
Oni su krst prijatelju, to uveliko mijenja pričuvest je napisao/la:nek su rumuni i bugari primjer civilizacijeDonCorleone je napisao/la:Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ma pusti ih bolan, ta vidis da su posizili.tepsija je napisao/la:Moderatori,administratori,hajde brišite ove seljačine što broje čaše.
Sve neki moralisti,vjernici vrli.
Pij Edo,guzi Edo,igraj Edo...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- calcio
- Kontakt:
tesko da bi hiljade rumuna ili bugara okupiralo fb neke meksikanke koja je pokazala zrno interesovanja za njih. ono, hebe im se. kod nasih papaka... praznik.vest je napisao/la:nek su rumuni i bugari primjer civilizacijeDonCorleone je napisao/la:Ne moze BiH u EU ni pomocu trikova jaro moj, mi smo zaostali barem 200 godina po svemu.Neutral je napisao/la:Može BiH u EU ali nikada EU u BiH. Seljačine prve klase. Pripadamo narodu koji je među najnekulturnijem na svijetu.
to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET
NAMA su svi prijajtelji-prijatelji
mi nikog ne morzimo ako nas nije do bola uvrijedio
A ako nas neko voli vracamo duplo
ciaj malo tamo-raja se zajebava vise nego sto je ozbiljna
raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA
DA, NAPREDNIJI SMO I CIVILIZIVANIJEI OD SVIJU
U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!
NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!
raja samo pokazuje curi da cijenimo LJUDE i da nismo retardirana nacija kao neke koje se uvlace svima u ŠUPAK kad im treba nesto, nego smo uvijek ljudi koji sviju prime kao BRATA
U HRVATSKOJ I DOBROM DIJELU ZAPADA JE NAJNORMALNIJE DA SE U tenama i obuci HODA PO KUCI dok ovdje kod nas jos postoji rijec HIGIJENA
pogledaj proteste u grckoj, brazilu, francuskoj, razbijaju, ruse i svi pisete BRAVO, TAKO TREBA, nasi borci su protestvovali i bacili par kamenja na zgradu vlade pljujete ih i nazivate necivilizovanim...
u rimu se bodu navijaci, u francuskoj tuce, u njemackoj tuce, to je normala , kod nas se razbije staklo od kombija nacijaca pisu se eseji o BALKANSKIM DIVLJACIMMA, protesti za JMBG raja poslije protesta POKUPI SMECE HEJ!!!
NASOJ HIMNOJ ZVIZDI 90% STADIONA u TOJ CIVILIZOVANOJ EVROPI mi ne zvizdimo ovdje nikome (osim onima koji zasluze) , nasi navijaci odu u lisabon, u pariz u estoniju svi odusevljeni njima, samo se vaama dezurnim "KRITICARIMA" svidja ona TUĐE **** NE SMRDI!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Lijepo urađeno. Ti si junak nacije!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ebes EU, da mi odemo u Brazil.
Ova Mendoza izgleda pravo mladalacki, potencijalna kandidatkinja za zeniti kad Dzeko vidi u sta se upustio sa Amricom.
Ova Mendoza izgleda pravo mladalacki, potencijalna kandidatkinja za zeniti kad Dzeko vidi u sta se upustio sa Amricom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ovo.htcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- calcio
- Kontakt:
dok je englez i nijemac jeo (zderao) rukama, mi smo u Bosni imali viljuske... boc 
Al brate nije ni sve zajebancija , mislim stvarno sam pročitao nekih užasnih stvari
Pa evo na onoj zadnjoj slici JMBG što se slikala , neka cura , hej cura , komentarisala , evo citiram
Pa evo na onoj zadnjoj slici JMBG što se slikala , neka cura , hej cura , komentarisala , evo citiram
to mati ne može pobacit...joj što se nije odvojila..jebla ti sliku svoju..
izroda je uvijek bilo.. na sve strane.. ljubomora je cudoviKK je napisao/la:Al brate nije ni sve zajebancija , mislim stvarno sam pročitao nekih užasnih stvari![]()
Pa evo na onoj zadnjoj slici JMBG što se slikala , neka cura , hej cura , komentarisala , evo citiramto mati ne može pobacit...joj što se nije odvojila..jebla ti sliku svoju..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Baš eto postoji higijena, slabo ko hoda u obuci a i oni koji hodaju zive u cistim gradovima kakvih u BiH nemahtcxone je napisao/la:to sto su okupirali se zove BOSANSKI MENTALITET
Ovaj predsjednik Napolija je u pravu 100%, nije to onaj Džeko, **** nije im´o šansu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Confiance, DjaniTarik, Edincapitano, hurem i 85 gostiju.