Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

levat
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la levat » 21 jun 2013, 18:47

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:jarane, bas ce doci u neum da ljetuju, da oko njih gofna plutaju dok se pokušavaju odmoriti od teške sezone :roll:
Ma ja, baš bi Pjana došao u Neum pored onakvog panonskog jezera.

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:42

Prema podacima kojim raspolaže ovaj njemački portal, novi bundesligaš ima momčad vrijednu oko 18.5 miliona eura, a navrijedniji "eksponat" je potencijalni reprezentativac naše zemlje, Ermin Bičakčić.

Mladi defanzivac koji je nedavno proglašen najboljim štoperom "Cvajte" košta dva miliona i 200 hiljada eura. Na drugom mjestu je Domi Kumbela sa milion i 750 hiljada eura. Treće mjesto dijele Norman Theuerkauf i Ken Reichel sa milion i 500 hiljada eura. Damir Vrančić prema novim podacima Transfermarkta košta 850 hiljada eura.

Daniel Davari: 800.000 €

Marjan Petkovic: 200.00 €

Benjamin Later: 100.00 €

Ermin Bicakcic: 2.200.000 €

Matthias Henn: 500.000 €

Deniz Dogan: 400.000 €

Emre Turan: 100.000 €

Ken Reichel: 1.500.00 €

Timo Perthel: 850.000 €

Benjamin Kessel: 500.000 €

Steffen Bohl: 500.000 €

Marcel Correia: 1.000.000 €
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 jul 2013, 17:39

Joj ovaj Benjamin 100 eura vrijedi , mozes ga kupit da ti igra oko kuce :lol:

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 02 jul 2013, 00:32

MrShadow je napisao/la:Joj ovaj Benjamin 100 eura vrijedi , mozes ga kupit da ti igra oko kuce :lol:
On donosi vodu i peškire

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 02 jul 2013, 01:59

Bez obzira ko ili sta pricao o njemu.Momak je eksplodirao u zadnje 2 godine.Znaci drasticno je poboljsao radijus kretanja, postao igrac.Ako se neko sjeca kako ga je Stuttgart posudio.Sad komotno moze da igra u svim klubovima Bundes lige, sem mozda Bayernu i Borusiji.Ima tog kvaliteta

Nadam se da ce to pokazati i protiv Amerike, cija jaca strana je bas odbrana.Kad im Meksikanci nisu uspjeli da zavale gola, bit ce mnogo teze.I tu ce nadam ce pokazati momak kvalitetu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 02:43

Eintracht će realno biti ekipa sa puno primljenih golova. Moga da zamislim samo kako će se hejteri radovati.

S druge strane, siguran sam da će Ermin nakon jedne sezone u Bundesligi napraviti transfer karijere.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jul 2013, 03:39

Denizli je napisao/la:
Nadam se da ce to pokazati i protiv Amerike, cija jaca strana je bas odbrana.Kad im Meksikanci nisu uspjeli da zavale gola, bit ce mnogo teze.I tu ce nadam ce pokazati momak kvalitetu
:lol: Kakve veze Bico ima sto je Americi jaca strana odbrana,Bicakcic je stoper a ne napadac :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jul 2013, 07:59

Jesu li se pojacali?

Ekipa kojoj je Bicakcic najskuplji igrac i koja nema skupljeg igraca od 2mil. nema sanse da ostane u bundesligi...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 08:06

Slabo, s tim da im je ovaj napadač što sam ga pominjao povrijeđen i propustiti će najvjerovatnije početak sezone.

S druge strane, nemoj gledati na cijene igrače, to je krajnje nebitno. I Augsburg je imao malu vrijednost i na kraju se spasiše, jedva, ali uspjeli su.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 jul 2013, 08:52

Neutral je napisao/la:Eintracht će realno biti ekipa sa puno primljenih golova. Moga da zamislim samo kako će se hejteri radovati.

S druge strane, siguran sam da će Ermin nakon jedne sezone u Bundesligi napraviti transfer karijere.
Nece sigurno pogledao sam gotovo sve njihove tekme proslje sezone u cvajti i odbrana im je jaca strana, i to u sastavu Reichel, Bicakcic, Henn i Coreia. Napda ce im zadavati vise problema jer im je najbolji napadac Kumbela povrjedjen al koliko sam citao po njemackim portalima imaj u planu dovesti jos dva igraca za ofanzivu. A ovi igraci na Transfermarktu imaju nisku vrijednost jer je vecina njih nepoznata i nema iskustva igranja u Bundesligi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 08:55

Ali uzmi u obzir kvalitetu u Zweiti i Bundesligi. Ovo su samo neka moje pretpostavke nekim logičnim razmišljanjem.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 jul 2013, 08:59

Neutral je napisao/la:Ali uzmi u obzir kvalitetu u Zweiti i Bundesligi. Ovo su samo neka moje pretpostavke nekim logičnim razmišljanjem.
Pa npr. evo Augsburg, Nurnberg, Hoffenheim, Mainz ako ne dovedu neka pojacanja imaju po meni slabiju odbranu od Braunschweiga, i Braunschweig ima jednu veliku prednost a to je trener koji vazi za izvrsnog strucnjaka cini mi se da je on u svojoj generaciji trenera koji su u Kelnu zavrsili licencu bio najbolji ili drugi najbolji. Ja sam o tom reneru pisao vec na ovom fourmu onda kada je Bicakcic tek presao u Braunschweig i kada su mnogi pisali kako je pogrjesio.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 09:05

vendeta87 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ali uzmi u obzir kvalitetu u Zweiti i Bundesligi. Ovo su samo neka moje pretpostavke nekim logičnim razmišljanjem.
Pa npr. evo Augsburg, Nurnberg, Hoffenheim, Mainz ako ne dovedu neka pojacanja imaju po meni slabiju odbranu od Braunschweiga, i Braunschweig ima jednu veliku prednost a to je trener koji vazi za izvrsnog strucnjaka cini mi se da je on u svojoj generaciji trenera koji su u Kelnu zavrsili licencu bio najbolji ili drugi najbolji. Ja sam o tom reneru pisao vec na ovom fourmu onda kada je Bicakcic tek presao u Braunschweig i kada su mnogi pisali kako je pogrjesio.
Bože zdravlja pa ćemo vidjeti :)

Nadam se da će briljirati da će Braunschweig biti najveće iznenađenje u Bundesligi.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 jul 2013, 09:08

Neutral je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Bože zdravlja pa ćemo vidjeti :)

Nadam se da će briljirati da će Braunschweig biti najveće iznenađenje u Bundesligi.
Ja sam uvjeren da ce oni ili Hoffenheim biti najvece pozitivno iznenadjenje naredne sezone.

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 02 jul 2013, 09:12

Ide Eintraiht ove sezone nešto kao Frieburg prošle sezone Europa Liga :D :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jul 2013, 11:01

I ja mislim da Braunschweig nece dobro proci u Bundesligi. Prevelik je to zalogaj, nadam se samo da nece zavrsiti kao Greuther Fürth.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jul 2013, 12:12

Goalgetter je napisao/la:I ja mislim da Braunschweig nece dobro proci u Bundesligi. Prevelik je to zalogaj, nadam se samo da nece zavrsiti kao Greuther Fürth.
I ja tako mislim...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 jul 2013, 13:25

Ovaj momak jednom kad debituje, vjerovatno protiv amera, vise nece i ne treba ispustat stratno mjesto. To I Saji treba bit jasno, a ne ganjat nekakvu krutu politiku.

Klasa vise i od Pandze i Vranjesa. A Zuka je svakako bacen na beka, i tamo ce i ostati.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 jul 2013, 02:00

Sušić poziva Bičakčića
Vedran Radenović - 02.07.2013 22:06

Ermin Bičakčić biće pozvan u reprezentaciju BiH za prijateljsku utakmicu 13. avgusta na "Koševu" protiv SAD, potvrdio je juče "Nezavisnim novinama" selektor Safet Sušić.

Naime, otklonjena je i posljednja prepreka za nastup fudbalera Ajntraht Braunšvajga u bh. dresu, nakon što je juče iz Fudbalskog saveza Njemačke na adresu N/FS BiH stigla potvrda da je za omladinski tim Njemačke nastupio samo u jednom meču.

"Nijemci su dokumentovali da je igrao za njihovu U18 reprezentaciju u prijateljskom susretu, te samim tim nema više nikavih barijera da obuče naš dres. Praktično nema potrebe ni za promjenu sportskog državljanstva. Jedino što u narednim danima treba izvaditi pasoš BiH, vjerujem da će ga i dobiti do sredine avgusta, pa i prije, što znači da smo dobili značajno pojačanje", rekao je Sušić.

Savjet ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova, još početkom prošlog mjeseca odlučio je dati bh. državljanstvo Bičakčiću, koji bi će "zmajevima" u budućnosti biti od velike koristi u zadnjoj liniji. Treba naglasiti da će ovo biti praktično njegov povratak, jer je igrao i za U19 selekciju BiH, ali poteškoće zbog papira nastale su jer se svojevremeno zbog njemačkih zakona morao odreći bh. državljanstva.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 jul 2013, 15:47

edinjo-bih je napisao/la:Sušić poziva Bičakčića
Vedran Radenović - 02.07.2013 22:06

Ermin Bičakčić biće pozvan u reprezentaciju BiH za prijateljsku utakmicu 13. avgusta na "Koševu" protiv SAD, potvrdio je juče "Nezavisnim novinama" selektor Safet Sušić.

Naime, otklonjena je i posljednja prepreka za nastup fudbalera Ajntraht Braunšvajga u bh. dresu, nakon što je juče iz Fudbalskog saveza Njemačke na adresu N/FS BiH stigla potvrda da je za omladinski tim Njemačke nastupio samo u jednom meču.

"Nijemci su dokumentovali da je igrao za njihovu U18 reprezentaciju u prijateljskom susretu, te samim tim nema više nikavih barijera da obuče naš dres. Praktično nema potrebe ni za promjenu sportskog državljanstva. Jedino što u narednim danima treba izvaditi pasoš BiH, vjerujem da će ga i dobiti do sredine avgusta, pa i prije, što znači da smo dobili značajno pojačanje", rekao je Sušić.

Savjet ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova, još početkom prošlog mjeseca odlučio je dati bh. državljanstvo Bičakčiću, koji bi će "zmajevima" u budućnosti biti od velike koristi u zadnjoj liniji. Treba naglasiti da će ovo biti praktično njegov povratak, jer je igrao i za U19 selekciju BiH, ali poteškoće zbog papira nastale su jer se svojevremeno zbog njemačkih zakona morao odreći bh. državljanstva.
Nema sanse da on igra taj dan..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.