FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

collector
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la collector » 03 dec 2009, 03:06

evo posto se do sada nisam javljao na temu,vec sam samo pratio komentare mogu reci da se svi uglavnom slazu da smo dobro zavrsili na tabeli s obzirom koliki nam je igracki kadar za ovu polusezonu bio i pri tome treba dodati utakmice u europaligi.

a sto se tice pojacanja o imenim necu,trebaju nam igraci na stoperskoj poziciji i na bekovima,jedan kreativac i jedno krilo i bez dovodjenja napadaca jer je to nagomilavanje.. vec ih imamo 3 komada.

ako se ostavari barem pola od ovoga mozemo ici na titulu,i pri tome treba dodati mozda malo laksi raspored u proljetnom dijelu,gdje imamo utakmicu ili dvije vise u gostima,ali od prvih 8 ekipa idemo samo velezu u goste a ostali nama dolaze na kosevo.

ljudski je nadati se :D
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 03 dec 2009, 09:44

hoceli mi neko objasnit sta se desili Harisu
P.I.P Haris
Sjever ce vas pamtiti jer ste bili jedni od nas
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 dec 2009, 10:02

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 03 dec 2009, 10:29

formance je napisao/la:Nek ti je rahmet duši,brate sa tribine! :( :(
Jos jedan mlad, premlad zivot, nazalost..... :cry:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 dec 2009, 10:45

300 je napisao/la:
formance je napisao/la:Nek ti je rahmet duši,brate sa tribine! :( :(
Jos jedan mlad, premlad zivot, nazalost..... :cry:

R.I.P. :cry: :cry: :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 dec 2009, 11:50

Na Koševu nema brige za budućnost

Sarajevo je jesen završilo odlično, a osim dobrih rezultata, ono što ohrabruje je činjenica da je trener Mehmed Janjoš u polusezoni uspio pružiti priliku velikom broju mladih igrača, koji će u budućnosti nositi klub na svojim plećima.

A da Pliska, Kapetanović, Anel Škoro i ostali uskoro neće biti jedini juniori u A-timu svjedoče odlični rezultati omladinskog pogona Sarajeva jesenas.

Od osam ekipa koje učestvuju u takmičenjima, tri tima završila su na prvom mjestu. Juniori su najbolji u Premijer ligi za omladince, a mlađi juniori i mlađi kadeti prvi su u svojim omladinskim ligama. Zapažene rezultate postigli su i pioniri, koji su drugi u Kantonalnoj ligi.

- Osnovni cilj je proizvesti što veći broj kvalitetnih igrača, koji će u budućnosti zamijeniti prvotimce. Isto tako, želimo te iste igrače ponuditi na tržištu, ali nije nam drago da fudbaleri poput Dalibora Pandže prerano napuste Sarajevo - kaže trener u omladinskom pogonu Sarajeva Agim Nikolić.

On je izrazio nezadovoljstvo zbog postojećeg sistema takmičenja u omladinskim ligama, te je rekao kako smatra da bi prvenstva juniora i kadeta bila kvalitetnija kada bi se igralo po sistemu svako sa svakim tokom cijele sezone, nasuprot sadašnjem konceptu, po kojem se upražnjava trokružni sistem u dvije grupe, nakon kojeg slijedi završnica državnog prvenstva.

Mrzić na probi u Ajaksu

Mlađi kadet Sarajeva Erol Mrzić proveo je 10 dana na probi u školi Ajaksa, jednog od najeminentnijih rasadnika talenata u svijetu.

- Ajaks ima zaista fantastične uslove za rad i jedva čekam da u martu ponovo odem u Amsterdam - rekao je Mrzić.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 dec 2009, 12:14

rudarprijedor je napisao/la:evo jedan fin navijacki klip
Fale ti na ovom klipu Fukare,koji su brojniji od skripara,alkohol boysa,sokolova,kad bi vas sve sastavila fukara ima troduplo vise,bezze klip :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 03 dec 2009, 12:39

Mirza_Hordas je napisao/la:Na Koševu nema brige za budućnost

Sarajevo je jesen završilo odlično, a osim dobrih rezultata, ono što ohrabruje je činjenica da je trener Mehmed Janjoš u polusezoni uspio pružiti priliku velikom broju mladih igrača, koji će u budućnosti nositi klub na svojim plećima.

A da Pliska, Kapetanović, Anel Škoro i ostali uskoro neće biti jedini juniori u A-timu svjedoče odlični rezultati omladinskog pogona Sarajeva jesenas.

Od osam ekipa koje učestvuju u takmičenjima, tri tima završila su na prvom mjestu. Juniori su najbolji u Premijer ligi za omladince, a mlađi juniori i mlađi kadeti prvi su u svojim omladinskim ligama. Zapažene rezultate postigli su i pioniri, koji su drugi u Kantonalnoj ligi.

- Osnovni cilj je proizvesti što veći broj kvalitetnih igrača, koji će u budućnosti zamijeniti prvotimce. Isto tako, želimo te iste igrače ponuditi na tržištu, ali nije nam drago da fudbaleri poput Dalibora Pandže prerano napuste Sarajevo - kaže trener u omladinskom pogonu Sarajeva Agim Nikolić.

On je izrazio nezadovoljstvo zbog postojećeg sistema takmičenja u omladinskim ligama, te je rekao kako smatra da bi prvenstva juniora i kadeta bila kvalitetnija kada bi se igralo po sistemu svako sa svakim tokom cijele sezone, nasuprot sadašnjem konceptu, po kojem se upražnjava trokružni sistem u dvije grupe, nakon kojeg slijedi završnica državnog prvenstva.

Mrzić na probi u Ajaksu

Mlađi kadet Sarajeva Erol Mrzić proveo je 10 dana na probi u školi Ajaksa, jednog od najeminentnijih rasadnika talenata u svijetu.

- Ajaks ima zaista fantastične uslove za rad i jedva čekam da u martu ponovo odem u Amsterdam - rekao je Mrzić.
Ne razumijem kako tako pustimo ovog Erola da ode umjesto da smo mu dali predobre uslove i da igra jedno 30 minuta prosjecno ali eto zavrsit ce ko onaj sto je otisao u Francusku. Koji debili sjede u Upravi!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 dec 2009, 12:45

Navijac Sarajeva je napisao/la: Ne razumijem kako tako pustimo ovog Erola da ode umjesto da smo mu dali predobre uslove i da igra jedno 30 minuta prosjecno ali eto zavrsit ce ko onaj sto je otisao u Francusku. Koji debili sjede u Upravi!!!!!

dok su baljak i ostala gamad u upravi uvijek će nam tako biti :( :(

sada imamo odlične talente i kad bi ostali na okupu bila bi to strašna ekipa

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 03 dec 2009, 12:49

Mirza_Hordas je napisao/la:
Navijac Sarajeva je napisao/la: Ne razumijem kako tako pustimo ovog Erola da ode umjesto da smo mu dali predobre uslove i da igra jedno 30 minuta prosjecno ali eto zavrsit ce ko onaj sto je otisao u Francusku. Koji debili sjede u Upravi!!!!!

Znam sve su to strasni momci koji vole ali bas istinski svoj klub ali eto radi te gamadi u upravi ne mogu se pokazati. Sta ces kad imas 18 godina a uprava nista se ne interesira za tebe naravno da ides vani. Sigurno i vjerujem u to da ima bolji juniora od ovih starudija kao Ihtijarevic i slicni njima koji su za penziju. Oni bi prosetali ligom uz Skoru i Alaima i jos neke! Ne haraju svojom ligom udjaba niko im nista ne moze! Samo treba biti uporan s njima!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 03 dec 2009, 13:12

Navijac Sarajeva je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:

Znam sve su to strasni momci koji vole ali bas istinski svoj klub ali eto radi te gamadi u upravi ne mogu se pokazati. Sta ces kad imas 18 godina a uprava nista se ne interesira za tebe naravno da ides vani. Sigurno i vjerujem u to da ima bolji juniora od ovih starudija kao Ihtijarevic i slicni njima koji su za penziju. Oni bi prosetali ligom uz Skoru i Alaima i jos neke! Ne haraju svojom ligom udjaba niko im nista ne moze! Samo treba biti uporan s njima!
Išli su na probu i zadovoljili pandža u arminiju,dupovac u nancy-u i još neki ali nijedan nije dobio ispisnicu da može potpisat za klub iz inozemstva pa su se svi vraćali pa igrali za FKS pa evo pandža se dobro proda.
Mislim da ovaj i ako zadovolji u Ajaxu da je to samo da mu se digne cijena ali da bez love niko neće maknut.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 dec 2009, 13:14

Ma nece njega Sarajevo pustiti budi siguran za par godina ce uci u prvi tim i prodat ce ga odmah kao Pandzu i Handzica
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 dec 2009, 14:49

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 dec 2009, 14:53

Mi imamo takve talente u juniorima da su bolji igraci od pola ovih iz prvog tima. Kenan Handžic sada moze igratu u prvo timu, a tu izanje su jos A. Handžic, Nuhic, Peljto, Šeko, Dupovac
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 dec 2009, 14:56

alenpitar je napisao/la:Mi imamo takve talente u juniorima da su bolji igraci od pola ovih iz prvog tima. Kenan Handžic sada moze igratu u prvo timu, a tu izanje su jos A. Handžic, Nuhic, Peljto, Šeko, Dupovac
Do godine ako Bog da oni ce svi u seniore a vidim da su na Bajramskom turniru za nas igrali Mirvic i Guso jel Mirvic jos na posudbi u Ozrenu a gdje je Guso :?: :?:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 dec 2009, 15:08

Mievic je u Npredku, a Guso ja mislim da ira u Famosu
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 dec 2009, 15:20

alenpitar je napisao/la:Mievic je u Npredku, a Guso ja mislim da ira u Famosu
Haj bolje mu je i u Napredku nego i u Ozrenu a Guso stalno po nekim posudbama nikad u prvom timu :D :D :D

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 dec 2009, 15:51

Vjerovano ce i biti na posudbama, ja koliko sam ga pratio na treninzima nema mjesta kod nas

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 dec 2009, 15:52

Madafaka je napisao/la:Glasajte za Dzeku:

http://sportsport.ba/izbor_fudbalera.php
Cuva Bog Zelju svog!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 dec 2009, 16:35

Cuj za Džeku ja ne vidim ko ce ovdje glasati za njega, kada vec mozemo za Skoru. Evo jedam klip o nasim juniorima Kenan i Amel Handžic.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”