hajd znaj sta je logicno al kod nas je uvijek islo tako, prvo prodaja pa kupovina.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zar nije logičnije da prvo kupiš nekog, obezbijediš zamjenu pa tek onda prodaš 'višak'. Zamisli da je otišao Reina a ne uspije da se dovede ta adekvatna zamjena.Carlo je napisao/la:Valjda se prvo prodaje pa se traži zamjena, posebno kada je golman u pitanju. Ovdje handri lud zbunjenog.
Napokon visok golma, 193 kako piše na wikipediji, to je super.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- Rockefeller
- Kontakt:
Ajd istusiraj se hladnom vodom.
Edit: mislim na ovog Pridea.
Edit: mislim na ovog Pridea.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
@Rockefeller, nisam "ovaj", nego sam "ova", a komentari su ti baš na visokom nivou.
Zadnja izmjena: pride_of_merseyside, dana/u 21 jun 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Definitivno ste trebali uzeti Begovića. Mignolet je dobar golman, zna nekad odbraniti nemoguće, ali brate zna primiti tako pacerske golove da ne povjeruješ. Begović je, meni lično, drugi golman Premiershipa - odmah iza Cecha.
zato ja i kazem doveli ljudi samo mlađu verziju reine. ja uvijek volim pouzdanog golmana koji brani konstantno nego nekog ovog tipa da brani cuda i onda iz gluposti primi gol.Wisey je napisao/la:Definitivno ste trebali uzeti Begovića. Mignolet je dobar golman, zna nekad odbraniti nemoguće, ali brate zna primiti tako pacerske golove da ne povjeruješ. Begović je, meni lično, drugi golman Premiershipa - odmah iza Cecha.
To stoji, ali Begović bi bio skuplji 5 ili 6 miliona funti. Ima i Begović svojih mana, meni recimo smeta što je slab u slobodnim. Ostalo je manje više dobro.Wisey je napisao/la:Definitivno ste trebali uzeti Begovića. Mignolet je dobar golman, zna nekad odbraniti nemoguće, ali brate zna primiti tako pacerske golove da ne povjeruješ. Begović je, meni lično, drugi golman Premiershipa - odmah iza Cecha.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma ko god da si. Treba prvo procitati sta pisem.
No eto, izvini sto sam mislio da si musko.
Asmir ne zna igrati fudbal. On je golman za ekipe gdje se ne treba dodavati golmanu.
Asmir ne zna igrati fudbal. On je golman za ekipe gdje se ne treba dodavati golmanu.
Vrijedi on tih para sigurno. Vrijedi i 20 milja Begović. Ja bih sad potpisao da on naslijedi Cecha, hebeš ovog Courtoisa.
izvini se fino dami, nemoj biti papakRockefeller je napisao/la:Ma ko god da si. Treba prvo procitati sta pisem.

sto se tice asmira u pravu si ti al eto reina vazi za golman a koji zna igrati fudbal pa se nije bas dokazao ove sezone. asmiru je najveca mana brzina po meni, pa i pored svoje visine cesto prima golove iz slobodnjaka jer ne stigne dovoljno brzo reagovati. il ga oni grmalji iz odbrane stokea zaklone pa ne vidi lik nista

Luis Alberto £6, Mignolet £11, Aspas £7,7, Toure free. Potrošili smo 24,7 miliona funti a Ozren nas je upozorio da će nam biti oduzeti bodovi na početku ove sezone, jer smo u minusu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
+1fera je napisao/la:zato ja i kazem doveli ljudi samo mlađu verziju reine. ja uvijek volim pouzdanog golmana koji brani konstantno nego nekog ovog tipa da brani cuda i onda iz gluposti primi gol.Wisey je napisao/la:Definitivno ste trebali uzeti Begovića. Mignolet je dobar golman, zna nekad odbraniti nemoguće, ali brate zna primiti tako pacerske golove da ne povjeruješ. Begović je, meni lično, drugi golman Premiershipa - odmah iza Cecha.
Bilo je vala i boljih opcija, nešto ne vjerujem da će se Mignolet biti neki napredak u odnosu na Ćelu.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Finansijski smo bili jako loši, posebno pred kraj Benitezovog mandata kada su se prodavali vrhunski igrači a dovodile neke zamjene u pola cijene. Transfer politika još iz tog perioda nas je dosta koštala, i sada se vide posljedice. Svi znamo ko je odlazio, a ko dolazio.fera je napisao/la: hajd znaj sta je logicno al kod nas je uvijek islo tako, prvo prodaja pa kupovina.
Sada, kada se imaju pare na raspolaganju, vjerovatno je najlogičnije da se dovede igrač pa da se tek rješavamo viška. Kada više ne budemo u mogućnosti, onda će se prodavati da bi se dovodilo, nadam se da nećemo morati i da će se do kraja ovako poslovati.

zar ti stvarno mislis da ima potrebe da mi objasnjavas te stvari...OTNYS_YNWA je napisao/la:Finansijski smo bili jako loši, posebno pred kraj Benitezovog mandata kada su se prodavali vrhunski igrači a dovodile neke zamjene u pola cijene. Transfer politika još iz tog perioda nas je dosta koštala, i sada se vide posljedice. Svi znamo ko je odlazio, a ko dolazio.fera je napisao/la: hajd znaj sta je logicno al kod nas je uvijek islo tako, prvo prodaja pa kupovina.
Sada, kada se imaju pare na raspolaganju, vjerovatno je najlogičnije da se dovede igrač pa da se tek rješavamo viška. Kada više ne budemo u mogućnosti, onda će se prodavati da bi se dovodilo, nadam se da nećemo morati i da će se do kraja ovako poslovati.
ja na zalost jos uvijek ne vidim da se radi tako kao sto ti kazes mada bi i ja volio da je tako.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Reina je garant zavrsio transfer davnih dana,a vamo prica suplju pricu..
Sta ova Slovacka ravaku prica kao eto on ce ostat,ostat ce u kur.cu neces ti vise nikad zaigrati,sto je igrao-igrao je...Valjda ce Zenit poslati ponudu
Luis Alberto u Italijanskom restoranu u Liverpoolu

Sta ova Slovacka ravaku prica kao eto on ce ostat,ostat ce u kur.cu neces ti vise nikad zaigrati,sto je igrao-igrao je...Valjda ce Zenit poslati ponudu

Luis Alberto u Italijanskom restoranu u Liverpoolu

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 22 jun 2013, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako ne, vidiš da se kupuju igrači a ne prodaje se. Zadnji igrač kojeg smo prodali a dovela se zamjena bio je Torres, na stranu to što je htio da ide.
http://www.talksport.co.uk/magazine/fea ... led-199513
Po ovome najbolji golman lige, a Asmir nije među 10. Sad Reinu prodati Barci za 15-16 miliona i još zaraditi koji milion, ali dobiti i boljeg golmana. Fin posao, ali i dalje se čekaju Mkhitaryan i Alderweilder/Papdopoulos. Biće ovo lijepa sezona za sve nas navijače Liverpool-a.
Po ovome najbolji golman lige, a Asmir nije među 10. Sad Reinu prodati Barci za 15-16 miliona i još zaraditi koji milion, ali dobiti i boljeg golmana. Fin posao, ali i dalje se čekaju Mkhitaryan i Alderweilder/Papdopoulos. Biće ovo lijepa sezona za sve nas navijače Liverpool-a.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zamijenik kapitena dakako! 

- Ponos Torina
- Kontakt:
I ovo sto se desava sa Jermenom,sranja nas nikako ne zaobilaze,mogli smo se okrenuti Dansko-Belgijskom paketu i rijesiti probleme ustediti neke novce 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jesam ja jedini koji misli da je doveden (uskoro) sjajan golman, sa potencijalom ??? Za Liverpool-ovo trziste, boljeg nismo mogli...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.