Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
pcklinika.ba
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dole malo zmiriPapastathopoulos je napisao/la:
nekako mi ima slicnosti ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
admir12345
- Kontakt:
Moze pomoc skinuo sam Avast instalirao ga usporijo mi je kom jedva pisem u neke stranice hoce da mi udje u neke nece sve je bilo ok dok ga nisam instalirao mislim jest malo stekalo al ne ovoliko

Procitaj par stranica unazad gdje sam ja preporucio antivirus koji je odlican
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
admir12345
- Kontakt:
Re:
Daj link ba sto nisi ga odma stavio ne da ja ga moram trazitneo je napisao/la:Procitaj par stranica unazad gdje sam ja preporucio antivirus koji je odlican
možda tako reaguje kad ima virusa?
. ko što ono zeleno oko postaje narandžasto pa crveno, tako se ovo polako zatvara

Vođa zna.
Ako ima jos onih koji mrze skype, evo rjesenja.
http://messengergeek.wordpress.com/2013 ... eat-skype/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ga koristimo jos dugo u zdravlju i veselju. Amin.

http://messengergeek.wordpress.com/2013 ... eat-skype/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ga koristimo jos dugo u zdravlju i veselju. Amin.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Yebo li ih skype da ih yebo, prava stvar +uschtipak je napisao/la:Ako ima jos onih koji mrze skype, evo rjesenja.![]()
Da ga koristimo jos dugo u zdravlju i veselju. Amin.![]()
Ima li gdje u Rajvosa ijedna radnja da otkupljuje polovna kucista slabo ovo preko pik-a ide

Greska.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 20 jun 2013, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Protiv pravila foruma je da se takvo nesto pita na forumu, a inace cisto sumnjam da ce ti neko odgovoriti na to pitanje 
Inace, ne preporucujem ti ni da se pokusavas baviti s time ukoliko nemas neki "sandbox" spreman ili drugi PC na kojem ces to testirati, jer prvi put kada sam se upustio u vode hakovase mi 4 mail adrese u roku od 20 sekundi
Inace, ne preporucujem ti ni da se pokusavas baviti s time ukoliko nemas neki "sandbox" spreman ili drugi PC na kojem ces to testirati, jer prvi put kada sam se upustio u vode hakovase mi 4 mail adrese u roku od 20 sekundi
Nisam znao da je zabranjena diskusija na tu temu, editovat cu post iznad.
Imali ko da mi preporuci kakav dobar laptop do 300 -350 polovan naravno nema se para
evo trazim na piku ima neki ali da mi je necije strucno misljenje ko se razumije u to 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
sta god skinem na racunar mi se izbrise odmah nakon sto izgasim racunar
znali neko do cega je 
Sve mi uredu sa kompjuterom i to radi regga,samo imam pitanje da li je dobro uraditi update drivera?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Vjerovatno ti je instaliran deep freeze na računaru. Provjeri dolje kod sata imaš li onu ikonicu od DP.jasmin10 je napisao/la:sta god skinem na racunar mi se izbrise odmah nakon sto izgasim racunarznali neko do cega je
Ako ima, držiš shift i klikneš dva puta da ti se otvore postavke. Tu klikneš nešto boot thawed on next, nisam tačno siguran.
Jest' dobro raditi, ali nije neophodno. Kad apdejtuješ teško da ćeš primjetiti neke značajne razlike.arelinho je napisao/la:Sve mi uredu sa kompjuterom i to radi regga,samo imam pitanje da li je dobro uraditi update drivera?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ovo je apsolutno NETACNO! Driveri se stalno optimizuju za novi sistem recimo, ili za nove igre. Probaj instalriati prvi driver tvoju graficku i zadji, pa pogledaj rezultate testova. Nije sve u hardweru, treba imati dobro optimizovan i softver.Jest' dobro raditi, ali nije neophodno. Kad apdejtuješ teško da ćeš primjetiti neke značajne razlike.
Moze li mi ko reci radnju u Rajvosa gdje ima uzeti Case fan tacnije ventilatora 140mm . i imam ovo kuciste http://www.fractal-design.com/?view=product&prod=60" onclick="window.open(this.href);return false; i kad stavim 120mm na stranicu bocnu zuji mi cooler pravi nenormalnu buku .. zato me interesuje gdje ima uzet 140mm ventova ili kako da smanjim buku a da mi pritom dobro hladi jer m ise grafa grije ... 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Prije svega napisao sam da je to dobro raditi, u šta ti gledaš?neo je napisao/la:Ovo je apsolutno NETACNO! Driveri se stalno optimizuju za novi sistem recimo, ili za nove igre. Probaj instalriati prvi driver tvoju graficku i zadji, pa pogledaj rezultate testova. Nije sve u hardweru, treba imati dobro optimizovan i softver.Jest' dobro raditi, ali nije neophodno. Kad apdejtuješ teško da ćeš primjetiti neke značajne razlike.
Logično da ne mislim na to ako imaš neki iz prahistorije drajver, ali ako imaš trenutno najnoviji i iziđe sljedeća verzija nije neophodno odmah instalirati. Jer nije velika razlika između 9.18.13.xxxx i sljedeće verzije 9.18.14. npr., gore sam pretpostavio da je on imao najnovije pošto mu računar radi bez problema. Korekcije koje oni prave i nisu velike, tako da je to samo bonus za bolje korištenje računara.
Čitaj malo šta se piše prije tih tvojih "sve znam" komentara.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Cautinho
- Kontakt:
Ugasio sam win. updates.Jeli to pametno i koje su moguce poteskoce.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Brokula i 24 gosta.