NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
Kad ekipe mogu poceti sa tradeovanjem igraca?? Moze li prije drafta il se mora draft cekati?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ekipe mogu raditi trejdove cim im se sezona zavrsi...JHam je napisao/la:Kad ekipe mogu poceti sa tradeovanjem igraca?? Moze li prije drafta il se mora draft cekati?
A nesta mi tiho ovo, pa zato pitam, nema nesta rumorsaNEZALAGANJE je napisao/la:Ekipe mogu raditi trejdove cim im se sezona zavrsi...JHam je napisao/la:Kad ekipe mogu poceti sa tradeovanjem igraca?? Moze li prije drafta il se mora draft cekati?

ma zakuhat ce se na dan Draft-a i poslijeJHam je napisao/la:A nesta mi tiho ovo, pa zato pitam, nema nesta rumorsaNEZALAGANJE je napisao/la:Ekipe mogu raditi trejdove cim im se sezona zavrsi...JHam je napisao/la:Kad ekipe mogu poceti sa tradeovanjem igraca?? Moze li prije drafta il se mora draft cekati?![]()
Kontam nesta da ce ovo ljeto da nadoknadi onako tih prelazni rok

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
meni je to najdrazi period u nba, pa me ovaj sad prelazni rok malo razocaraomiki_92 je napisao/la:ma zakuhat ce se na dan Draft-a i poslijeJHam je napisao/la:A nesta mi tiho ovo, pa zato pitam, nema nesta rumorsaNEZALAGANJE je napisao/la: Ekipe mogu raditi trejdove cim im se sezona zavrsi...![]()
Kontam nesta da ce ovo ljeto da nadoknadi onako tih prelazni rok

mogla bi se komotno otvoriti nova tema, NBA SEASON 13-14, pa da se tamo prenese priča o draftu i ostalom 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nema care potrebe otvarat temu o NBA sezoni. Ima vec tema o nba draftu, i tamo mozemo pisati oko drafta. E kad pocnu ove glasine o free agentima i trejdovima mogla bi se otvoriti tema PRESEASON 2013.kokuz je napisao/la:mogla bi se komotno otvoriti nova tema, NBA SEASON 13-14, pa da se tamo prenese priča o draftu i ostalom

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Čitajući prošlu stranicu osjećao sam se ko LeBron James.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Čitajući prošlu stranicu osjećao sam se ko LeBron James.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
#smijehLillard je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Čitajući prošlu stranicu osjećao sam se ko LeBron James.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa definitivno treba se otvorit tema sa najvećim biserima u posljednje vrijeme. Lebrona stižu godine je definitivno pobjednik, pa je bila izjava da se za 3-4 godine neće moći potrčati od sala, ili svježa od Salt-a da se njegova igra svodi na zalijetanje pa ako dobije faul dobro i jeste.
Greivis vas kulturno prca, samo što je najtužnije što uopšte nije momak daleko od istine. Ako ćete da poredite Lebrona i Kobea zamijenite im karijere i recite sebi iskreno šta bi koji uradio u zamijenjenim ulogama. Ja bih rekao da niko se ne bi mogao ni usuditi suprotstaviti se Lakersima sa Shaqom i Jamesom. Shaq bi se vjerovatno oprostio u dresu Lakersa sa još 4-5 naslova jer bi za partnera imao nebahatog i timskog Jamesa koji ga ne bi otjerao iz tima zarad toga da bude prva violina.
Kobe sa Mo Williamsom, Ilgauskasom, Varejaom itd bi bio upravo ono što je bio u eri od odlaska Shaqa do dolaska Gasola - apsolutni vladar nekonkurentnog tima.
Greivis vas kulturno prca, samo što je najtužnije što uopšte nije momak daleko od istine. Ako ćete da poredite Lebrona i Kobea zamijenite im karijere i recite sebi iskreno šta bi koji uradio u zamijenjenim ulogama. Ja bih rekao da niko se ne bi mogao ni usuditi suprotstaviti se Lakersima sa Shaqom i Jamesom. Shaq bi se vjerovatno oprostio u dresu Lakersa sa još 4-5 naslova jer bi za partnera imao nebahatog i timskog Jamesa koji ga ne bi otjerao iz tima zarad toga da bude prva violina.
Kobe sa Mo Williamsom, Ilgauskasom, Varejaom itd bi bio upravo ono što je bio u eri od odlaska Shaqa do dolaska Gasola - apsolutni vladar nekonkurentnog tima.
Pa koje nebuloze se ovdje pricaju, cuj niko ne bi se usudio protiv Shaqa i Jamesa. Pa za tvoju informaciju njih dvojica su nadigrani od strane Boston Celticsa. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Ja mislim da je tada shaq imao 164 ili 165 godina nisam siguran.
+1Cuhai je napisao/la:Pa definitivno treba se otvorit tema sa najvećim biserima u posljednje vrijeme. Lebrona stižu godine je definitivno pobjednik, pa je bila izjava da se za 3-4 godine neće moći potrčati od sala, ili svježa od Salt-a da se njegova igra svodi na zalijetanje pa ako dobije faul dobro i jeste.
To je glavni razlog zasto ne gotivim Bryanta, iako je jedan od najvecih koji su igrali ovu igru.
Zbog vlastite sujete je lisio Lakerse 3-4 ozbiljne sanse da se osvoji titula.
Ja mislim da si ti smijesan, ili nisi, nisam siguran.bear grylls je napisao/la:Ja mislim da je tada shaq imao 164 ili 165 godina nisam siguran.
@MaGiCa
To bi sigurno bio obrnut scenarij, sto ne znaci da Kobe nebi napravio veliku trojku i prije nego je LBJ to uradio

JHam je napisao/la: To bi sigurno bio obrnut scenarij, sto ne znaci da Kobe nebi napravio veliku trojku i prije nego je LBJ to uradioAl opet ne mozes biti siguran ni da bi James imao 4-5 titula vise, vidio si kako ih je Dallas onda dobio sto niko nije ocekivao. Isto to onda mozes reci za svakog igraca u nba ligi, sta bi bilo kad bi bilo. Sta da je Durant igrao sa Shaqom u njegovom primeu?? Ja mislim da bi bio bolji duo nego James- Shaq jer Durant se vise sluzi sutem i nebi smetali jedan drugom u reketu.
Ovde ne pricamo o alternativnoj istoriji ili "sta bi bilo kad bi bilo".
Ovde pricamo o tome da je decko razbio najbolji duo ikada u ligi, e da bi postao #1, po cenu tavorenja vlastitog kluba.
Nije akcenat na titulama, jer ih mozda LAL ne bi ni osvojili u tom periodu - akcenat je na tome da smo kao navijaci/simpatizeri LALa bili uskraceni za priliku da gledamo relevantne Lakerse od 2004e, pa do 2008e minimum, gde bi verovatno sledila puno laganija tranzicija nakon odlaska/povlacenja Shaqa.
P.S. Ako neko poredi O'Neala koji je igrao sa Bryantom i onoga koji je igrao sa Jamesom, onda taj neko ima ozbiljnih problema sa percepcijom stvari.
Pricamo jer ostanak Shaqa u Lakersima je upravo to, ja ne branim Bryant-a(iako mi je drag igrac, al lakersi mi nisu draga ekipa zbog Gasola najvise) nego kazem da je glupo ovo poredjenje i ovo sto Greivis i ovi spominju kako bi James imao n titula vise da je bilo ovo, da je bilo ono. A Bryant je mozda mislio da moze sam, nakon par osvojenih sampionata, kako je otjerao Shaq-a, tako vas je opet i vratio tamo gdje ste bili jer je bukvalno natjerao vase da dovedu Gasola...MaGiCa je napisao/la:JHam je napisao/la: To bi sigurno bio obrnut scenarij, sto ne znaci da Kobe nebi napravio veliku trojku i prije nego je LBJ to uradioAl opet ne mozes biti siguran ni da bi James imao 4-5 titula vise, vidio si kako ih je Dallas onda dobio sto niko nije ocekivao. Isto to onda mozes reci za svakog igraca u nba ligi, sta bi bilo kad bi bilo. Sta da je Durant igrao sa Shaqom u njegovom primeu?? Ja mislim da bi bio bolji duo nego James- Shaq jer Durant se vise sluzi sutem i nebi smetali jedan drugom u reketu.
Ovde ne pricamo o alternativnoj istoriji ili "sta bi bilo kad bi bilo".
Ovde pricamo o tome da je decko razbio najbolji duo ikada u ligi, e da bi postao #1, po cenu tavorenja vlastitog kluba.
Nije akcenat na titulama, jer ih mozda LAL ne bi ni osvojili u tom periodu - akcenat je na tome da smo kao navijaci/simpatizeri LALa bili uskraceni za priliku da gledamo relevantne Lakerse od 2004e, pa do 2008e minimum, gde bi verovatno sledila puno laganija tranzicija nakon odlaska/povlacenja Shaqa.
Sad ispade James sam osvojio titulu. Pa nije jedini igrač u ekipi. Gledaj Battiera, 4-5 pa onda Wade šuta preko 50% već par tekmi zaredom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dokad cu ovdje citat vise da James nije imao pomoc saigraca? 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.