Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

LFC4ever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LFC4ever » 22 jun 2013, 13:02

[youtube][/youtube]
Vidi se da Alberto ima veliki talenat, dobar šut, zadnji pas mu je jedan od jačih strana, samo se nadam da ce nastaviti ovim tempom razvitka, moze biti veliki igrac. Nekako me taj njegov zadnji pas najvise podsjeća na Coutinhov pas u prostor. Imam neki osjecaj da ce Luis Alberto biti pun pogodak! Mislim da moze mnogo toga uraditi iz 2 plana :)
Zadnja izmjena: LFC4ever, dana/u 22 jun 2013, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 22 jun 2013, 13:07

Ayre: Luis was top of our list
Ako je on top, mogu mislit kakvi će ostali biti :roll: :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jun 2013, 13:08

donCorleone1892 je napisao/la:
Normala da će takvo nešto reći .

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 jun 2013, 13:13

ma ako iznenadi ko Cou,super ce biti...odavno mi nemamo para za skupe,WC igrace,tako da je sve ovo do sad super...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jun 2013, 13:17

donCorleone1892 je napisao/la:
Možemo očekivati još nekih pojačanja iz druge španske lige :mrgreen: Rodgers konta da je još uvijek u Swanseaju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 jun 2013, 13:18

mozda ima para na raspolaganju ko u Swa :(

Memento Mori...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jun 2013, 13:27

Sage je napisao/la:mozda ima para na raspolaganju ko u Swa :(
Ma kakvi. U Swanseaju niko nema platu 70k (Kolo Toure). Evo doveo Aspasa 8 miliona, pa ovaj Alberto 8 miliona, pa Minoget 11 (iako nije potvrđeno). Ima on para.
Ni jedan od ova dva Španca nije nešto puno dokazan osim što je ovaj prvi igrao za Celtu koja se borila za opstanak i ja mislim da će mu sudbina biti ista kao i Boriniju, možda griješim, vidjećemo.
Dok ovaj drugi je igrao u drugoj ligi u Španiji. Možda valja, možda ne. Nikad čuo za njega prije, ja mislim samo ovi što menadžera igraju da su čuli za obojicu.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 22 jun 2013, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jun 2013, 13:29

Carlo je napisao/la:
Sage je napisao/la:mozda ima para na raspolaganju ko u Swa :(
Ma kakvi. U Swanseaju niko nema platu 70k (Kolo Toure). Evo doveo Aspasa 8 miliona, pa ovaj Alberto 8 miliona, pa Minoget 11 (iako nije potvrđeno). Ima on para.
Aspas , Alberto i Toure su kostali koliko je i Andy prodan . Bolje njih trojica nego on sto se mene tiče .

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 22 jun 2013, 13:34

Možda ovi transferi uspiju zato ne treba ništa komentarisati ali ako je ovaj mali na vrhu liste želaj onda ne znam šta je Toby, Papa, Mika ako su oni uopće na našoj listi želja.
I Liverpool ima para, Amer je pun ko brod samo ne želi dati pare na stol jer je dao Kingu i opeko' se pravo :lol: Pametan potez John Henry koji učestvuje u transferima i daje doznanja mendžeru da prvo nadgleda dobro igrača kojeg želi dovesti pa teko onda potpis ;)

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 jun 2013, 13:34

aha...a kolko ima para za transfere? Ukupno,mislim jel se to zna u javnosti? Jer da smo kupili recimo Falcaa,pola bi ovdje na forumu govorili eto,fali stoper i vezni,da smo kupili stopera,WC,bilo bi fali napadac i tako u nedogled...

Memento Mori...

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 22 jun 2013, 13:43

Sage je napisao/la:aha...a kolko ima para za transfere? Ukupno,mislim jel se to zna u javnosti? Jer da smo kupili recimo Falcaa,pola bi ovdje na forumu govorili eto,fali stoper i vezni,da smo kupili stopera,WC,bilo bi fali napadac i tako u nedogled...
To se nikad nezna u javnosti, šef ti može dati koliko on hoće. :mrgreen: Samo je pitanje da li bi Falcao volio igrati u Liverpool-u zajedno sa Hendom i ostalima :mrgreen: da se razmijemo nije provokacija nego relanost ;)

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 jun 2013, 13:44

ma znam da nije,nisam ja taj tip da se upalim ;) , nego njega sam uzeo za primjer...prvi mi u misli dodje :)

Memento Mori...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jun 2013, 13:48

Sage je napisao/la:aha...a kolko ima para za transfere? Ukupno,mislim jel se to zna u javnosti? Jer da smo kupili recimo Falcaa,pola bi ovdje na forumu govorili eto,fali stoper i vezni,da smo kupili stopera,WC,bilo bi fali napadac i tako u nedogled...
Teško da možemo očekivati nekog world-class igrača više. Suarez je zadnji kojeg smo uzeli. Jednostavno, transfer politika nam ne dozvoljava, a i ameri ne daju love.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 jun 2013, 13:50

Biće Alberto dobro pojačanje ,mislim da će se uklopiti puno bolje od Aspasa.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 22 jun 2013, 13:52

ma ja kralju,tad nas je spasilo sto je Suarez bio navijac LFC..valjda jos neki potajno navija :D

Memento Mori...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 jun 2013, 14:04

donCorleone1892 je napisao/la:Možda ovi transferi uspiju zato ne treba ništa komentarisati ali ako je ovaj mali na vrhu liste želaj onda ne znam šta je Toby, Papa, Mika ako su oni uopće na našoj listi želja.
I Liverpool ima para, Amer je pun ko brod samo ne želi dati pare na stol jer je dao Kingu i opeko' se pravo :lol: Pametan potez John Henry koji učestvuje u transferima i daje doznanja mendžeru da prvo nadgleda dobro igrača kojeg želi dovesti pa teko onda potpis ;)
Možda nisi primjetio ali Rodgers je već potrošio 80 miliona eura. A ovo što kaže da je našao neke nove metode u pregovaranju, vjerovatno misli na Dembseya, Sigurdsona i Allena.

Isco u Real, još Cavani i mislim da nemaju više para za Suareza.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 22 jun 2013, 14:10

Carlo je napisao/la:
Teško da možemo očekivati nekog world-class igrača više. Suarez je zadnji kojeg smo uzeli. Jednostavno, transfer politika nam ne dozvoljava, a i ameri ne daju love.
A i on nije bio bas WC kad je doveden iz Ajaxa, nego je stekao taj status u zadnje dvije godine provedene u Liverpoolu. Jeste bio odlican u Holandiji, ali se ne moze reci za igraca koji tamo razvaljuje da je WC, zato mu je i cijena bila 20, a sad je 40-50 miliona.
Zato se ja radujem eventualnom dolasku Mkhitaryana, jer radi isto ono sto je i Suarez radio u Ajaxu i mislim da bi se brzo prilagodio. Doduse cinjenica je da je Ukrajinska liga slabija od Holandske.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jun 2013, 14:13

Shaktar bi Ajaxom pomeo pod kad bi igrace probudili u 2 poslije ponoci da igraju s njima .

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 22 jun 2013, 14:16

Nisam rekao da je Ajax jaci od Shakthara, nego da su im protivnici u ligi jaci. Shakhtar u ligi nema nijednog ozbiljnijeg protivnika osim Dynama, dok Ajax ima Twente, Fejenoord, PSV, AZ, pa i Vitesse koji je prosle godine bio odlican.

Edit: Zaboravio sam Metalist :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jun 2013, 14:38

slika
Sa ovim ne bi imao problema :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.