igramo na strani...sada nece biti ni publike, a kamoli navijaca...Sve u svemu teska vremena za kk bosna..

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
sigurno je puno bolje rjesenje sad dati klub šehovcu nego onda kad su abaza instalirali kao trenera...ipsa je napisao/la:goran je kao pomocni trener bio karika koja najbolje poznaje situaciju u klubu, igrace...ne kazem da je najbolji izbor, ali je definitivno logican....dobio je vruc kropmir...kako ce se snaci ostaje da se vidi....
Ima, u 20:15 na BHT.frenki je napisao/la:hoće li tekma protiv FMP biti na tv sutra? ili je i BHT digla ruke?
ne vidjeh da ima u pregledu programa
super! hvala!jose je napisao/la:Ima, u 20:15 na BHT.frenki je napisao/la:hoće li tekma protiv FMP biti na tv sutra? ili je i BHT digla ruke?
ne vidjeh da ima u pregledu programa
nisam bas u toku ,pa me zanima sta je bilo s majstorica ??? ...povreda ili skola :SVrijedi spomenuti i to da je iz mlađe garniture na koju su u Hamze Hume 2 računali, početkom sezone otišao Suljagić koji sada nastupa za Slobodu, a košarkašku karijeru i prije njenog početka, okončao je Majstorić.
Danas je u prostorijama KK Bosna ASA BH Telecom održana konferencija za medije, na kojoj je predstavljen novi trener Studenata Goran Šehovac, a bilo je riječi i o budućnosti kluba.KK_Bosna je napisao/la:dva pojacanja su u planu. jedan iz komsiluka a drugi sa drugog kontinenta (a nije amerika)
nazalost prsljenovi i slezena stradali u bloku na treningu.......Institut je napisao/la:nisam bas u toku ,pa me zanima sta je bilo s majstorica ??? ...povreda ili skola :SVrijedi spomenuti i to da je iz mlađe garniture na koju su u Hamze Hume 2 računali, početkom sezone otišao Suljagić koji sada nastupa za Slobodu, a košarkašku karijeru i prije njenog početka, okončao je Majstorić.
Mi smo u pregovorima sa kakvim igračem koji ima ili je imao težu povredu ili sa nekim invalidom u glavu.Kod obje opcije (ne)izvjesnost zagarantovana.KK_Bosna je napisao/la:nalga bi nam legao ko budali samar![]()
taman da nas izbace iz svih takmicenja (galata se jedva spasila da je ne istjeraju u bog-te-pita-koju ligu zbog njega, skoro citava uprava dobila zabrane, novcano kaznjeni, oduzeti im svi bodovi i jos minus pet bodova zbog njega dobili... ma krasno)
ja sam ga gledao prije 15-ak dana...decko puca od snage...a2 ligu igra...ima prosjek od nekih 25-30 poena...neno#4 je napisao/la:nazalost prsljenovi i slezena stradali u bloku na treningu.......Institut je napisao/la:nisam bas u toku ,pa me zanima sta je bilo s majstorica ??? ...povreda ili skola :SVrijedi spomenuti i to da je iz mlađe garniture na koju su u Hamze Hume 2 računali, početkom sezone otišao Suljagić koji sada nastupa za Slobodu, a košarkašku karijeru i prije njenog početka, okončao je Majstorić.
ma ako je ovaj kvalitet llorede **** mi se sto je invalid u glavu ko doticni panamacdeniso je napisao/la:Mi smo u pregovorima sa kakvim igračem koji ima ili je imao težu povredu ili sa nekim invalidom u glavu.Kod obje opcije (ne)izvjesnost zagarantovana.KK_Bosna je napisao/la:nalga bi nam legao ko budali samar![]()
taman da nas izbace iz svih takmicenja (galata se jedva spasila da je ne istjeraju u bog-te-pita-koju ligu zbog njega, skoro citava uprava dobila zabrane, novcano kaznjeni, oduzeti im svi bodovi i jos minus pet bodova zbog njega dobili... ma krasno)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.