Greske se desavaju, ali svirati penal i onda pustiti prednost je nesto sto nije propisano pravilima i ono mu je bila ogromna greska..ja sam prvi put u zivotu vidio onakvu gresku sudije..al i ja mislim da to nece bas uticati na njegov "ranking" te ce on sigurno suditi u brazilu..al' finale nece sigurno, to bi vec bilo losejestamaji je napisao/la:irmatov. jedan od najboljih sudija na svijetu. u svakom slučaju jedan od glavnih favorita za finale dogodine. u africi je sudio na otvaranju , četvrtfinale i polufinale, to nešto govori.Donnie Darko je napisao/la:Kakav je ovo sudija ba![]()
![]()
njegov jedini problem su mu pomoćnici. na zadnjem prvenstvu azije ih je dva puta preglasao na ofsajdima u jako bitnim momentima i oba puta je bio u pravu.
djeco, svi vi koji pišete da je sudija zalutao samo zato jer je iz uzbekistana pročitajte malo o kome se radi.
FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
da. ova bi ga tekma mogla koštati dosta toga. pitanje je naravno šta će Colina reći. takodje ja nisam siguran da li je on stvarno svirao penal ili je samo pokazao na penal ali nije zviznuo. kako god bilo , ovo puštanje prednosti pokazuje da se on usudjuje dosta toga napraviti što druge sudije ne bi uradili ni u ludilu. ali vrlo je moguće da je ova tekma bila njegov waterloo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zviznuo je itekako. I onda rutinski samog sebe izignorirao.jestamaji je napisao/la:da. ova bi ga tekma mogla koštati dosta toga. pitanje je naravno šta će Colina reći. takodje ja nisam siguran da li je on stvarno svirao penal ili je samo pokazao na penal ali nije zviznuo. kako god bilo , ovo puštanje prednosti pokazuje da se on usudjuje dosta toga napraviti što druge sudije ne bi uradili ni u ludilu. ali vrlo je moguće da je ova tekma bila njegov waterloo.
Trol
- francobaresi
- Kontakt:
Pomoćnici koje ima , su očajni. Oni vjerovatno ne znaju , da postoji ofsajd i nakon odbijene lopte.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
da, fakat je zviznuo, sad sam vidio snimak. sam je kriv, moglo bi fakat biti da je ovom tekmom sjebo sebi svašta nešta.Donnie Darko je napisao/la:Zviznuo je itekako. I onda rutinski samog sebe izignorirao.jestamaji je napisao/la:da. ova bi ga tekma mogla koštati dosta toga. pitanje je naravno šta će Colina reći. takodje ja nisam siguran da li je on stvarno svirao penal ili je samo pokazao na penal ali nije zviznuo. kako god bilo , ovo puštanje prednosti pokazuje da se on usudjuje dosta toga napraviti što druge sudije ne bi uradili ni u ludilu. ali vrlo je moguće da je ova tekma bila njegov waterloo.
Trol
Opasno igra Brazil, kada bude SP , sigurno da ce do tog prvenstva vecina tih igraca napredovati u nekim segmentima zbog igranja u evropi ,vecina njih ce imati vise iskustva ,tako da vjerovatno mogu samo Spanci i Nijemci da ih zaustave. Mada kazu da im tradicja ne idu u korist kada se SP odrzavaju u J Americi . Fina utakmica, posebno drugo poluvrijeme !
Navijao sam za Talijane, ali Brazil je apsolutno zasluzio pobjedu. Doduse, bez Pirla/Montoliva, a kada Pirlo igra tim igra za dvije klase bolje i organizovanije ,sinoc su dosta glupih lopti izgubili na svojoj polovini . Sudjenje generalno lose . Sudija pokazao na jedanaesterac (zbog povlacenja) ali je na kraju ipak priznao gol. Svejedno, prekinuo je igru sto znaci da je trebao biti penal .
Navijao sam za Talijane, ali Brazil je apsolutno zasluzio pobjedu. Doduse, bez Pirla/Montoliva, a kada Pirlo igra tim igra za dvije klase bolje i organizovanije ,sinoc su dosta glupih lopti izgubili na svojoj polovini . Sudjenje generalno lose . Sudija pokazao na jedanaesterac (zbog povlacenja) ali je na kraju ipak priznao gol. Svejedno, prekinuo je igru sto znaci da je trebao biti penal .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnje tekme 

Očekivani sastavi za večerašnje tekme

Očekivani sastavi za večerašnje tekme

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo i čika Pekka od FIFE se oglasio
Confed Cup referee admits error in Italy vs Brazil
FIFA spokesman Pekka Odriozola said: ''He has admitted he made a mistake.''
http://sports.yahoo.com/news/confed-cup ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vidjećemo koliko će ga ovo koštati po pitanju svjetskog dogodine
Confed Cup referee admits error in Italy vs Brazil
FIFA spokesman Pekka Odriozola said: ''He has admitted he made a mistake.''
http://sports.yahoo.com/news/confed-cup ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vidjećemo koliko će ga ovo koštati po pitanju svjetskog dogodine
Jao kakva akcija Spanije ovo je poezija.Sve iz prve uz strasan prodor Albe.Naravno ne treba napominjati da su u akciji ucestvovali iskljucivo igraci Barcelone 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Onaj Iniesta sve odradi, ali slab sut ga zayebe na kraju.Johny je napisao/la:Jao kakva akcija Spanije ovo je poezija.Sve iz prve uz strasan prodor Albe.Naravno ne treba napominjati da su u akciji ucestvovali iskljucivo igraci Barcelone
Evo sada strasan pas Xavija spori Cesc ne koristi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma Iniesta je najbolji igrac ove brutalne ekipe.M4kaveli je napisao/la:Onaj Iniesta sve odradi, ali slab sut ga zayebe na kraju.Johny je napisao/la:Jao kakva akcija Spanije ovo je poezija.Sve iz prve uz strasan prodor Albe.Naravno ne treba napominjati da su u akciji ucestvovali iskljucivo igraci Barcelone
Evo sada strasan pas Xavija spori Cesc ne koristi.
Cist penal nije sviran nad Pedrom.No dobro , utakmica jako otvorena mogli bi Nigerijci primiti 5 komada
Edit : Gdje ovaj kloc iskopa Toressa i dalje mi ne ide u glavu.Pa prije 15 minuta je procitao sastave.
Johnny b, how much there is to see
Ako ovako nastavi tesko da ce Soldado poceti u polufinalu.
Krstic zna da je Alcantara vec presao u United takodje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jel ga Cavani pristavio makar onim konobarima iz Tahitija ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nije, doduše nije ni igrao. Ali je zato Suarez ušao u igru u 70-tom minutu i postigao dva gola i psotao najbolji strijelac Urugvaja svih vremena.M4kaveli je napisao/la:Jel ga Cavani pristavio makar onim konobarima iz Tahitija ?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Znaci Cavani vise nije ni prvi izbor protiv Tahitija, haj fino je to cuti.
Suarez ocekivano.
Suarez ocekivano.
Suarez da je u glavu dobar mozda bi bio najbolji napadac svijeta. Cavani je nesto slabiji od njega al da je odlican, jeste.
Tako vi gospodo koji pratite youtube i ove 2 tekme Cavania (prva gdje su imali 20% posjeda a druga gdje je bio los) govorite da je prosjecan napadac nemam sta reci na to. Vjerovatno oni koji nisu pratili Torresa sem EL i ovog kupa kazu da je top3 napadaca svijeta.
Tako vi gospodo koji pratite youtube i ove 2 tekme Cavania (prva gdje su imali 20% posjeda a druga gdje je bio los) govorite da je prosjecan napadac nemam sta reci na to. Vjerovatno oni koji nisu pratili Torresa sem EL i ovog kupa kazu da je top3 napadaca svijeta.
Naravno da ne bi.soxx je napisao/la:Suarez da je u glavu dobar mozda bi bio najbolji napadac svijeta. Cavani je nesto slabiji od njega al da je odlican, jeste.
Pratio sam ja njega itekako duze od 2 tekme i naravno da nigdje nisam napisao kako je prosjecan napadac.
Italy: Italy's players have completed fewer successful dribbles (11) than any other team at the #ConfederationsCup
John Obi Mikel: Completed more passes in the final third of the pitch (69) than any other player in the Confederations Cup group stage
Neymar: Only Tahiti's Chong Hue (10) has lost possession due to a poor first touch more times at the #ConfederationsCup than Neymar (8)
Neymar: Has committed the most fouls (14) and also been fouled the most times (18) at the #ConfederationsCup 2013
John Obi Mikel: Completed more passes in the final third of the pitch (69) than any other player in the Confederations Cup group stage
Neymar: Only Tahiti's Chong Hue (10) has lost possession due to a poor first touch more times at the #ConfederationsCup than Neymar (8)
Neymar: Has committed the most fouls (14) and also been fouled the most times (18) at the #ConfederationsCup 2013
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Polufinalni parovi i satnica

Južnoamerički i europski okršaj u polufinalu

Južnoamerički i europski okršaj u polufinalu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.