Ne znam da li su sranja bas, primanja su u tim sredinama cesto trostruko, cetverostruko i vise od onoga sto ima u Dinamu. Ja sam isto siguran da ti recimo radis na NET-tv za 4000 kn i da ti dodje ponuda NOVE za 20000 kn da bi ti mrtav hladan tu ponudu odbio i bio motiviran istovremeno (cak i dobre voljeSiamoNoi je napisao/la:Ma nemoj,"igrač želi otići"...mora ga se pustit ovo ono,kako pušite ta sranja,to nije normalno.Staviš ga na tribinu koju utakmicu,lupiš kaznu eventualno zbog nekih izjava,ponašanja i da vidiš.Nije ovo supermarket nego nogometni klub.Barem bi trebao biti.Te priče da se ne može zadržat ekipa na okupu par godinu jer se igrača mora pustit su takva glupost da ono...Insect_terminator je napisao/la:Poanta je u onom djelu da Dinamo nema nikakve koristi, taj dio sam citirao ionako. Vidim da tebe muci pitanje da li Dinamo moze biti jos bolji. Najveci problem dinama je sto kada dodje ponuda nekog "velikog" kluba taj igrac zeli otici, a to se nece tako skoro promijeniti.
Kovacic je prodan u redu, da se Jedvaj proda ne bi imao nista protiv jer ne smatram ga uopce kljucnim igracem cak mislim da on ne bi niti igrao u bitnim utakmicama, Badelj je jedva cekao da otidje. Jedino Vidina prodaja mi nije bas najbolje sjela jer covjek je solidan igrac i danas bi Dinamu on jako pomogao. Vidit cemo kako ce ga Addy zamijeniti i opcenito kako ce proci ovaj klalifikacijski ciklus pa cemo onda moci konkretnije govoriti o promasenim potezima ovako je sve to pucanje u prazno.
Znaci HNL nije isto sto i DFB, EPL, FFL, SA i jednostavno ne kuzim zasto se pravis mutav pogotovo ti koji na svakom koraku sprdas HNL.
@Signore
ne znam sto ti nije jasno, da li je Jedvaj prodan? Da li ukoliko bude prodan u Arsenal ili neki klub renomea Roma je tragedija? Pa covjek nije niti standardan u Dinamu o cemu mi pricamo, njega su mediji stvorili i ona ukakmica protiv Hajduka kada je cini mi se onaj Blazicko dozivio orgazam. Svi zelimo LP i prezmiljavanja a istovremeno zelimo da igraju Jedvaji, Halilovic, Ademi, Kramaric, Brozovic itd. Po meni su bitniji za europu igraci tipa Vrsaljko, Vida, Čop opcenito igraci koji su osjetili te utakmice zato sam i naglasio da je veci problem odlazak Vide nego sto ce biti eventualni odlazak Jedvaja na igru momcadi i rezultat opcenito, a rezultat kluba bi trebao biti najbitniji.