Marsal je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:
Nevezano za to, ne kontam sta ce Arsenalu covjek od 73 godine? Mislim... bas je star!
Sredio nam povoljan kredit za stadion. Vraćanje usluga. Uostalom pozicija chairmana u Arsenalu je više neka "časna" funkcija nego izvršna.
Adams nije dobio i neće dobit posao zbog velikog kritikovanja ovih ljudi što vode ovaj klub a i zbog toga što je se pokazao prilično nesposobnim u poslovima koje je obavljao nakon kraja karijere.
Kao igrač je velika legenda, najveća, uostalom zato imai svoju statuu ispred stadiona ali ovo ovamo je drugi par cipela kojima on još nije dorastao.
Ma dobro, nisam ni ja rekao da je sposoban ali zasluzio je nesto. Zato i jesam rekao ono: "Adamsu se moglo dati nesto, neka simbolicna funkcija u klubu. Zasluzio je."
Mislim da jeste. Ne mora vladati jednoumlje, neka ljudi i sa drugacijim misljenjem. Covjek se ponudio da radi za nista. Kaze da bi za Arsenal i cajeve pek'o. Voli covjek Arsenal i fino bi bilo dati mu nesto. Nek radi tamo gdje ga srce vuce.
Nisu mu cak ni odgovorili na pismo.
Sasvim je normalna stvar kritikovati ljude koji vode Arsenal kad isti nije osvojio nista vec skoro deceniju. Da je u pitanju Sunderland ili Stoke, shvatio bi, ali sa Arsenalom ne osvojiti nista tolike godine je vec zabrinjavajuce. Zato ima pravo da kritikuje. Nije jedini.
Kritike Arsenalu nece odmoci.
Znam da kritike ne zvuce lijepo ali su svakom potrebne i cesto pomazu.