kako je covjek srozao svoj ugled u odnosu na recimo 98-u.
" onclick="window.open(this.href);return false;Consigliere je napisao/la: zna li iko zasto ga zovu brend?
Blaszczykowski je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Consigliere je napisao/la: zna li iko zasto ga zovu brend?
Na 3:58, 5:27 i 8:51 ti je odgovor.
Blaszczykowski je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Consigliere je napisao/la: zna li iko zasto ga zovu brend?
Na 3:58, 5:27 i 8:51 ti je odgovor.
marconato je napisao/la:Cujem u ovom klipu pominje neki kamp za reprezentaciju...Jbg, mi imamo taj famozni kamp koji je izgradio nas 'brend' Tole Karadzic, pa nam reprezentativci 'kampiraju' u toku velikih takmicenja kao sto su SP ili EP...![]()
Ima sve u Velikoj, al' nisu u stanju iskoristiti, postoji hotel, bazeni i fantastični tereni.badblueboylivno je napisao/la:marconato je napisao/la:Cujem u ovom klipu pominje neki kamp za reprezentaciju...Jbg, mi imamo taj famozni kamp koji je izgradio nas 'brend' Tole Karadzic, pa nam reprezentativci 'kampiraju' u toku velikih takmicenja kao sto su SP ili EP...![]()
![]()
Ma u Hrvatskoj je problem to što je kamen temeljac za kamp u Tuheljskim toplicama postavljan dvaput, a bagera ni na vidiku... ima se uvjete, ima se lokacije (Bjelolasica propada, Tuhelj neiskorišten, skupa s par toplica, obala i Primorje neiskorišteni)...
Šteta je, ustvari tragedija, da top repka svijeta pripreme održava u Sloveniji i da se sramotiš pred svijetom, najprije zbog rugobe pored zoološkog vrta, a onda i zbog ne posjedovanja kampa. Slovenija ima, BiH sada ima, Srbija ima, Hrvatska nema.
Uzbekistan je jak, nemoj ih tako podcjenjivatLillard je napisao/la:Pali smo fizicki u drugom dijelu, ali 3 boda su najvaznija.
Mislim da smo ovim ovjerili drugi krug. Ostaju nam Uzbekistan i Novi Zeland. To bi trebale biti lagane pobjede.
Ali Urugvaj je triput jaci.Sportfanatik je napisao/la:Uzbekistan je jak, nemoj ih tako podcjenjivatLillard je napisao/la:Pali smo fizicki u drugom dijelu, ali 3 boda su najvaznija.
Mislim da smo ovim ovjerili drugi krug. Ostaju nam Uzbekistan i Novi Zeland. To bi trebale biti lagane pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.