Galatasaray - Panathinaikos 1
Dinamo Buk. - Sturm 1
Shakhtar D. - Club Brugge 1
koeficjent 4.7
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pastuh je napisao/la:Baš sam sada gledao rezultate. Dva sam već znao i prošao si ih bio, tako da vidim Genou i vidim 0:0. Kladionica ogromno zlo.
Pa mozes staviti na Atl.Bilbao ..Pobjedili su Almeriu u gostima 1-4,protiv Barse 1-1..steve-o je napisao/la:@delija: nije lose, samo nisam bas siguran na galatasaray....
vidjet cu, stvarno par dobri parova za sutra....delija je napisao/la: Pa mozes staviti na Atl.Bilbao ..Pobjedili su Almeriu u gostima 1-4,protiv Barse 1-1..
Galatasaray je njih vec dobio u gostima 1-3.Nesto sam ja ubijedjen da ce oni njih opet razvaliti.
delija je napisao/la:Pa mozes staviti na Atl.Bilbao ..Pobjedili su Almeriu u gostima 1-4,protiv Barse 1-1..steve-o je napisao/la:@delija: nije lose, samo nisam bas siguran na galatasaray....
Galatasaray je njih vec dobio u gostima 1-3.Nesto sam ja ubijedjen da ce oni njih opet razvaliti.
FK Austria Wien - Athletic Club Bilbao X2 1.28
Galatasaray A.Ş. - Panathinaikos 1X 1.22
Werder Bremen - Nacional Madeira 1 1.40
PSV Eindhoven - Sparta Praha 1 1.50
Total odds 3.28
Total stakes € 25.00
Total potential payout € 81.98
geronimo je napisao/la:kakva se to sica igra ovdje![]()
evo mog jednog "ofanzivnijeg" listica:
galata - pao 1-X
roma - basel X-1
venstpils - hertha X-2
sporting - herenven X-1
ulog:2km, moguca isplata: 2086 markica
Bilbao i herta 2, werder, kopenhagen,psv,touluose,roma, fulham,sporting 1geronimo je napisao/la:kakva se to sica igra ovdje![]()
galata - pao 1-X
roma - basel X-1
venstpils - hertha X-2
sporting - herenven X-1
Nije valjda da si opet poceo...ambrozija je napisao/la:Bilbao i herta 2, werder, kopenhagen,psv,touluose,roma, fulham,sporting 1geronimo je napisao/la:kakva se to sica igra ovdje![]()
galata - pao 1-X
roma - basel X-1
venstpils - hertha X-2
sporting - herenven X-1
na 30 km oko tisuce. Haj' zivio.
A sinoc samo **** dinamo.geronimo je napisao/la:Nije valjda da si opet poceo...ambrozija je napisao/la:Bilbao i herta 2, werder, kopenhagen,psv,touluose,roma, fulham,sporting 1geronimo je napisao/la:kakva se to sica igra ovdje![]()
galata - pao 1-X
roma - basel X-1
venstpils - hertha X-2
sporting - herenven X-1
na 30 km oko tisuce. Haj' zivio.![]()
Nije sve u kocki, ima nesto i u sitnom seceru
gledam uplatis dvije markice i dobijes nazad 2084, nije to los deal uopstegeronimo je napisao/la:steve-o, sto si tako oci iskolacio![]()
galata - kvota 12
roma - kvota 4.20
hertha - kvota 4.60
sporting - kvota 4.50
ukupno cini: 1043,28 X 2 = 2086
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.