samo za tebesecer je napisao/la:ma vala i navijaci su mi dragi. neprocjenjivo je kad u po zutog kokosinjca nadglasaju domace navijace.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
ma onog mustafu
nece cojk da pise. ono, navrne baci pogled i nestane.
bojim se da nije neki domuzovac koji nas spijunira
ps.
sta ti ocekujes od gvarde?
bojim se da nije neki domuzovac koji nas spijunira
ps.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
gerdmuller je napisao/la:samo za tebe" onclick="window.open(this.href);return false;
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Ja ne znam, on fakat naleti onako povremeno skroz i samo ko vjetar protunja....secer je napisao/la:ma onog mustafunece cojk da pise. ono, navrne baci pogled i nestane.
bojim se da nije neki domuzovac koji nas spijunira![]()
Usput GAL nam je izgleda završio karijeru, naletih tamo na pdf-u (čini mi se Seje Kolašinca) na to....
Može neke stvari poboljšat da budemo još veća mašina(ako opšte veća možemo biti) - poput presinga...Moguće čak i ta kombinatorika s loptom i iznošenje lopte da se još usavrši. Ali zato može i par stvari zasrat (jer ovo je skoro pa perfektan sistem sad), pa onda mogu i kola niz brdo krenut. To bi bio slučaj ako počne oko sastava previše eksperimentisat, a naravno da je sad lakše napravit u Bayernu pogrešne korake nego one prave. Iz prostog razloga što je sve skoro dobro, sjajno funkcionisalo protekle sezone. Zato mu sad neće biti lako....secer je napisao/la:ps.
Ali ipak su veće šanse da ćemo postati još jači i da će ovo prvo nastupit. Možda neće sve odmah ići perfektno, ali vremenom bi se ekipa mogla dobro usavršit i postat još jači stroj....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Fakat...trajni ban..effe_sa je napisao/la:
Usput GAL nam je izgleda završio karijeru, naletih tamo na pdf-u (čini mi se Seje Kolašinca) na to....
Sad ce ovi sa zutog pdf-a da slave
Ne znam zasto je to cool... Uli je po meni najzasluzniji za ovako dominantan Bayern.. Eh sada, ako je zbilja prevario drzavu onda naravno neka odgovara..Uskoro Uli u zatvor![]()
- anelbavarac
- Kontakt:
Steta zbog GAL-a zaista
Sta li je uradio pa da ga trajno maknu sa foruma
Blizi se pressica Pepa interesovanje nezapamceno preko 200 akreditovanih novinara ce pratiti taj dogadjaj,uz nekoliko tv kuca koji ce izravno pratiti prenos....
Ina kraju Pep se ukrcao u avion Lufthanse u 18:15 i trenutno je na putu za Minken,s njim su jos supruga i dvoje djece kao i pomocni trener Torrent
Sta li je uradio pa da ga trajno maknu sa foruma
Blizi se pressica Pepa interesovanje nezapamceno preko 200 akreditovanih novinara ce pratiti taj dogadjaj,uz nekoliko tv kuca koji ce izravno pratiti prenos....
Ina kraju Pep se ukrcao u avion Lufthanse u 18:15 i trenutno je na putu za Minken,s njim su jos supruga i dvoje djece kao i pomocni trener Torrent
gerdmuller je napisao/la:Uskoro Uli u zatvorbavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas
![]()
Kakav je ovo način pljuvanja po jednom Uli Honesu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
Neko ko nikad nije zivio ili zivi "navijacki svijet" nikad nece shvatit neke stvari.Saurman je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Uskoro Uli u zatvorbavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas
![]()
Kakav je ovo način pljuvanja po jednom Uli Honesu.Fakat me ovaj forum svaki dan iznenađuje.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Iznad svega Bayern.Čovjek kojeg pljuješ je tvorac ovog moćnog Bayerna i na ovaj način mu vraćati je low za takozvanog fana FCB-a.gerdmuller je napisao/la:Neko ko nikad nije zivio ili zivi "navijacki svijet" nikad nece shvatit neke stvari.Saurman je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Uskoro Uli u zatvorbavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas
![]()
Kakav je ovo način pljuvanja po jednom Uli Honesu.Fakat me ovaj forum svaki dan iznenađuje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
sta reci... dno dnagerdmuller je napisao/la:Uskoro Uli u zatvorbavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas
![]()
- roy_makaay
- Kontakt:
[youtube][/youtube]gerdmuller je napisao/la:Neko ko nikad nije zivio ili zivi "navijacki svijet" nikad nece shvatit neke stvari.Saurman je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Uskoro Uli u zatvorbavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas
![]()
Uli,čovjek koji je stvorio moćnu bavarsku mašineriju.Svako ko želi Uliju zlo,želi zlo i cijelom Bayernu.Jedan je ULINATOR.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- moustapha
- Kontakt:
secer je napisao/la:mustafa (), ta ti ocekujes od gvardiole?

Ocekujem da je naucio njemacki bolje od Trapatonia.
Za ostalo cemo vidjeti, nema se tu sta pametovati, jasno je da je najbolji trener dosao u najbolji klub.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ako mene pitate, ja ocekujem triple.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- brzitesanj
- Kontakt:
Hoićeli biti live prenos sutrašnje Guardioline pressice. Ako ima možel neko postaviti link, fakat bi volio vidjet Pepa kako će se snaći sa njemačkim i šta će reći na prvoj pressici. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
GAL nam naposljetku ipak okalja obraz
,
a to je bilo tako svojstveno Domuzarima, da su se po tome prepoznavali.
Ovako ide priča.
-Ko navija za Dortmund?
-Onaj mali plavi, onaj crni, onaj žuti...
-Koji su to?
-Onaj što je u Banovićima, onaj što je tamo poš'o, i onaj što iz Banovića doš'o.
Za nas mirno ljeto, pojačanja ne očekujemo, pa nam uzbuđenje i bezazlena presica Pepa.
Baš nam je fino.
a to je bilo tako svojstveno Domuzarima, da su se po tome prepoznavali.
Ovako ide priča.
-Ko navija za Dortmund?
-Onaj mali plavi, onaj crni, onaj žuti...
-Koji su to?
-Onaj što je u Banovićima, onaj što je tamo poš'o, i onaj što iz Banovića doš'o.
Za nas mirno ljeto, pojačanja ne očekujemo, pa nam uzbuđenje i bezazlena presica Pepa.
Baš nam je fino.
Sutra press Peppa. Sutra Vika igra meč... A ja? Ja u to vrijeme radim ispite... 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Presica na Sport 1 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Bice i na BIld.de press
@nele-BHF Vika
@nele-BHF Vika
za sutrasnju presicu http://www.sport.de/cms/live-stream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETNO PEP
SRETNO PEP
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Azarenka. <3anelbavarac je napisao/la: @nele-BHF Vika
Nego, možel' mi neko poslati SMS ukratko šta je bilo na pressu kad završi? Broj na PP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.