FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 23 jun 2013, 19:39

secer je napisao/la:ma vala i navijaci su mi dragi. neprocjenjivo je kad u po zutog kokosinjca nadglasaju domace navijace.
samo za tebe :mrgreen: " onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 jun 2013, 19:42

ma onog mustafu :mrgreen: nece cojk da pise. ono, navrne baci pogled i nestane.
bojim se da nije neki domuzovac koji nas spijunira :mrgreen:
ps.
sta ti ocekujes od gvarde?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 jun 2013, 19:45

gerdmuller je napisao/la:samo za tebe :mrgreen: " onclick="window.open(this.href);return false;
8-) 8-) 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2013, 19:49

secer je napisao/la:ma onog mustafu :mrgreen: nece cojk da pise. ono, navrne baci pogled i nestane.
bojim se da nije neki domuzovac koji nas spijunira :mrgreen:
Ja ne znam, on fakat naleti onako povremeno skroz i samo ko vjetar protunja.... :D :D Ne bi bilo loše da malo veći trag ostavi...
Usput GAL nam je izgleda završio karijeru, naletih tamo na pdf-u (čini mi se Seje Kolašinca) na to....
secer je napisao/la:ps.
sta ti ocekujes od gvarde?
Može neke stvari poboljšat da budemo još veća mašina(ako opšte veća možemo biti) - poput presinga...Moguće čak i ta kombinatorika s loptom i iznošenje lopte da se još usavrši. Ali zato može i par stvari zasrat (jer ovo je skoro pa perfektan sistem sad), pa onda mogu i kola niz brdo krenut. To bi bio slučaj ako počne oko sastava previše eksperimentisat, a naravno da je sad lakše napravit u Bayernu pogrešne korake nego one prave. Iz prostog razloga što je sve skoro dobro, sjajno funkcionisalo protekle sezone. Zato mu sad neće biti lako....

Ali ipak su veće šanse da ćemo postati još jači i da će ovo prvo nastupit. Možda neće sve odmah ići perfektno, ali vremenom bi se ekipa mogla dobro usavršit i postat još jači stroj.... 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 23 jun 2013, 20:26

effe_sa je napisao/la:
Usput GAL nam je izgleda završio karijeru, naletih tamo na pdf-u (čini mi se Seje Kolašinca) na to....
Fakat...trajni ban..
Sad ce ovi sa zutog pdf-a da slave :lol:
Uskoro Uli u zatvor 8-)
Ne znam zasto je to cool... Uli je po meni najzasluzniji za ovako dominantan Bayern.. Eh sada, ako je zbilja prevario drzavu onda naravno neka odgovara..

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 jun 2013, 20:41

Steta zbog GAL-a zaista :(

Sta li je uradio pa da ga trajno maknu sa foruma :?:

Blizi se pressica Pepa interesovanje nezapamceno preko 200 akreditovanih novinara ce pratiti taj dogadjaj,uz nekoliko tv kuca koji ce izravno pratiti prenos....

Ina kraju Pep se ukrcao u avion Lufthanse u 18:15 i trenutno je na putu za Minken,s njim su jos supruga i dvoje djece kao i pomocni trener Torrent 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jun 2013, 20:45

gerdmuller je napisao/la:Uskoro Uli u zatvor 8-) bavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas 8-)

Kakav je ovo način pljuvanja po jednom Uli Honesu. :roll: Fakat me ovaj forum svaki dan iznenađuje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 jun 2013, 20:47

Saurman je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Uskoro Uli u zatvor 8-) bavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas 8-)

Kakav je ovo način pljuvanja po jednom Uli Honesu. :roll: Fakat me ovaj forum svaki dan iznenađuje.
Neko ko nikad nije zivio ili zivi "navijacki svijet" nikad nece shvatit neke stvari.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jun 2013, 20:55

gerdmuller je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Neko ko nikad nije zivio ili zivi "navijacki svijet" nikad nece shvatit neke stvari.
Iznad svega Bayern.Čovjek kojeg pljuješ je tvorac ovog moćnog Bayerna i na ovaj način mu vraćati je low za takozvanog fana FCB-a.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 jun 2013, 20:56

sta reci... dno dna :roll:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 23 jun 2013, 21:37

gerdmuller je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Uli,čovjek koji je stvorio moćnu bavarsku mašineriju.Svako ko želi Uliju zlo,želi zlo i cijelom Bayernu.Jedan je ULINATOR.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 jun 2013, 21:56

secer je napisao/la:mustafa ( :mrgreen: ), ta ti ocekujes od gvardiole?
slika

:mrgreen:
Ocekujem da je naucio njemacki bolje od Trapatonia. :lol:

Za ostalo cemo vidjeti, nema se tu sta pametovati, jasno je da je najbolji trener dosao u najbolji klub.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jun 2013, 22:03

slika

Ako mene pitate, ja ocekujem triple. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 23 jun 2013, 23:17

Hoićeli biti live prenos sutrašnje Guardioline pressice. Ako ima možel neko postaviti link, fakat bi volio vidjet Pepa kako će se snaći sa njemačkim i šta će reći na prvoj pressici. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Klare

Post Postao/la Klare » 23 jun 2013, 23:23

GAL nam naposljetku ipak okalja obraz :x ,
a to je bilo tako svojstveno Domuzarima, da su se po tome prepoznavali. :lol:

Ovako ide priča. :arrow:
-Ko navija za Dortmund? :?:
-Onaj mali plavi, onaj crni, onaj žuti... :geek:
-Koji su to? :?
-Onaj što je u Banovićima, onaj što je tamo poš'o, i onaj što iz Banovića doš'o. :oops:
:lol:

Za nas mirno ljeto, pojačanja ne očekujemo, pa nam uzbuđenje i bezazlena presica Pepa.
Baš nam je fino. 8-)

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 23 jun 2013, 23:25

Sutra press Peppa. Sutra Vika igra meč... A ja? Ja u to vrijeme radim ispite... :geek:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jun 2013, 23:29

Presica na Sport 1 :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 jun 2013, 23:34

Bice i na BIld.de press ;)

@nele-BHF Vika :mrgreen:

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 23 jun 2013, 23:41

za sutrasnju presicu http://www.sport.de/cms/live-stream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETNO PEP
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 23 jun 2013, 23:46

anelbavarac je napisao/la: @nele-BHF Vika :mrgreen:
Azarenka. <3

Nego, možel' mi neko poslati SMS ukratko šta je bilo na pressu kad završi? Broj na PP. :geek:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.