FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TZ_hooligan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TZ_hooligan » 20 okt 2008, 16:59

ADMIR je napisao/la:Sta ima slani ljudi kako ste :?:
Sta ima plavi covjece :D

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 22 okt 2008, 11:19

---
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 13 nov 2008, 22:09

Ajmo Tuzlaci malo da se i mi ukljucimo oko Slobode!!! da razmjenjujemo iskustva oko slobode naravno!!!

Ponovo u polufinalu Kupa BiH

Orašje - Sloboda 0:0. Stadion Goal u Orašju. Gledalaca: 250. Sudija: Semir Kaplan (Stolac). Žuri kartoni: Smajić, I. Pejić, Aleksić, A. Živković, G. Živković, Klaić, Vidović (Orašje), Slomić, K. Čejvanović, Michellini, Omić i Bekić (Sloboda).

ORAŠJE: Smajić, Klaić, Aleksić, G. Živković, Mišković (od 70. Kurtalić), I. Pejić (od 75. Vidović), Jurić, P. Živković, Mikić, A. Živković, Maskaljević, (od 46. S. Kobaš). Trener: Željko Baotić.

SLOBODA: Mujkić, Lamešić, Bekić, K. Čejvanović, Michellini, Prodanović, Omić, Zoletić (od 83. Brđanović), Jahić, Slomić, (od 54. Mešić), Tosunović (od 66. Smajlović).

I drugu godinu za redom Sloboda je u polufinalu Kupa BiH. Do toga su „crveno-crni" došli nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Orašja, sa kojim su jučer remizirali na njihovom terenu. Malkočević je izveo odbrambeno nastrojenu postavu sa tri stopera i ostatak ekipe koji je čekao svoje šanse iz kontra napada. One koje su stvorili i nisu iskoristili, ali je zato najuspješnija odbrana u Premijer ligi još jednom dokazala svoj kvalitet.

I ako su većim dijelom utakmice domaći imali inicijativu, Sloboda je je na svoje došla nakon što je u igru u drugom poluvremenu ušao Mirza Mešić. Upravo je on odlično asistirao Muhamedu Omiću, koji je promašio najbolju šansu za Slobodu, kada se našao oči u oči sa golmanom Smajićem, ali je traljav šut bio jedini razlog što lopta nije završila u mreži.

Na kraju su svi u redovima Slobode bili zadovoljni, jer je plasman u polufinale Kupa bio jedan od ciljeva u jesenjoj polusezoni.

Oraška stranica je zatvorena, tako da se već od jučer razmišlja samo o duelu sa Modričom, kojoj Sloboda dolazi u izuzetno nezgodnom trenutku. U posljednje dvije domaće utakmice Modričani su izgubili dva dragocjena boda, uz to u prošlom kolu izgubili u Travniku, odakle se rijetko koja ekipa vraća praznih ruku.

U Modriči neće biti Lamešića, koji ima tri žuta kartona, dok su već od ranije povrijeđeni Kasapović, Sarajlić i Kuduzović, koji bi u nekim kombinacijama i mogao zaigrati. Dodatni problem je i povreda Okanovića koji je na zaigrijavanju u Orašju, osjetio jake bolove u leđima, zbog kojih je upitan i za sutrašnju utakmicu.
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 03 dec 2008, 23:53

izgleda da cemo se drama pojacati u ovom prijelaznom roku!!!

*D-i-N-O-V-i-Ć*
Kontakt:

Post Postao/la *D-i-N-O-V-i-Ć* » 04 dec 2008, 10:32

Biti će zafrkano :D

Nadam se nastupa u EU ove godine odnosno slijedeće 8-) ;)
*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 dec 2008, 11:38

*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Biti će zafrkano :D

pa bilo bi i vrijeme, sramota je za tz da nema klub koji se bori za vrh bh nogometa, al vidim da je svake godine situacija sve bolja i bolja, ako se ovako nastavi mogli bi za koju godinu biti i prvaci, najvažnije je imati jake ljude u upravi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BHFanaticos_
Kontakt:

Post Postao/la BHFanaticos_ » 06 dec 2008, 01:33

YNWA je napisao/la:
*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Biti će zafrkano :D

pa bilo bi i vrijeme, sramota je za tz da nema klub koji se bori za vrh bh nogometa, al vidim da je svake godine situacija sve bolja i bolja, ako se ovako nastavi mogli bi za koju godinu biti i prvaci, najvažnije je imati jake ljude u upravi

jooj da ocemo izboriti evropu odm bi nam stadion napravili!!! zapamtite sta vam kazem!! samo kad bi izborili evropu, a nesto se zakuhava oko transfera prije januara hehe!! odma da se pojacama da se bolje uigramo!!!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 06 dec 2008, 01:36

Doveli ste Mujica iz Banovica koje pojacanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 06 dec 2008, 08:52

Ma ove godine osvajamo kup,prosle nas syeba Zrinjski posteno,ali ove nece.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 06 dec 2008, 20:49

BHFanaticos_ je napisao/la: jooj da ocemo izboriti evropu odm bi nam stadion napravili!!! zapamtite sta vam kazem!! samo kad bi izborili evropu, a nesto se zakuhava oko transfera prije januara hehe!! odma da se pojacama da se bolje uigramo!!!
Pa šta imaš od toga da sva pojačanja kupite odmah? Zašto misliš da će se bolje uigrati kad pripreme počinju kod svih nekad sredinom prvog mjeseca??? Ili ne mislite na odmor nikako :D :D

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 06 jan 2009, 17:52

Pa šta imaš od toga da sva pojačanja kupite odmah? Zašto misliš da će se bolje uigrati kad pripreme počinju kod svih nekad sredinom prvog mjeseca??? Ili ne mislite na odmor nikako :D :D
nema odmora,dok radi se obnova :mrgreen:

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 08 jan 2009, 19:59

pozdrav za crveno-crnu braću ;) ;) ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jan 2009, 01:31

za sad stigli mladi Mujic iz Banovica,kazu talenat,vidjecemo sta ce pokazat,mada ne vjerujem da ce ove polusezone puno igrat..nadam se da su pogodili kao sa Husejnovicem i Slomicem :D ,dalje dosao je Rekic iz Zvijezde Gradacac da prosiri rotaciju u odbrani,te Redzepi mladi makedonski stoper koji ce potpisat ugovor kad se ekipa vrati sa priprema sa Zlace..sto se tice odlazaka klub je napustio za sad K.Cejvanovic na cije mjesto su dosli Rekic i Redzepi sto smatram,te Lamesic cije mjesto u veznom bi trebao popunit neki argentinac koji bi trebao pocet trenirat sa ekipom isto po povratku sa priprema,takodjer pripremama bi se trebali prikljucit i 2 igraca vojvodine (spic i vezni),nazalost jos se ne znaju imena tih igraca..uglavnom doci ce na probu pa ko zadovolji ostaje..ukratko tim ostaje manje-vise isti u odnosu na polusezonu,sa najjacom odbranom u PL i nedostatkom jednog kvalitetnog off veznog i napadaca,nadam se da ce sta bit od tih igraca koji su dosli na probu da se bar jedna od tih pozicija zatvori..i pored toga smatram da ekipa ima kvalitet da izbori evropu bilo kroz kup,bilo kroz PL
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 31 jan 2009, 17:13

jeli istina da ce vam doci jos jedan makedonac negdje sam to procitao
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 jan 2009, 18:31

fk sarajevo je napisao/la:jeli istina da ce vam doci jos jedan makedonac negdje sam to procitao
ma valjda je dosao jos jedan makedonac na probu isto stoper,a tu su jos ta dva iz vojvodine,te jos jedan argentinac ofanzivni vezni,25 god prije u bugarskoj negdje igrao i jos neki igraci valjda...ma sad se jos ne zna bruka nekih igraca je na probi,pa ko zadovolji ostaje ko ne zadovolji leti..za sad sigurni Rekic,Mujic,a Rezepi 90%

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 feb 2009, 19:40

danas u sport avazu pise da je argentinac dosao na probu ali da se nije nesto pokazao molkocevic rekao da sto se njega tice da moze ici da mu ne treba stvarno steta volio bih da je potpisao po meni u nasoj ligi ima manjka stranaca pozdrav svima
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 feb 2009, 20:34

fk sarajevo je napisao/la:danas u sport avazu pise da je argentinac dosao na probu ali da se nije nesto pokazao molkocevic rekao da sto se njega tice da moze ici da mu ne treba stvarno steta volio bih da je potpisao po meni u nasoj ligi ima manjka stranaca pozdrav svima
ma slabo se on pokazao u pripremnoj utakmici,al jbg ni teren nije valjao..vise se Malkocevicu svidio iz vojvodine veznjak sto je dosao,zaboravih mu ime :D ..a argentinac ce imat tj imao je priliku da se opet pokaze danas protiv Omladinca Mionica tak nesto,al ne zna se jos sta bi,zna se da je poluvrijeme bilo 1-0 za nas,dalje tajac :D :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 feb 2009, 15:51

http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-12804.htm
za sad smatram da mozemo svi bit zadovoljni sa ovim sto je uprava uradila,nadjene odgovarajuce tj.vidjecemo jesul odgovarajuce,zamjene za igrace koji su otisli..momci imaju neku reputaciju,dovedeno par mladih igraca talentovanih,dobilo se dodatno na sirini,i kada se pogledaju ostali klubovi obavljen odlican posao..ostaje jedino pitanje ofanzivnog veznog i/li spica koji nam fali ko ozeblom sunce,ali ima i tu nade oporavio se Kasapovic,a cisto "for the record" Kasap je igrao samo prve 4 tekme kada smo dobili Zelju u gostima te rasuli Posusje i Celik kuci,i uzeli Slaviji bod vani,onda se povrijedio i mi smo malo stali sto se tice napda,sada bi trebao bit 100% spreman...
i jos me predsjednik Sabovic pravo "kupio" onom izjavom da igraci nemaju sta da traze drugi klub u PL,iz Slobode mogu otic samo u inostranstvo,jer boljeg nema :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2009, 19:15

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 24 feb 2009, 19:20

Rz88 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=bPqIgj5e ... re=related

jedan od boljih video a odlican komentator, a sto moram reci da je cudo pjesma gdje se spominje kliktoris hahahaha
Koliko sam vidio ti si zestoki protivnik upadanja na tudje forume a sta je ovo????
P.S. Pozdrav za sve navijace Slobode samo zato sto nosite ljubavne boje:)))

............CRNO I CRVENO SRCE JE MOJE KONACNO ZNAM I SAM KOJE JE LJUBAV BOJE............

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.