BH klubovi u Evropi 2013/14

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

nime_tm87
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2013/14

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2013, 18:27

Elegant je napisao/la:Zeljo se mozda moze nositi sa HJK (finska), Dinamo Tibis (gruzija), Ekrans (litvanija), a ovi ostali jako tesko.
Pored ovih mogli bi igrati i sa slovanom, sherifom moze opet i maribor sto da ne...
Od jacih kad bi moralo onda seltik ili steaua

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jun 2013, 18:31

nime_tm87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Zeljo se mozda moze nositi sa HJK (finska), Dinamo Tibis (gruzija), Ekrans (litvanija), a ovi ostali jako tesko.
Pored ovih mogli bi igrati i sa slovanom, sherifom moze opet i maribor sto da ne...
a dinamo :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2013, 18:34

Lillard je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
a dinamo :mrgreen:
Moze i dinamo i partizan, mogu svi samo NE jevreje

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 jun 2013, 18:52

nime_tm87 je napisao/la:
Meni samo nije jasno zasto su svi optmisti kada je rijec Slovan Bratislava. Ja sam siguran da su oni mozda i jaci od Maribora. Za Sheriff, oni mi nekako djeluju indisponirano u zadnje dvije sezone u Evropi, no to nista ne treba znaciti jer definitivno mogu biti nezgodni.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2013, 18:56

Ja samo ne znam kako mozete pisati "moze" Maribor kad su nas prosle godine razvalili a i sad nisu nista slabiji, a mi smo duplo slabija ekipa od one koja je tad igrala. Također spominjati Dinamo i Partizan je smjesno, raznjet ce nas samo tako. Sherif je jak tim puni para, ima li su nesrecu prije par godina jer su nas podcjenili. Slovan je za nas "Real", nista drugo ne reci.

Gledaj te malo realno mi nismo doveli jedno ime da se moze reci da je pojacanje, jos ako odu Adilovic i Svraka ili neki drugi igraci tek cemo onda biti slabi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jun 2013, 19:00

Elegant je napisao/la:Ja samo ne znam kako mozete pisati "moze" Maribor kad su nas prosle godine razvalili a i sad nisu nista slabiji, a mi smo duplo slabija ekipa od one koja je tad igrala. Također spominjati Dinamo i Partizan je smjesno, raznjet ce nas samo tako. Sherif je jak tim puni para, ima li su nesrecu prije par godina jer su nas podcjenili. Slovan je za nas "Real", nista drugo ne reci.

Gledaj te malo realno mi nismo doveli jedno ime da se moze reci da je pojacanje, jos ako odu Adilovic i Svraka ili neki drugi igraci tek cemo onda biti slabi.
Ako ode Adil bićemo jači, a i biće keša, to bi bilo pojačanje. ;)
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jun 2013, 21:21

nime_tm87 je napisao/la:
Zeljo bi trebalo da se moze nositi sa HJK i Ekranasom dok Dinamo Tbilisi ne bih tek tako podcjenjivao jer zadnje prijateljske njihove (iako mozda i nije neko mjerilo) protiv Dinama iz Kijeva (poraz 1-0) i danas Shakhtar (pobjedili 1-0) govori da su gruzijci tj barem Dinamo dobar klub, o Slovanu i Mariboru ne treba razmisljati (osim navijacki, tj nisu daleko pa bi bila solidna cifra TM u gostima), a najatraktivniji protivnik bi sigurno Celtic bio al opet pitanje je koliko je to dobro jer bi onda zeljo mogao bas debakl da dozivi, al bolje i od njih nego od jevreja :lol: ...sto se evropa lige tice Sarajevo uz malo srece se moze prosetati kroz oba pretkola, mada ima klubova koji bi mogli biti zeznuti, pogotovo u 2.pretkolu pa zato i kazem uz malo srece mogu lahko do 3. pretkola ali vidjecemo, Zrinjski vjerujem da ce proci 1. pretkolo jer koliko znam doveli su dobrih pojacanja i ne bi trebalo da imaju problem u 1. pretkolu ali nikad im ne mozes vjerovati (Dudelange :D ) i na kraju Siroki koji ima vrlo male sanse da prodje 2. pretkolo osim ako budu neke srece pa dobiju nekog od najslabijih nosilaca...ugl moglo bi biti finih rezultata nasih klubova a istovremeno moze i da bude debakl, jer mi smo BiH tako da nista nije iskljuceno :)
Pyro is not a crime !

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 jun 2013, 22:49

dinamo starta u 2. pretkolu Lige prvaka. A već na startu može dobiti stare znance, bugarski Ludogorec. To baš i ne bi bilo sjajno jer su se Bugari pojačali. Još jedan od klubova koji bi "modri" mogli izvući je i Željezničar iz Sarajeva, kao i makedonski Vardar, crnogorsku Sutjesku i mađarski Györ...

Hajduk se također uključuje u 2. pretkolu, ali u Europskoj ligi. Hajdukovci mogu izvući Hazar Lenkoran, Jagodinu iz Srbije, Hacken iz Švedske ili norveški Stromsgodset. 24 hr

KAKO ZNAJU

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 23 jun 2013, 23:00

Elegant je napisao/la:Ja samo ne znam kako mozete pisati "moze" Maribor kad su nas prosle godine razvalili a i sad nisu nista slabiji, a mi smo duplo slabija ekipa od one koja je tad igrala. Također spominjati Dinamo i Partizan je smjesno, raznjet ce nas samo tako. Sherif je jak tim puni para, ima li su nesrecu prije par godina jer su nas podcjenili. Slovan je za nas "Real", nista drugo ne reci.

To hocemo mi neutralci :lol: :mrgreen:
SAMO ČELIK !

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 jun 2013, 23:23

Sretno nasima u izvlacenju..

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 23 jun 2013, 23:25

jeli siroki nositelj u drugom pretkolu?

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 23 jun 2013, 23:27

da se ispišemo onda?

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 23 jun 2013, 23:29

Anonimac je napisao/la: Ako ode Adil bićemo jači, a i biće keša, to bi bilo pojačanje. ;)
Momak zabije preko 30 golova za dvije sezone i pojacao bi vas kad bi otisao, vise si nego smijesan, jos samo da kazes dovest nekog tipa Lazara...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 jun 2013, 23:50

nusko je napisao/la:
Anonimac je napisao/la: Ako ode Adil bićemo jači, a i biće keša, to bi bilo pojačanje. ;)
Momak zabije preko 30 golova za dvije sezone i pojacao bi vas kad bi otisao, vise si nego smijesan, jos samo da kazes dovest nekog tipa Lazara...
Svako ima svoje mišljenje, a to što je dao toliko golova to je druga stvar, kad već tako gledaš uzmi u obzir iz koliko šansi postigne gol (i kakve je šanse propuštao) pa ćeš ti jasnije biti o čemu pričam.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 00:04

Evo skrenuh s teme, ali neka ga dok neko neda dovoljnu cifru za igrača koji je postigao gotovo 50 golova u dvije sezone u svim takmičenjima, a na terenu neka bude na pravom mjestu u pravo vrijeme kao što napadač treba da bude i dobro je i to iako se ponekad očekuje od napadača da prodje, predribla igrača od Adila to teško da cemo docekati... al nejse....

Jako sam optimistican za ovu sezonu u LŠ i mislim da ce ovo biti prekretnica za ŽELJEZNIČAR pa sta bude.... nek momci poginu na terenu, nek trce, nek se bore i ako to vidim bicu zadovoljan, a to mozemo 100% ove sezone vjerujem u ove momke kao nikad do sada.... ;) ako budu izgarali na terenu niko nas nece napuniti bicemo tvrd orah svakome, a evo Amar ih gazi na pripremama pravo u ove 3-4 sezone prethodne u evropi smo u svakoj bili lose fizicki pripremljeni, pa i u tome mozemo traziti razloge za debkle, ali necemo jer je to proslost, a ove sezone vjerujem da tako nece biti!!!

VOLIM TE ŽELJO!

PS- CELO OBRADUJ ME SUTRA

--Kako cu zaspati veceras od nervoze u pm

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2013, 00:18

Obradovao vas je Celo prosle godine,skakali ste od srece svi kad ste Janeze izvukli

Mislim da bi vam opet bilo najbolje Maribor da dobijete da tu ima neke sanse...kako god koga god da dobijete molite boga da prvu kuci igrate,ako nista onda zbog broja navijaca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 00:22

miky_hz je napisao/la:Obradovao vas je Celo prosle godine,skakali ste od srece svi kad ste Janeze izvukli

Mislim da bi vam opet bilo najbolje Maribor da dobijete da tu ima neke sanse...kako god koga god da dobijete molite boga da prvu kuci igrate,ako nista onda zbog broja navijaca
Skakat ćemo mi i sutra od sreće ako dobijemo Maribor, obzirom da su nam najbliži protivnici koje možemo dobiti uz Maribor i Steaua, Maccabi, Dinamo. Partizan.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 jun 2013, 00:24

Ma na kraju krajeva samo mi i strahujemo sutra. Mozemo proc odlicno da igramo s nekim ko je malo bolji od nas, mozemo proc solidno da igramo s nekim ko nas nece bas poderat, al ko ce nas sigurno proc i da prodjemo lose, da naletimo na nekog neatraktivnog, a ko ce nas ubit. Teska situacija...

Ostali predstavnici ne bi smjeli imati nikakvih problema bez obzira na protivnika kojeg sutra dobiju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 24 jun 2013, 00:33

Maribor - Željezničar
Sarajevo - Mladost Podgorica
Zrinjski - Domžale
Hajduk - Široki Brijeg

8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 00:35

Ma ne strahujemo ljudi sta vam je. Ovo je cisto navijacka nervoza. Koga god da dobijemo, dobicemo i igracemo, a da se nekoga bojimo nema potrebe ni logike to je FUDBAL i uz dobar pristup niko nas nece nakantati, ako od toga strahujete, bicemo tvrd orah i za seltik i za makabi ma za sve! Samo neka izvuce vise frajer, poludicu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.