FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 01:07

Ma Janeze, daj nam ćelo opet Maribor, ja bih bio prezadovoljan a i dužni su nam ostali. Ako uzmemo u obzir da su nam najveće šanse da dobijemo jednu od ovih ekipa: Steaua, Maccabi, Dinamo, Partizan i Maribor, onda su nam Janezi najbolja opcija. Slovenija blizu, mirna nacija, odlična destinacija za gostovanje a i možemo se bar nečemu nadati, dok u suprotnom se nemamo ćemu nadati.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jun 2013, 01:36

Ma daj nam Macabi :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 02:00

bistrikboy je napisao/la:Ma daj nam Macabi :mrgreen:
gluho i daleko bilo

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 jun 2013, 02:52

Koga god dobijemo,prolazimo. Tako da je svejedno koga cemo izvuc :D
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 jun 2013, 03:10

HAJDE ŽELJO, HAJDE ĆELO!
Il club piu titolato al mondo!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 24 jun 2013, 03:21

Sutra loce izvlaci i Zeljo igra protiv Viktoria Plzen.Prvu na Kosevu igramo i uzimamo 1-0 :D
Ove godine nisam nesto optimistican al eto lopta je okrugla,samo nemoj Maccabi .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2013, 07:17

Ajde Ćelo ustaj jbte spavanje, idi odvrci one kuglice, ko ce docekati pola 1... :evil:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 24 jun 2013, 07:37

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde Ćelo ustaj jbte spavanje, idi odvrci one kuglice, ko ce docekati pola 1... :evil:
:lol:

Ono ocekujes da ces ispast od vecine protivnika koji ti mogu doci, ali opet to neko uzbudjenje postoji... :D
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 jun 2013, 07:51

Kad vidim one kvazipredgrupe prevrnut će mi se u želucu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jun 2013, 07:59

DukeOfWellington je napisao/la:Kad vidim one kvazipredgrupe prevrnut će mi se u želucu.
Ma idemo u Izrael ne sikiraj se...

samo kontru pucajte inace ce Celo dat nesto lose...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2013, 07:59

Zanimljivo, u posljednjem clanku koji se tice danasnjeg izvlacenja na stranici uefa.com pise na dnu sljedece:
In both draws, balls containing the seeded clubs are placed in one bowl, with balls for the unseeded clubs positioned in another. A ball is taken from each bowl and placed in a large empty bowl in the middle, where they are shuffled. The first team drawn plays its first match at home, against the second team drawn
:?: :?: :geek:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 08:08

Sinoc sam se sav preznojio kad skontam kako losu ekipu imamo i nemogu da vjerujem da idemo u LP sa ovom ekipom
pa ljudi mi smo duplo losiji nego prosle godine i moram priznati da me je strah od ovih utakmica i od naredne sezone ja Vam garantujem da ova ekipa nije u stanju pobijediti ni jednu ekipu iz vrha ove nase lige
Golman nam je losiji ,lijevi bek nam je losiji,odbrana ne uigrana,zadnji vezni losiji ,prosle godine smo imali Zebu i Bekrica a ove godine nemamo ni jednog kreativca pa poslije rata smo uvijek imali dobru desetku Muharemovic,stilic,bekric.zeba pa ljudi mi nemamo igraca koji ce izvesti korner,koji ce izvesti slobodan udarac da ne govorim o ofanzivnom lijevom
Pile razabu izvini ali meni ova ekipa tako djeluje lose i najvise bi volio Celtic

Hadzic,urdinov,kerla,skaljic,zeljkovic,hasanovic.tomic,jamak,selimovic,bucan(sigurno da ce biti eksperiment sa bucanom na lijevo ofanzivnom),adilovic

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 jun 2013, 08:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:Zanimljivo, u posljednjem clanku koji se tice danasnjeg izvlacenja na stranici uefa.com pise na dnu sljedece:
In both draws, balls containing the seeded clubs are placed in one bowl, with balls for the unseeded clubs positioned in another. A ball is taken from each bowl and placed in a large empty bowl in the middle, where they are shuffled. The first team drawn plays its first match at home, against the second team drawn
Ovo istina ne potvrđuje postojanje tih dodatnih grupa, ali ih niti ne negira.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jun 2013, 08:15

DukeOfWellington je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Zanimljivo, u posljednjem clanku koji se tice danasnjeg izvlacenja na stranici uefa.com pise na dnu sljedece:
Ovo istina ne potvrđuje postojanje tih dodatnih grupa, ali ih niti ne negira.
Podgrupe ce sigurno postojati, ovaj nacin odabira prvog domacina se koristio i prosle godine na izvlacenju. Ukupno ce biti sest "bowls" - tri nositelji i tri nenositelji te ce biti uparene po jedna od nositelja i jedna od nositelja prema tim podgrupama.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 24 jun 2013, 08:29

Još ovu godinu epoizodna uloga!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 24 jun 2013, 08:39

baci celitic da se igramo, igramo :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 jun 2013, 08:44

Moje su zelje Ekranas ili Molde.Sa njima bi bili bare bare i mogli bi ih nekako naguzove proci.A ako vec mora doci neko prejak ko ce nas izbaciti onda daj nam Celtic,da bar imam sta vidjeti.

PS. Hoce li biti kakav link izvlacenja?Na poslu sam pa...

Unaprijed hvala
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 24 jun 2013, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 jun 2013, 08:45

CARSON je napisao/la:Sinoc sam se sav preznojio kad skontam kako losu ekipu imamo i nemogu da vjerujem da idemo u LP sa ovom ekipom
pa ljudi mi smo duplo losiji nego prosle godine i moram priznati da me je strah od ovih utakmica i od naredne sezone ja Vam garantujem da ova ekipa nije u stanju pobijediti ni jednu ekipu iz vrha ove nase lige
Golman nam je losiji ,lijevi bek nam je losiji,odbrana ne uigrana,zadnji vezni losiji ,prosle godine smo imali Zebu i Bekrica a ove godine nemamo ni jednog kreativca pa poslije rata smo uvijek imali dobru desetku Muharemovic,stilic,bekric.zeba pa ljudi mi nemamo igraca koji ce izvesti korner,koji ce izvesti slobodan udarac da ne govorim o ofanzivnom lijevom
Pile razabu izvini ali meni ova ekipa tako djeluje lose i najvise bi volio Celtic

Hadzic,urdinov,kerla,skaljic,zeljkovic,hasanovic.tomic,jamak,selimovic,bucan(sigurno da ce biti eksperiment sa bucanom na lijevo ofanzivnom),adilovic
evo govoris da se ova ekipa ne moze nositi sa ekipama iz vrha nase lige, nismo se mogli nositi ni u ovoj sezoni, pa smo bili prvaci, pogledaj samo rezultate protiv zrinjskog, sarajeva, širokog i borca, sve ce ti bit jasno
FKŽ !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 08:49

TeaM87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Sinoc sam se sav preznojio kad skontam kako losu ekipu imamo i nemogu da vjerujem da idemo u LP sa ovom ekipom

evo govoris da se ova ekipa ne moze nositi sa ekipama iz vrha nase lige, nismo se mogli nositi ni u ovoj sezoni, pa smo bili prvaci, pogledaj samo rezultate protiv zrinjskog, sarajeva, širokog i borca, sve ce ti bit jasno

Razabu nisam te skontao sta si htio reci zao mi je sto bar Bekric nije ostao jer nemamo vodju u ekipi niti imamo igraca koji moze napraviti neki visak.
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 24 jun 2013, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 24 jun 2013, 08:52

@CARSON izvini al ne širi nepotrebno pesimizam :)
Šalim se, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ne moramo se uvijek i oko svega slagati .
Znamo mi svi da nemamo šta tražiti u Evropi, ali mislim da smo za našu ligu sasvim solidni i vjerujem da te zamjene neće biti lošije od igrača koji više nisu u Želji, tako da mene naše prvenstvo baš i ne brine. Najbolje od svega je što podmlađujemo ekipu i to je jedini ispravan put pa sve i da zijanimo prvenstvo ove godine a znam da nećemo :)

Posložiti će to Amar do našeg prvenstva sve kako treba, nama treba samo malo strpljenja, da ne krenemo odmah sa kritikovanjem ako prvenstvo ne počnemo kako treba ( vazda ako loše startamo ospemo drvlje i kamenje ), a poslije sve izađe na dobro :).

Samo malo više optimizma kad su u pitanju igrači, pa i Amar, a u konačnici i navijači i eto nama opet titule :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Hrasno15, knoa i 68 gostiju.