Relax, samo iskuliraj trollove i stavi na ignore listu ako ti smetaju.AA23 je napisao/la:Prošle godine sam rekao da Rogera niko neće zaustaviti nakon onog meča sa Bennetauom.
I bio sam upravu, a ovo pisem da Roger osvaja da vidim sta će drugi komentirati npr. Da je on starohan ( lol )
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
magica šta misliš da Tomi ne rokne Noleta? Trava je to... Novak za mene nikad neće biti igrač trave... Zato će 2011 biti svet broj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Claus je napisao/la:Relax, samo iskuliraj trollove i stavi na ignore listu ako ti smetaju.AA23 je napisao/la:Prošle godine sam rekao da Rogera niko neće zaustaviti nakon onog meča sa Bennetauom.
I bio sam upravu, a ovo pisem da Roger osvaja da vidim sta će drugi komentirati npr. Da je on starohan ( lol )Ja se malo šalim s tobom, čisto da ti sugeriram da se ne razočaraš ako opet ispadne prije (polu)finala.
+1
Samo se nadam da ce do finala bar stić
- francobaresi
- Kontakt:
Rafa će igrati finale , ko će mu biti protivnik to ne znam . Volio bi da to bude Roger. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Najrealnije (francobaresi je napisao/la:Volio bi da to bude Roger.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- francobaresi
- Kontakt:
Moja greška , nisam obraćao pažnju na žrijeb.Monolog je napisao/la:Najrealnije (francobaresi je napisao/la:Volio bi da to bude Roger.) finale. Posebno kad pogledaš žrijeb.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Rafa će igrati finale , ko će mu biti protivnik to ne znam . Volio bi da to bude Roger.
Ja konto ti se zajebajes, kad poslije ono stvarno
- Citizen-X
- Kontakt:
ruđer pokaz'o da nije za staro gvozdje - namjerno je uzeo Halle a mogao ga je i pustiti odigrao ga je maksimalno opusteno i skoro bez kapi znoja - da si dokaze a i svijetu da jos nije za reciklaze...
ruđer ce napustit tenis kad padne ispod 5. mjesta na atp-u....
ako ga povreda ili bolest ne prekine do finala dolazi - i ko god da mu bude suparnik ce da ispusi...
ne znam koja je kvota da dolazi do finala al to je 80% sigurica
i kad bih im'o dijete volio bih da bude kao on - gospodin, sportista i genije... - jednom rijecju licnost.
ruđer ce napustit tenis kad padne ispod 5. mjesta na atp-u....
ako ga povreda ili bolest ne prekine do finala dolazi - i ko god da mu bude suparnik ce da ispusi...
ne znam koja je kvota da dolazi do finala al to je 80% sigurica
i kad bih im'o dijete volio bih da bude kao on - gospodin, sportista i genije... - jednom rijecju licnost.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- francobaresi
- Kontakt:
To je ono kad nešto napišeš a da prethodno nisi provjerio ima li to nekakvog smisla , kasnije sam skont'o da sam lupio glupost , nije mi to trebalo .AA23 je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Rafa će igrati finale , ko će mu biti protivnik to ne znam . Volio bi da to bude Roger.
Ja konto ti se zajebajes, kad poslije ono stvarno![]()
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Federer ako prodje Nadala osvaja.
Po mom mišljenju, obavio bi 50% posla eliminacijom Nadala. Mada, to je lakše reći doli učiniti. Dosta će zavisiti od Rogerove motivacije i mentalne snage, odnosno kako će se pripremiti za WB. Mislim da je neupitna volja za pobjedom i odbranom titule, ali da i on sam zna da je upao u teži dio žrijeba.darker10 je napisao/la:Federer ako prodje Nadala osvaja.
Što se tiče konkretno meča s Nadalom, valja prvo doći do te faze. Rano je sada o tome pričati. Nije isključeno da Roger/Rafa nenadano posustanu, iako su šanse za to minimalne. Ključna stavka će ponovo biti Rogerovi servis i jednoručni backhand, te Nadalova fizička sprema i momentum. Kiša i dvoranski uslovi bi definitivno stavili RF-a u veliku prednost, ali to je opet nešto drugo. Trava će, nadam se, biti u što boljem stanju kako se tereni ne bi izlizali i pretvorili u zemlju do 1/4 finala.
@DANTES
Haas ima grasscourt igru, ali Djokovica se ne moze pobediti bez dugog meca, za sta on nema telo. Jedina mu je sansa da ne izgubi 1. set i da ima nerovoznijeg Novaka u recimo 2om satu meca. Izgubi li prvi set - raspasce se.
@Claus
Cak i da prodje Nadala, opet to ne moze da bude bez 3 sata tenisa. Pa onda u polufinalu ga ceka najverovatnije isto. Kao i u finalu.
Jasno je da Federer u 2013oj ne moze da veze 3 takva meca. Dakle, neophodno je da mu neko izbaci barem jednog od Big4.
Haas ima grasscourt igru, ali Djokovica se ne moze pobediti bez dugog meca, za sta on nema telo. Jedina mu je sansa da ne izgubi 1. set i da ima nerovoznijeg Novaka u recimo 2om satu meca. Izgubi li prvi set - raspasce se.
@Claus
Cak i da prodje Nadala, opet to ne moze da bude bez 3 sata tenisa. Pa onda u polufinalu ga ceka najverovatnije isto. Kao i u finalu.
Jasno je da Federer u 2013oj ne moze da veze 3 takva meca. Dakle, neophodno je da mu neko izbaci barem jednog od Big4.
Ko prenosi WB ?
- legenda reala
- Kontakt:
Sport Klub i B92arelinho je napisao/la:Ko prenosi WB ?
HRT prenosi samo svoje tenisere
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
B92, SK etc. Ništa od naših, bosanskohercegovačkih emitera, ako te to zanima.arelinho je napisao/la:Ko prenosi WB ?
Što se mene tiče, BBC ftw.
Inače, kad smo kod prenosa, Sony i BBC će na Wimbledonu po prvi put isprobati emitovanje u Ultra HD rezoluciji, poznatijoj i kao 4K. Dakle, 3D odlazi vrlo skoro u historiju.
Znam, zato sam i napisao sljedeće:MaGiCa je napisao/la:@Claus
Međutim, napisao sam da su mu šanse 50% ako izbaci Nadala, zna se da mu je on najgori match-up i da će dobiti vjeru u sebe ako to uradi. Onda se može desiti da Murray, Djoker ispadnu, ili da ne odigraju kako znaju pod pritiskom (isto što se može desiti i Rogeru). Uglavnom, ništa nije izgubljeno. Skeptičan sam i skoro 100% siguran da neće odbraniti titulu, no glupo je predavati se unaprijed. Uostalom, ispao je s RG-a s najlakšim žrijebom do sada, može biti da mu godi kada se ima s kim obračunati prije finala.Claus je napisao/la:Dakle, šanse da on osvoji ovaj WB-u su po meni 1%, upravo zbog činjenice da bi išao protiv 3 u ovom trenutku bolja tenisera od njega.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovi na B92 su već Rafu izbacili iz svih kombinacija za titulu, koji mrzitelji jbt

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nisam @legenda, ali bih se nadovezao, ukoliko smijem.Greivis je napisao/la:Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?
S obzirom na finale OI-a, kada je napokon probio led, te toga da je odmarao RG, nameće se tvrdnja da je Andy najmoćniji na travi. Stvarčica koja mu je potrebna da to dokaže svima je osvajanje WB-a, a dugo neće imati bolju priliku da pokaže šta zna. Problemi u glavi su prevaziđeni osvajanjem US Opena i zlatom s Olimpijskih igara kada je pomeo Federera, stoga mislim da tvoja konstatacija nije pogrešna.
To je moj post od prije 14 dana.Claus je napisao/la:Inače, tipujem na to da će Andy donijeti Britancima toliko željeni WB, naravno ukoliko bude 100% fit za turnir.
- legenda reala
- Kontakt:
Žao mi je, ali se ne mogu složiti s tom konstatacijom, za mene je i dalje Nole prvi favorit, a Rafa drugiGreivis je napisao/la:Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.