Haha, pa Boysi su Boysi, nisam uopste sumnjao da ce oni biti "pobdjenici" u onoj tucnjavi, Rusi ko Rusi tj. nosaju oruzje i kojekavke revolvere isto ko Srbi(Grobari/Delije). A ti famozni Delija nigdje . Na um mi pada onaj chant "pickice pickice" cim pomislim na ove Delije .
Kakve bola provokacije? Sta su naprimjer Grobari potezali pred Danny Dyer-om kad im je bio u posjeti? Revolver. A ovi Rusi kad se biju biju se s bakljama/palicama itd. Neznam sto se uopste pravdam ovdje .
Imas temu "Najbolji navijaci na svijetu...?" pa tamo mozes pisat o grobarima i delijama... ovdje nije dozvoljeno, vec je bilo opomena od strane moderatora i upozoreni smo. U suprotnom tema ce biti izbrisana a ne zelimo da se to desi
Ja stvarno neznam sto BBB navijaci traze ostavke uprave i Mamica...Pa Dinamo osvaja redovno ligu i evrpoi su dosta dobri...uspio covjek prodati Modrica za onolike pare,eduarda i sta ja znam jos nekoliko igraca....Stvano ne kontam????
Ma Mamic je mafija buraz. Dzaba sve to kad pare ide manje vise njemu i njegovoj familiji u dzep. Plus razmisljanja o prodaji Maksimira nije pala bas u dobru vodu kod BBBa.