Zeta iz Golubovaca, gdje je to ?bacelonafan je napisao/la:nek si se reg. da nam kazes par glupostigOlijat je napisao/la:Kakvo takmicenje takvi protivniciamypitar je napisao/la:Evropa liga: Sarajevo protiv Libertasa iz San Marina![]()
kakav bolid majko mila,jesil cuo da godinama niste prosli bez petardi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
varaš se Željo već ima jedan bod igranjem u LP, pusaBatko je napisao/la:Znaci opet ce Sarajevo osiguravati drzavni koeficient dok ce drugi donositi nule...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Momku je očigledno teško pao ovaj žrijeb.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
plavetniloo
- Kontakt:
Ne budali i vi da ste u LP, a niste, ne bi bili nosioci, dok bi Željo, sa ovim koeficijentom, bio nosioc u EL.amypitar je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Cestitam komsije! Mi smo pred skoro nemogucom misijom, ali vi imate odlican zdrijeb. Uz malo srece... ko zna. Sretno i navijacu za vas u Europi.
Treba ga zasluziti.
- Evolution87
- Kontakt:
ovaj mora da trenira, ne mozes ovako biti glup bez treninga 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa naravno, uvijek nosioci igraju sa halo ba ekipamaterabajt je napisao/la:pa covjek je u pravu sta je lose reko,pa vidite samo koga ste mogli izvuci malta,sanmarino,albanija halo ba.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
gOlijat je napisao/la:Zeta iz Golubovaca, gdje je to ?bacelonafan je napisao/la:nek si se reg. da nam kazes par glupostigOlijat je napisao/la:
Kakvo takmicenje takvi protivnicikakav bolid majko mila,jesil cuo da godinama niste prosli bez petardi
Gdje je Litex ?
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 24 jun 2013, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
- moustapha
- Kontakt:
Znas li ti da si se registrovao i sve postove napisao na temi Sarajeva. Toliko si razocaran sto nemate sanse protiv Ceha, pa si dosao ovdje da se tjesis.gOlijat je napisao/la:Znas li ti da je Zeta malo jaca od ovih maltezana ?moustapha je napisao/la:moustapha je napisao/la:Valjalo bi da je izvuc ovu Slobodu iz San Marina.![]()
Ma bravo. Molitve uslisene.
P.S. Maltezani iz San Marina. Koliko si samo opterecen.
#divovi
-
bacelonafan
- Kontakt:
Zeta iz Golubovaca, gdje je to ?[/quote]gOlijat je napisao/la:nek si se reg. da nam kazes par glupostigOlijat je napisao/la:Kakvo takmicenje takvi protivniciamypitar je napisao/la:Evropa liga: Sarajevo protiv Libertasa iz San Marina![]()
kakav bolid majko mila,jesil cuo da godinama niste prosli bez petardi
Zeta iz Golubovaca je nekad i Zvjezdu i Partizana u onoj ligi derala,bila je u vrhu srpske lige,sa odlicnim igracima eto da ti malo pojasnim djecace
Pa ta je Zeta je iz crnogorske lige,gdje igra FK.Buducnost, koja je opet lagano izbacila strasni Maribor. 
Jest ovo takmicenje slabije od Lige prvaka al sarajevo ce stici do 3 mozda i play offa...
a zeljo tesko da ovdje prode bez minimalno 5 komada u dvomecu.
iskreno volio bih da prode zeljo jer to je klub iz BiH
isto tako i Zrinjski i Siroki...
a zeljo tesko da ovdje prode bez minimalno 5 komada u dvomecu.
iskreno volio bih da prode zeljo jer to je klub iz BiH
isto tako i Zrinjski i Siroki...
Ne pratim ga ja, nego citam koliko ste vi zadivljeni i zadovoljno zdrijebom u kojem ste dobili amatersku ekipu, to za mene nije takmicenje, to je vaser amaterski ekipa u koje se vi uklapate.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa sto ga ti pratis?gOlijat je napisao/la:LIVE: Sarajevo i Zrinjski u 1. kolu protiv AMATERA ? Zar stvarno vi pratite ovo amatersko takmicenje kup uefa ?? Hmmm ...
Pitari sretno i vama i nama ove godine. Ruku na srce, imali ste odličan žrijeb i, uz malo sreće u narednim pretkolima, možete stvarno daleko dogurati.
gOlijat je napisao/la:Ne pratim ga ja, nego citam koliko ste vi zadivljeni i zadovoljno zdrijebom u kojem ste dobili amatersku ekipu, to za mene nije takmicenje, to je vaser amaterski ekipa u koje se vi uklapate.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa sto ga ti pratis?gOlijat je napisao/la:LIVE: Sarajevo i Zrinjski u 1. kolu protiv AMATERA ? Zar stvarno vi pratite ovo amatersko takmicenje kup uefa ?? Hmmm ...
Ne smaraj matereti.
-
bacelonafan
- Kontakt:
Ponovo su Golubovci bili kobni za crveno-bele, kao mnogu puta dok su igrali u istoj ligi. Domaća Zeta predstavila se kao tvrd orah za goste iz Beograda.Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Zete u Golubovcima sa 2:1 (0:0), u trećem prijateljskom meču na pripremama u Crnoj Gori.
- moustapha
- Kontakt:
Vazno je da ti pratis Sarajevo, hebes sve ostalo.gOlijat je napisao/la: Ne pratim ga ja, nego citam koliko ste vi zadivljeni i zadovoljno zdrijebom u kojem ste dobili amatersku ekipu, to za mene nije takmicenje, to je vaser amaterski ekipa u koje se vi uklapate.
Ajd javi mi se na pm, mozda ti kupim paket ulaznica za Evropu. Cisto da vidis kako izgleda kad neki tim prodje par kola.
#divovi
Prijateljskom,pripreme heheh to je pravo ogledalo jacine ekipa.bacelonafan je napisao/la:Ponovo su Golubovci bili kobni za crveno-bele, kao mnogu puta dok su igrali u istoj ligi. Domaća Zeta predstavila se kao tvrd orah za goste iz Beograda.Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Zete u Golubovcima sa 2:1 (0:0), u trećem prijateljskom meču na pripremama u Crnoj Gori.
Nižerazredni klubovi igraju EL, hajde i to da čujem. 
2 lakša treninga.
P.S.: Treba tražit zamjenu domačinstva, valjda če pristati ovi.
P.S.: Treba tražit zamjenu domačinstva, valjda če pristati ovi.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.