FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevski
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevski » 23 jun 2013, 15:18

Sto se tice tranše iz opstine mislio sam da ce je ove sezone povecat makar na 10k ali izgleda da ce je idioti smanjiti.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 23 jun 2013, 17:14

Igrači koji su prošle sezone nastupali u crveno-crnom dresu na odmoru će biti do kraja juna, a početkom jula klub iz Rudarske 2 počet će sa pripremama. -Igrači su na odmoru do kraja ovog mjeseca. Početkom jula Sloboda ide na pripreme, a destinacija priprema bit će poznata nakon sastanka Upravnog odbora, koji će biti održan naredne sedmice- kazao je za Bportal Mirsad Tinjić, potpredsjednik Slobode. Obzirom da će tuzlanski tim biti pod velikim imperativom povratka u elitni razred bh.fudbala, na Tušanj će definitivno stići nekoliko novih igrača. -Trenutno smo u pregovorima sa igračima koji trebaju stići na Tušanj kao pojačanja. Konkretno, radi se o šest novih igrača. U narednoj sezoni Sloboda će sigurno jurišati na prvo mjesto i povratkom u Premijer ligu, gdje joj je realno i mjesto - dodao je Tinjić. Poznavaoci fudbala svjesni su činjenice da je Sloboda u protekloj sezoni imala jako oskudan tim, ali te činjenice svjesni su i upravi kluba sa Tušnja. -Sigurno je da će tim izgledati sasvim drugačije, nego li je to bio slučaj u proljetnom dijelu sezone. Sa pojačanjima ćemo imati jači i bolji tim, koji će, nadam se, moći izboriti povratak u elitu- kazao je na kraju razgovora Mirsad Tinjić.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 23 jun 2013, 17:22

Konacno neke vijesti, veceras ce biti i na stranici udruzenja nesto pa posjetite.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 23 jun 2013, 23:27

Prenosim sa foruma crveno-crni.

Obzirom na neodložive lične obaveze kasnije večeras konkretne stvari od jučer.

Ono što odmah mogu reći da je predsjednik osoba otvorena za sve prijedloge, ali traži ozbiljnost, viziju i rad. Kako stvari stoje puno stvari radi sam uz Milenkovu pomoć, Lakić nešto kroz papire i dadne doprinos, a Fućko je samo smetalo.

Da, u potrazi se za igračkim kadrom...u stvari, njegova rezidencija izgleda kao krizni štab
U potrazi se za minimum 6 igrača,neki su već i riješeni, a obzirom da neke stvari i nisu za javnost ništa o tom dijelu za sada dok zvanično ne budu vijesti. Kad smo kod te zvaničnosti, kako stvari stoje za nekih 7 dana ćemo imati fksloboda.ba i to kao ozbiljan projekat koji će multimedijski pratiti pratiti sve selekcije.

O svemu još kasnije večeras

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 24 jun 2013, 00:30

Skojevski je napisao/la::D
[youtube][/youtube]

poderao sam nogu na rekreaciji hihihihihihihi
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2013, 01:27

brate nesto te ja nevidim ovdje ...neprimjetni ste svi pored Saje i Huke , a Kale je jo uvjek kad suta ide lopta 10 metara od gola :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 24 jun 2013, 10:17

http://www.crveno-crni.ba/v3/39-sastana ... om-uo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Najvažnije detalje, prijedloge za rad kluba i međusobnu suradnju o kojima se razgovaralo na sastanku sa Azmirom Husićem, predsjednikom UO FK Sloboda, pročitaje na forumu.

http://www.crveno-crni.ba/forum" onclick="window.open(this.href);return false;

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 jun 2013, 10:51

Veliki respect Fukarama za transparent preko nadvoznjaka za Berinu Hamidovic.....

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 jun 2013, 13:26

kako sam čuo Aleksandar Pantić završio sa Slobodom...ako je istina, dobili ste strašnog igrača
Undici stelle - ACM 1899

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jun 2013, 13:40

baltazar1 je napisao/la:kako sam čuo Aleksandar Pantić završio sa Slobodom...ako je istina, dobili ste strašnog igrača

Znamo. :mrgreen:
ALBOX je napisao/la:Veliki respect Fukarama za transparent preko nadvoznjaka za Berinu Hamidovic.....
Dobro je da neko i lijepe stvari zapazi kod Fukara. Svejedno, hvala lijepa.

P.S. Sljedeće sezone se vraćamo, citirajte me na kraju slobodno.

Uprava konačno radi punom parom i profesionalnije. Nisu neozbiljni i zna se ko pije, ko plaća. Poboljšajte marketing, skauting i omogućite redovne plate (što će samo po sebi privući pojačanja), to je uspješan klub. Za uslove najsiromašnije države u Evropi je jako dobro. Borac i Velež su se kalili po dvije sezone u 1. ligi RS odnosno 1. ligi FBiH (Banjalučani 2x ispadali, a Velež ostojao 2 sezone). Tako da, nismo mnogo zakasnili. ;)

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 24 jun 2013, 14:14

baltazar1 je napisao/la:kako sam čuo Aleksandar Pantić završio sa Slobodom...ako je istina, dobili ste strašnog igrača
Danas sam bio poslovno u Lukavcu i zadesio sam se na piću gdje su prisusutvovali clanovi siuxa njih nekoliko i kroz pricu tamo-vamo,i podvrdise mi da je Pantic zavrsio sa slobodom sve a drugi najblizi igrac iz Bratstva koji bi mogao nastupat za slobodu je Šuša kako rekose oni meni ljudi su kontaktirali sve samo se ceka da on odluci,ja sam se iznenadio koliko momci imaju informacija sto se tice ekipa radnickog,slobode i bratstva i iznenadio se kako ljudi pricaju i vole svoj klub a ovi nasi tkzv navijaci marokaci,huligani ili kako se vec zovu nema niko pojma njih zanima kako ja vidim samo politika kluba ccc,bgm ovim momcima svaka cast,a sto se tice Pantica pratio sam ga 2 godine,dobar igrac kad je u glavi ok a zadnja godina u bratstvu prosjek zivi u ovoj polusezoni odigrao 3 ili 4 utakmice od 15 kola samo kartoni,nespremnost ali kad se spremi bit ce vam pojacanje.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 24 jun 2013, 14:24

Karić vam ostaje trener :mrgreen:
1921
1989

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2013, 14:25

VolimRadnicki je napisao/la:Karić vam ostaje trener :mrgreen:
Hoš muštuluk :P :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 24 jun 2013, 14:28

A teško da ćete dobiti i Mirhada iz Radničkog..
Hoću, hoću :mrgreen:
1921
1989

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jun 2013, 14:40

VolimRadnicki je napisao/la:A teško da ćete dobiti i Mirhada iz Radničkog..
Hoću, hoću :mrgreen:
Ne sumnjam da će ga Amer dovest ako bude htio :P :mrgreen:
075

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 24 jun 2013, 14:50

VolimRadnicki je napisao/la:A teško da ćete dobiti i Mirhada iz Radničkog.
Ta priča je završena prije 20 dana prijatelju.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 24 jun 2013, 14:51

Najnovije informacije: danas su dogovoreni detalji na relaciji predsjednik i momci koji bi radili klupski site.

Ako ne u roku od 7 dana bice do pocetka sezone 100%.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2013, 15:40

pa Mirhad je vec u Slobodi ;) pronadji moj post od prije desetak dana nisam ja bez razloga pisao ;)
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2013, 22:00

VolimRadnicki je napisao/la:Karić vam ostaje trener :mrgreen:
a u pm...ako je ovo istina onda cemo se jos plazat po ovom krsu od lige.....presmijesan trener..ovo meni ni kondicioni ne bi bilo.... a i ovaj Pantic mi je iskreno m.u.d.o od pojacanja...vecina koja ga zna da tvrde da frajer nije dobar sa glavom nikako a samo nam takav fali pored ove sline od trenera..ovo nije ono sto sam ocekivao... za sad...jedini koji po meni ima mjesto u SLOBODI iz gracanice su onaj kapiten i dijabang..ostalo uz duzno postovanje i napad na PL je buranija teska
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2013, 23:21

ma nije Karic toliko los, napravio je pitu od gov.ana ovu polusezonu. Koliko toliko su nesto igrali , licilo je na nesto, bilo je akcija a tim ko tim je katastrofalan bio. Njega je.e sto ne zna smisljenu izjavu dat , stari trener k'o memisevic recimo, znaju radit al ih vrijeme tj mediji i to malo pregazilo...al s druge strane imali smo Ibraka, menadzer i po a na terenu ko qrine ( na stranu ostali problemi oko kluba u to vrijeme).

iz gracanice dosta igraca ima mjesta kod nas: Sale je debil al kad hoce bolji je 2x od nasih bekova ove god, jbg konacno je dobio priliku u svom klubu pa cemo vidjet. Sta je zalosno, iz te generacije mislim da niko ne postade fudbaler osim njega i jedno vrijeme golmana Dragana , a derali ko kadeti i juniori sve redom sa 2-3 razlike i vise..
Efendic je bolji od nasih desnih bekova, isto nase dijete.. Susa ima 100% mjesta i Dialiba.

ma glavno ce biti dovesti jednog napadaca, strijelca da zabije 15 golova i dovest jednog igraca kreativca da gradi igru i pravi razliku na sredi. Ovo ostalo se sve moze popunit i sa TK, i igracima iz ove lige, pa cak i nizim..vodonosa ima, al dje nac te da razliku prave, njih 2-3.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.