FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeko ovaj golijat. Idi tebra kljukni dvi lekse i zalij lozomicinom
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
bacelonafan
- Kontakt:
Zamolio bi ovog strucnjaka da nam napise od poslije rata pobjede Zelje u evropi,prije nego pocne da provocira za 5 komada od Besiktasa il Bazela koji izbaci Man Utd,uglavnom koeficjent sve govori pa jedan Maribor vas natrpa1 Timovi koje je Sarajevo dovelo Rapid,Helsinborg,Dinamo Kijev,Genk,Bazel,Besiktas,Sigma,Levski,Sparta,Cluj i ajde strucnjak ti nam sad napisi te Zeljine protivnike
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 24 jun 2013, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ti pratis unazad dvije godine ja molim tebe da napises utakmice sarajeva u ligi prvakabacelonafan je napisao/la:Zamolio bi ovog strucnjaka da nam napise od poslije rata pobjede Zelje u evropi,prije nego pocne da provocira za 5 komada od Besiktasa il Bazela koji izbaci Man Utd,uglavnom koeficjent sve govori pa jedan Maribor vas natrpa
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/lazar ... .html#ALB1" onclick="window.open(this.href);return false;
e ko igra kod siptara
e ko igra kod siptara
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pustite se prepucavanja cinjenica je da smo dobili lagan zdrijeb....dva kruga prolazimo abd to je nekih 360 hiljada eura i onda iz tereceg minimum 80 milja eura i eto nam miliona u nasim markama hehe i na to treba gledat...e ssad kada igramo prvu utakmcu i sa kakvim kadrom bi trebali krenuti u evropu oceli biti kakvih pojacanja napadac nam treba pod hitno meni melunovic nit smrdi nit mirise a za ovog karica nezz treba vidjeti rascic je raskinuo ugovor...imamo dupovca tadijevica tatomirovica bandovica cimirota suljica haurdica i radovca...to su po meni trenutno igraci koji su kvalitet sarajeva..ako sam nekoga zaboravio neka izvine hehe ali dzakmica nisam zaboravio njemu bi odma danas raskinuo ugovor..idemo abd u trece kolo i odna napuniti kosevo malo srece u zdijebu i idemo u play off a tamo sta bog da...
Samo Sarajevo
-
bacelonafan
- Kontakt:
ajde dobro ekstra ste u evropi,vas je Levski poderao mi ga izbacili toliko o vama,nemozete ni nerijeseno da odigrate u evropi a ne sta drugopile87 je napisao/la:Ti pratis unazad dvije godine ja molim tebe da napises utakmice sarajeva u ligi prvakabacelonafan je napisao/la:Zamolio bi ovog strucnjaka da nam napise od poslije rata pobjede Zelje u evropi,prije nego pocne da provocira za 5 komada od Besiktasa il Bazela koji izbaci Man Utd,uglavnom koeficjent sve govori pa jedan Maribor vas natrpa
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare.....Evolution87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/lazar ... .html#ALB1
e ko igra kod siptara
-
bacelonafan
- Kontakt:
Imaju albanci reprezentativca Gabona igro covjek 37 meceva,imaju Lazara i Inzagija nekog imaju 
Tandem u napadu nekakav Inzaghi I Lazo, pakleno
, volio bih protiv njih da igrate u 3em pretkolu, da vidimo Lazqra jos jenom.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
hehe pa zasto ne budtete realni nit je ovo lp nit je ovo liga evrope ono je zalosno o kakvim mi lupostima raspravljamo ja bi najvise volio da smo mi dobili totenham u 4 pretkolui da kvote budu na obje strane po 2,5 a vi da ste dobili u 4 pretkolu shalke i da niko nije favorit ali to se nemoze ni usniti a ovako pricati o protivnicaima tamo i ovamo je smijesno...cinjenica je da ce vas izbaciti plzlen a da ce nas u 3 izbaciti neki frajburg...tako da na gluposti se paliteTeaM87 je napisao/la:jel moguce da poredite utakmice u LP sa utakmicama u EL ?
Samo Sarajevo
Ispali od Zete jer smo imali na klupi vrhunskog trenera ... Sad ja sam uvjeren sa Husrefom da neće bit neugodnih iznanađenja . A ovi što podržavaju vaso miskina crnog , na svoju temu pa raspravljajte ..
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Kakvih 360.000 ?kanarinac je napisao/la:pustite se prepucavanja cinjenica je da smo dobili lagan zdrijeb....dva kruga prolazimo abd to je nekih 360 hiljada eura i onda iz tereceg minimum 80 milja eura i eto nam miliona u nasim markama hehe i na to treba gledat...e ssad kada igramo prvu utakmcu i sa kakvim kadrom bi trebali krenuti u evropu oceli biti kakvih pojacanja napadac nam treba pod hitno meni melunovic nit smrdi nit mirise a za ovog karica nezz treba vidjeti rascic je raskinuo ugovor...imamo dupovca tadijevica tatomirovica bandovica cimirota suljica haurdica i radovca...to su po meni trenutno igraci koji su kvalitet sarajeva..ako sam nekoga zaboravio neka izvine hehe ali dzakmica nisam zaboravio njemu bi odma danas raskinuo ugovor..idemo abd u trece kolo i odna napuniti kosevo malo srece u zdijebu i idemo u play off a tamo sta bog da...
ZELJEZNICAR 1921!
a vi ste kao prosli ova dva kolakanarinac je napisao/la:hehe pa zasto ne budtete realni nit je ovo lp nit je ovo liga evrope ono je zalosno o kakvim mi lupostima raspravljamo ja bi najvise volio da smo mi dobili totenham u 4 pretkolui da kvote budu na obje strane po 2,5 a vi da ste dobili u 4 pretkolu shalke i da niko nije favorit ali to se nemoze ni usniti a ovako pricati o protivnicaima tamo i ovamo je smijesno...cinjenica je da ce vas izbaciti plzlen a da ce nas u 3 izbaciti neki frajburg...tako da na gluposti se paliteTeaM87 je napisao/la:jel moguce da poredite utakmice u LP sa utakmicama u EL ?
Zadnja izmjena: gOlijat, dana/u 24 jun 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
dobro si reko, samo da dodam da je i cinjenica da cemo mi za dvije utakmice (ako odma ispadnemo) zaraditi vise novca i poena za koeficijent nego vi za 6, velika je razlika izmeju ova dva takmicenjakanarinac je napisao/la:hehe pa zasto ne budtete realni nit je ovo lp nit je ovo liga evrope ono je zalosno o kakvim mi lupostima raspravljamo ja bi najvise volio da smo mi dobili totenham u 4 pretkolui da kvote budu na obje strane po 2,5 a vi da ste dobili u 4 pretkolu shalke i da niko nije favorit ali to se nemoze ni usniti a ovako pricati o protivnicaima tamo i ovamo je smijesno...cinjenica je da ce vas izbaciti plzlen a da ce nas u 3 izbaciti neki frajburg...tako da na gluposti se paliteTeaM87 je napisao/la:jel moguce da poredite utakmice u LP sa utakmicama u EL ?
FKŽ !
dobar zdrijeb.sretno vam i akobogda da sto dalje dogurate
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
za prolazak jenog kruga ide 180 hiljada eura ja mislim ili je brate 90 hiljada eura jbg sad sam se zbunio hehehamzaTM87 je napisao/la:Kakvih 360.000 ?kanarinac je napisao/la:pustite se prepucavanja cinjenica je da smo dobili lagan zdrijeb....dva kruga prolazimo abd to je nekih 360 hiljada eura i onda iz tereceg minimum 80 milja eura i eto nam miliona u nasim markama hehe i na to treba gledat...e ssad kada igramo prvu utakmcu i sa kakvim kadrom bi trebali krenuti u evropu oceli biti kakvih pojacanja napadac nam treba pod hitno meni melunovic nit smrdi nit mirise a za ovog karica nezz treba vidjeti rascic je raskinuo ugovor...imamo dupovca tadijevica tatomirovica bandovica cimirota suljica haurdica i radovca...to su po meni trenutno igraci koji su kvalitet sarajeva..ako sam nekoga zaboravio neka izvine hehe ali dzakmica nisam zaboravio njemu bi odma danas raskinuo ugovor..idemo abd u trece kolo i odna napuniti kosevo malo srece u zdijebu i idemo u play off a tamo sta bog da...
Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la:hehe pa zasto ne budtete realni nit je ovo lp nit je ovo liga evrope ono je zalosno o kakvim mi lupostima raspravljamo ja bi najvise volio da smo mi dobili totenham u 4 pretkolui da kvote budu na obje strane po 2,5 a vi da ste dobili u 4 pretkolu shalke i da niko nije favorit ali to se nemoze ni usniti a ovako pricati o protivnicaima tamo i ovamo je smijesno...cinjenica je da ce vas izbaciti plzlen a da ce nas u 3 izbaciti neki frajburg...tako da na gluposti se paliteTeaM87 je napisao/la:jel moguce da poredite utakmice u LP sa utakmicama u EL ?
Pa koje utakmice lige prvaka, odigrate jednu nakantaju vas i zdravo . Vaš san je nerješen rezultat.
jao glupostiTeaM87 je napisao/la:dobro si reko, samo da dodam da je i cinjenica da cemo mi za dvije utakmice (ako odma ispadnemo) zaraditi vise novca i poena za koeficijent nego vi za 6, velika je razlika izmeju ova dva takmicenjakanarinac je napisao/la:hehe pa zasto ne budtete realni nit je ovo lp nit je ovo liga evrope ono je zalosno o kakvim mi lupostima raspravljamo ja bi najvise volio da smo mi dobili totenham u 4 pretkolui da kvote budu na obje strane po 2,5 a vi da ste dobili u 4 pretkolu shalke i da niko nije favorit ali to se nemoze ni usniti a ovako pricati o protivnicaima tamo i ovamo je smijesno...cinjenica je da ce vas izbaciti plzlen a da ce nas u 3 izbaciti neki frajburg...tako da na gluposti se paliteTeaM87 je napisao/la:jel moguce da poredite utakmice u LP sa utakmicama u EL ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nikad laganiji ždrijeb. Valjda su se opametili nakon sramote od sokolova, da se ne ponovi.