Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ovo gore moze reci samo neupocena osoba, posebno za brend kao sto je ZTE. Cija je firma Samsung !? Od cega su krenuli !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa po licnom iskustvu sam vidio da ti telefonu i nisu nesto, nekako su spori, nisam probao ovaj Grand X Pro, ali jesam jedan ZTE ne sjecam se tacno imena, samo onako brzinski prosao kroz home screen i aplikacije
i nisam neupucen, znam sto pricam, inace ne bih komentarisao, ja mu samo govorim da ne uzima taj telefon sigurno kosta kao Galaxy S2, pa ti skontaj koji je onda bolje uzeti, a to sto su pod Samsungom nema nikakve veze
jedino sto mu ide u korist je taj display hd rezolucije, mada to nebi trebalo igrati neku ulogu kod kupovine, posebno kad je dobar hardware kod drugog telefona
i nisam neupucen, znam sto pricam, inace ne bih komentarisao, ja mu samo govorim da ne uzima taj telefon sigurno kosta kao Galaxy S2, pa ti skontaj koji je onda bolje uzeti, a to sto su pod Samsungom nema nikakve veze
jedino sto mu ide u korist je taj display hd rezolucije, mada to nebi trebalo igrati neku ulogu kod kupovine, posebno kad je dobar hardware kod drugog telefona
- Papastathopoulos
- Kontakt:
mah necu ga ja uzimat, ja imam fin telefon, samo pitam valja li cemu, posto vidim da ima dobre karakteristike, a nije bas toliko skup...a ti mi nadji novog s2 za 30 KM mjesecno, ja odma uzimam
zato sam upitao za ovaj ZTE jer moze na rate, a rate su majka...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Gledaj ovo sto je provjereno Nokia, Samsung, Sony + SE, HTC.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Na zalost u telekomu po toj cijeni tog telefona nema. Pa kod njih je S3 i dalje 1200KM! Da se ubijes!ja mu samo govorim da ne uzima taj telefon sigurno kosta kao Galaxy S2,
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, ja kad sam kupovao u telekomu Galaxy S, kostao me za moj paket m50 oko 12km a Nokia e7 he bila 21/22km
Danas je neisplativo uzimati telefon u Telekomu jedino ako se mora
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta
Danas je neisplativo uzimati telefon u Telekomu jedino ako se mora
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta
Da da, steta velika. Evo, ako pogledas ponudu susjeda, u srbiji dobijes za 100 dinarra samsung s4 na pretplati od 100KM.
Kod nas ce na toj pretplati telefon biti barem 50KM mjesecno
Skuckao sam neku jednostavnu matematičku igricu, pa kome je zanimljivo neka proba.
Rezultate možete snimati i online, pa ima malo i takmičarskog duha.
http://balkanandroid.com/igrica-math-genius/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rezultate možete snimati i online, pa ima malo i takmičarskog duha.
http://balkanandroid.com/igrica-math-genius/" onclick="window.open(this.href);return false;
ova marka Huawei,ima li neko iskustva s njima? gledam malo modele i ne čine se loši a cijene su pravo dobre
koji su im modeli otprilike najbolji ?
ukratko model koji se najbrže probio na tržište i postao uticajan. Do prije par godina niko nije čuo za njega a sad je jedan od najprodavanijih mobitela na svijetuLesnar je napisao/la:ova marka Huawei,ima li neko iskustva s njima? gledam malo modele i ne čine se loši a cijene su pravo dobre
Vođa zna.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cek, za 100 dinara s4 ? Bez mjesecnih rata, samo zato jer si na toj pretplati ?neo je napisao/la:Da da, steta velika. Evo, ako pogledas ponudu susjeda, u srbiji dobijes za 100 dinarra samsung s4 na pretplati od 100KM.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Uzeo sam prije 10-tak dana onaj lg l7. Za svako pohvalu, mašina 
4.3 inča, merak
S tim da je to isključivo ženski telefon.
4.3 inča, merak
S tim da je to isključivo ženski telefon.
sta je bolje,xperia go ili sola ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da tako jePapastathopoulos je napisao/la:Cek, za 100 dinara s4 ? Bez mjesecnih rata, samo zato jer si na toj pretplati ?neo je napisao/la:Da da, steta velika. Evo, ako pogledas ponudu susjeda, u srbiji dobijes za 100 dinarra samsung s4 na pretplati od 100KM.
http://www.androidrevija.com/i-kod-mts- ... et-tarifu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mega net taria je 105KM mjesecno. Uz to imas 4.000 minuta ukljucenih u pretplatu u domacem saobracaju, pozivi u mts mrezi 40.000 minuta, 40GB interneta i slicno
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mega-net.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamisli koliko ce biti kod nas !? J*** ti BOSNU!!!
EDIT: kod VIP-a je 75KM
http://www.vipmobile.rs/o-vipu/press-ce ... itemId=374" onclick="window.open(this.href);return false;
BiH, poznato mjesto za lopove.
U skoro svim državama dobiješ za 1 euro mobitel koji hoćeš samo da budeš na njihovoj pretplati.
U skoro svim državama dobiješ za 1 euro mobitel koji hoćeš samo da budeš na njihovoj pretplati.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u drugim drzavama operateri rade sve da pridobiju/zadrze korisnike
ali opet, malo je tesko sad porediti BHT i ostale, ali ni to ne opravdava visoke cijene u telekomu
ali opet, malo je tesko sad porediti BHT i ostale, ali ni to ne opravdava visoke cijene u telekomu
Imam ja, nažalost, radio sam 10-ak dana s jednim Huaweiem dok je Xperia bila na servisu i samo ću reći fuj, spor odziv, star OS itd. (bar na U8180 kojeg sam koristio), ni dušmanu ono ne bih poželioLesnar je napisao/la:ova marka Huawei,ima li neko iskustva s njima? gledam malo modele i ne čine se loši a cijene su pravo dobre
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Naravno da je spor U8180 koji polovan mozes naci za 80KM.
Neovisno o tome, meni se Huawei ogadio za čitav život, sreća pa nije moj mobitel i sreća pa je bio kod mene 10-ak dana, inače bih poludio do sad...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E pa dobio si najgori telefon koji ti mogu dati, jer kao da je njima u interesu da tebi bude dobar zamjenski telefon dok popravljaju. Samo nek se mozes javiti i poslati sms 
inace, da si dobio ovaj bila bi druga prica
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p2-5267.php" onclick="window.open(this.href);return false;
inace, da si dobio ovaj bila bi druga prica
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p2-5267.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.