dobar ždrijeb, ali šteta što se ne igra uzvrat u maksimiru, ovako će biti čupavo
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
odlican zdrijeb, nije realno mogao bolji.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Ovdje se nitko neće prošetat do bodova.
http://www.fola.lu/" onclick="window.open(this.href);return false;Fola je 86 godina čekala na titulu. U sastavu imaju najboljeg strijelca lige (Stefano Bensi). Do sada nastupali dva puta u Kupu Uefe, 1973. ih Beroe dobio ukupno s 11-1, 2011. Elfsborg je bio bolji 5-1, ali je utakmica u Luksemburgu završila 1-1. U ekipi ima dosta stranaca, od španjolaca, francuza, portugalaca, srba i bosanaca pa do igrača iz Cape Verdea i Konga.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Samo se ne smiju podcjeniti, 2 lagane pobjede
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Bilo je i vrijeme da se konacno dobije ovako netko, dosadili su ovi istocnjaci s hrpom love.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam za stanje na terenu, ali znam tko gubi u dvoboju web-stranica.SiamoNoi je napisao/la:
http://www.fola.lu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
Ma jasno,ovo se prolazi kao od šale.Očekujem najmanje 1/2 finale lige prvaka web stranica.
Pazite koga je Čačke izvukao.Kakve sreće ima još će u LP uć.
Pazite koga je Čačke izvukao.Kakve sreće ima još će u LP uć.
[youtube][/youtube]
Iz kvarta jedan:

Iz kvarta jedan:

Zeznuti su Luksemburžani, ako se ne varam onaj njihov Differdange je prošle godine izbacio RB Salzburg, nadam se da će Krunoslav biti maximalno ozbiljan te da će studiozno proučiti sve slabosti protivnika 
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
Tako su zeznuti da će primiti ukupno desetku od Dinama u ovom dvomeču.
http://www.youtube.com/watch?v=EMublSl2zzo
Odlična
http://www.youtube.com/watch?v=EMublSl2zzo
Odlična
Daj bolan. Ocekujem rutinskih 5-0 u prvoj utakmici na gostovanju i onda opustenu utakmicu na Maksimiru u kojoj ce nastupiti rezervni igraci zeljni dokazivanja i uvaliti jedno 10 komadamalenica je napisao/la:Zeznuti su Luksemburžani, ako se ne varam onaj njihov Differdange je prošle godine izbacio RB Salzburg, nadam se da će Krunoslav biti maximalno ozbiljan te da će studiozno proučiti sve slabosti protivnika
- Titova-Juga
- Kontakt:
S Kur-čićem ništa nije sigurno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Consigliere
- Kontakt:
Dinamo osvaja! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jurčić ne može Zelengaju 10 komada utrpat di će ovima.
- Sportfanatik
- Kontakt:
DINAMO je na pripremama u Sloveniji pobijedio ljubljansku Olimpiju u prijateljskoj utakmici rezultatom 2:1.
Hrvatski prvak je dominirao tijekom cijele utakmice, a prvu priliku propustio je Marcelo Brozović u 11. minuti. Junior je prošao lijevom stranom, ubacio za Brozovića čiji udarac s ruba kaznenog prostora brani Šeliga.
"Modri" su poveli 15 minuta kasnije. Sammir i Ibanez odigrali su dupli pas na lijevoj strani, a Lucho povratnom loptom pronašao Juniora, koji rutinski poentira za vodstvo Dinama. Početkom drugog poluvremena ponovno je Olimpijin vratar bio uspješniji od Brozovića, a zatim je Olimpija stigla i do izjednačenja. Šporar je pogodio glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca.
Pobjedu Dinama donio je Ivan Krstanović u 86. minuti. Najprije je izborio jedanaesterac nakon proigravanja Domagoja Antolića, a zatim ga je i sam realizirao.
Utakmicu u Ptuju obilježio je i sukob Bad Blue Boysa i slovenske policije. 100-tinjak navijača Dinama na parkingu pored stadiona, sukobilo se s domaćom policijom. Još uvijek nema informacija o ozlijeđenim navijačima i policajcima.
Hrvatski prvak je dominirao tijekom cijele utakmice, a prvu priliku propustio je Marcelo Brozović u 11. minuti. Junior je prošao lijevom stranom, ubacio za Brozovića čiji udarac s ruba kaznenog prostora brani Šeliga.
"Modri" su poveli 15 minuta kasnije. Sammir i Ibanez odigrali su dupli pas na lijevoj strani, a Lucho povratnom loptom pronašao Juniora, koji rutinski poentira za vodstvo Dinama. Početkom drugog poluvremena ponovno je Olimpijin vratar bio uspješniji od Brozovića, a zatim je Olimpija stigla i do izjednačenja. Šporar je pogodio glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca.
Pobjedu Dinama donio je Ivan Krstanović u 86. minuti. Najprije je izborio jedanaesterac nakon proigravanja Domagoja Antolića, a zatim ga je i sam realizirao.
Utakmicu u Ptuju obilježio je i sukob Bad Blue Boysa i slovenske policije. 100-tinjak navijača Dinama na parkingu pored stadiona, sukobilo se s domaćom policijom. Još uvijek nema informacija o ozlijeđenim navijačima i policajcima.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Pinto je cini se prosao lijecnicki i u 18:00h ce biti predstavljen sta li vec
Od iduce sezone moguce je da Puma vise ne bude sponzor. Pregovara se s Nikeom i Adidasom.
Od iduce sezone moguce je da Puma vise ne bude sponzor. Pregovara se s Nikeom i Adidasom.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Očito Puma malo daje, a dresovi su yebeni - ne znam može li Adidas biti bolji - Nike je smeće pa ga i ne spominjem.
Hayley <3
Nije samo do toga.badblueboylivno je napisao/la:
Očito Puma malo daje, a dresovi su yebeni - ne znam može li Adidas biti bolji - Nike je smeće pa ga i ne spominjem.
Dinamo ima iste dresove vec 2 sezone, a ni ove sezone nisu nista napravili po tom pitanju. Barem zasada.
Tocnije, domaci dres je preheben, gostujuci solidan, a europski grozan.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Što se tiče tog europskog:
mislim da su krivo interpretirali pravilo da se mora imati i treća kombinacija za Europu pa ga nose u svim europskim utakmicama... umjesto da se promovira ljepota plavog dresa, već 4-5 sezona se nose crne kombinacije... stranici praktički ne znaju pravu Dinamovu boju.
A što se novih dresova tiče, iskreno me boli kuratz, neka 10 godina igraju u istim, samo da se neke druge stvari promijene.
mislim da su krivo interpretirali pravilo da se mora imati i treća kombinacija za Europu pa ga nose u svim europskim utakmicama... umjesto da se promovira ljepota plavog dresa, već 4-5 sezona se nose crne kombinacije... stranici praktički ne znaju pravu Dinamovu boju.
A što se novih dresova tiče, iskreno me boli kuratz, neka 10 godina igraju u istim, samo da se neke druge stvari promijene.
Hayley <3
Bilo bi lijepo da ove sezone samo drugu garnituru promjene. Model prvog dresa u bijeloj boji
.
Inace mi idu na ku*ac kad igraju u komplet plavoj garnituri. Plavi dres, a ostalo bijelo predobro izgleda, ali tako igraju samo s Hajdukom kad Hajduk igra u bijelom dresu i ostalo plavo. Koliko pamtim, prije 4-5 godina pa nadalje se uvijek igralo u plavom dresu, a ostalo bijelo, ne znam sta glume sad s plavim kompletom. I nek vrati bijeli kao drugu garnituru, veliki sam dinamovac, ali mi ljepsi bijeli dres
Inace mi idu na ku*ac kad igraju u komplet plavoj garnituri. Plavi dres, a ostalo bijelo predobro izgleda, ali tako igraju samo s Hajdukom kad Hajduk igra u bijelom dresu i ostalo plavo. Koliko pamtim, prije 4-5 godina pa nadalje se uvijek igralo u plavom dresu, a ostalo bijelo, ne znam sta glume sad s plavim kompletom. I nek vrati bijeli kao drugu garnituru, veliki sam dinamovac, ali mi ljepsi bijeli dres
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.