ma sta ces neko izbaci Genka,Levskog,Helsinborga,Sigmu a nekog natrpa Maribor,koficjent sve govori,ako budemo igrali LP bicemo nosioci mi nastupamo sa stilomTeaM87 je napisao/la:cini mi se da ste zaboravili ko vlada ne samo gradom nego i drzavom i to vec dvije godine zaredom
hvala @nusko, nisam znao
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mozes li me podsjetiti ko je najvise doguro od bh klubova u evropi ?bacelonafan je napisao/la:ma sta ces neko izbaci Genka,Levskog,Helsinborga,Sigmu a nekog natrpa Maribor,koficjent sve govori,ako budemo igrali LP bicemo nosioci mi nastupamo sa stilomTeaM87 je napisao/la:cini mi se da ste zaboravili ko vlada ne samo gradom nego i drzavom i to vec dvije godine zaredom
hvala @nusko, nisam znao
FKŽ !
Plus TV prava tako da to izađe oko 120.000-150.000Evolution87 je napisao/la:ko je bolan zaradio 300.000e?
za svako pretkolo u LP se dobije 100.000e, a u EL 90.000e
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
mogu...sarajevo...3x EL play off i jednom play of lige prvaka
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Za ucesce u LP ti treba titula ,a to je za vas nepoznanica dugi niz godina Allahu hvala .Evolution87 je napisao/la:ako prodjemo u trece pretkolo sljedece sezone ce nam koeficijent biti preko 6.000 i brise nam se onaj iz sezone 08/09 koji iznosi 0.3666. samim tim vjerovatno bi bili nosioci u LP
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Zato je pravda istinski sampion, slijedi nova petardafsdghdsfs je napisao/la:Za ucesce u LP ti treba titula ,a to je za vas nepoznanica dugi niz godina Allahu hvala .![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Evolution87
- Kontakt:
zna li neko sta je sa sesarom? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
bacelonafan
- Kontakt:
dogurali smo isto,neracunajuci ovo prije rata,racunam samo poslije rata,plus sto smo igrali neke play ooffove za europa liguTeaM87 je napisao/la:mozes li me podsjetiti ko je najvise doguro od bh klubova u evropi ?bacelonafan je napisao/la:ma sta ces neko izbaci Genka,Levskog,Helsinborga,Sigmu a nekog natrpa Maribor,koficjent sve govori,ako budemo igrali LP bicemo nosioci mi nastupamo sa stilomTeaM87 je napisao/la:cini mi se da ste zaboravili ko vlada ne samo gradom nego i drzavom i to vec dvije godine zaredom
hvala @nusko, nisam znao
Evolution87 je napisao/la:zna li neko sta je sa sesarom?
Danas ili jučer je u avazu pisalo "Ne vraća se u Sarajevo"
vi dosli do play offa LP ?bacelonafan je napisao/la: dogurali smo isto,neracunajuci ovo prije rata,racunam samo poslije rata,plus sto smo igrali neke play ooffove za europa ligu
FKŽ !
Dynamo Kiev ili si ti tada imao 4 godine pa se ne sjećaš.TeaM87 je napisao/la:vi dosli do play offa LP ?bacelonafan je napisao/la: dogurali smo isto,neracunajuci ovo prije rata,racunam samo poslije rata,plus sto smo igrali neke play ooffove za europa ligu![]()
![]()
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
steta, ali to sam i ocekivao. ako je istina da ima ugovor do ljeta 2014 trebali bi uzeti finu svotu novcaNeutral je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:zna li neko sta je sa sesarom?
Danas ili jučer je u avazu pisalo "Ne vraća se u Sarajevo"
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
bacelonafan
- Kontakt:
de ne prosipaj se sta je bio Dinamo KijevTeaM87 je napisao/la:vi dosli do play offa LP ?bacelonafan je napisao/la: dogurali smo isto,neracunajuci ovo prije rata,racunam samo poslije rata,plus sto smo igrali neke play ooffove za europa ligu![]()
![]()
![]()
upravu si, vi ste 2 puta igrali LP nakon rata, a mi 6 puta, jel jos uvijek tvrdis da ste bolji od nas ?
FKŽ !
-
bacelonafan
- Kontakt:
Neko izbaci Genka a neko LilestromaTeaM87 je napisao/la:vi dosli do play offa LP ?bacelonafan je napisao/la: dogurali smo isto,neracunajuci ovo prije rata,racunam samo poslije rata,plus sto smo igrali neke play ooffove za europa ligu![]()
![]()
![]()
da je moj klub izbacen od strane kluba koji vrijedi manje od nase Gradine, ja bi sutio, tako da vam predlazem ovaj vid odbrane
FKŽ !
Ti si još gori što se prepireš na njihovoj temi.TeaM87 je napisao/la:da je moj klub izbacen od strane kluba koji vrijedi manje od nase Gradine, ja bi sutio, tako da vam predlazem ovaj vid odbrane
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ma kakve ti argumente imaš, ne znaš ni da smo igrali u PO, haj' ti razguli.
Pustite ljude da uživaju , ovo im je omiljeni i najljepši dio sezone
ZELJEZNICAR 1921!
hamzaTM87 je napisao/la:Pustite ljude da uživaju , ovo im je omiljeni i najljepši dio sezone
Da za Vas ,nazalost najtuzni
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, teamnorth1989 i 18 gostiju.