Inace sam optimista, al Plzen

koji je razbio Napoli i Atletico, pa Plzen je sedamdeset i treci klub po uefinoj rang listi...
TEŠKO!
U zadnje tri godine gledanost na njihovm stadionu je enormno porasla tako je i klub raidno postao pa i trenutno najpopularniji u Češkoj...
prosjek gledanosti
1993/94 - 5,774
1994/95 - 4,573
1995/96 - 3,441
1996/97 - 4,626
1997/98 - 3,819
1998/99 - 4,033
2000/01 - 3,073
2003/04 - 3,622
2005/06 - 4,118
2006/07 - 4,836
2007/08 - 3,828
2008/09 - 4,005
2009/10 - 3,629
2010/11 - 6,415
2011/12 - 7,009
2012/13 - 10,046
ko voli pivo, plzenski pilsner nadaleko poznat u svijetu piva
evo tekst sa njihove oficijelne, preveo sam putem googletranslate sa Češkog na naš
Ponedjeljak los utvrdilo Pilsner nogometaši u drugom pretkolu Lige prvaka redoviti sudionik europskih kupova, Prvenstvo tima Bosne i Hercegovine Sarajevo - Željezničar. Klub, koji se može pohvaliti šest puta primat bosanske lige, s tri naslova je zaradio tijekom proteklih četiri godišnja doba.
"Moglo je biti i gore, ali bolje. To je kao srednji put ", komentirao je los samo prije popodnevnog zasjedanja Stanislav Tecla, koji ima puno iskustva s nogometom na Balkanu. "Bilo prijateljske utakmice u pripremi sam igrao. Oni su strasan igrači, tako da ćemo vidjeti što ćemo biti tamo čeka. "O suparnika još ima puno informacija. "Ja samo znam da je jedan od redovitih sudionika u šalicu. Ja vjerujem da imamo dovoljno treneri će pripremiti potrebne informacije. "Poslovni protivnik svakako daje poštovanje. Četrdeset i jedan godina osvojio jugoslavensku ligu. Godine 1972 je stigao do četvrtfinala, 1985 u polufinalu Kupa UEFA. Prije osam godina je poslana, zahvaljujući trener George Pliska, svijet Edina Džeko, jednog od najboljih napadača u Europi.
"Od pet Željezničar je definitivno najteže igra koja smo mogli dobiti. No, za nas je ovo double-header dužnost naredba nositi i premjestiti. Ali tko očekuje da će biti lako, prilično u redu ", upozorava Thomas Hořava, Viktoria Plzen Nova ulaganja, što je priprema novog tima pridružio u posljednjih tjedan dana. Dok je Željezničar domaćin je njegov protivnik valjao u Europi s njim toliko uspjeti. Prošle sezone Bošnjački aktualni prvak pao je u drugom pretkolu Lige prvaka u Mariboru, kada je izgubio obje utakmice (1:2, 01:04). U sezoni 2010/11 je opet ispao već u drugom pretkolu u Plzen poznate Hapoel Tel Aviv (05:00, 01:00). "On nas ne očekuje postoji ništa svijetlo, a fanovi će biti vrlo temperamentna. Ako želimo da se presele, a želimo, onda moramo boriti ", dodao je nedavna potpora Sigma. "Oni su vrlo živo i treba ići i iskoristiti činjenicu da se ne može nositi emocije na terenu."
Isto tako, u slučaju Davida Limberského nije bio Željezničar između suparnika s kojim je želio da se natječu. "Siguran sam da postoje uvjerljivi suparnici, ali to je realnost, a ako želimo da se presele, onda ćemo se osvrnuti na lijevoj ili desnoj. Naš cilj je prakticirati. "Informacije o protivniku je rekao loviti sama neće čekati da informacije koje će vam dati tenisice. "To nije daleko. Sada trebate pokupiti kape i pravilno pripremiti. Vjerujem da ponovno imamo informacije o suparnicima iz vagona dovoljno. "