Policija-Saobraćaj
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Policija-Saobraćaj
Evo jedna tema za vozace. Podijelimo svoja iskustva o raznim prometnim prekrsajima, radarskim kontrolama i kaznam.
Imam jedno pitanje, proslu subotu sam se vracao kuci oko 1.30 u jutro i na jednom mjestu u tuzli ( ogranicenje 50 km/h ) ja sam vozio oko 60-70 km/h , ispred mene je bilo jedno auto koje je islo priblzno istom brzinom , kada sam pogledao u retrovizor primjetio sam da se iza mene nalazi "policisko auto" sa blinkerima unutar auta koje mi se jako priblizilo bukvalno uslo u zadnji dio auta ( ja mislim da se ja radilo o pezo 407 crni ili neka tamno plava boja, nakon toga sam smanjio brzinu i on me je zaobisao i nastavio dalje..... sad me zanima da li nasa policija ima takva auta i da li me je mogao slikati u pokretu ( msm tablice i brzinu jer mi je bas usao u zadnji dio bukvalno se zaljepio ) ?
Imam jedno pitanje, proslu subotu sam se vracao kuci oko 1.30 u jutro i na jednom mjestu u tuzli ( ogranicenje 50 km/h ) ja sam vozio oko 60-70 km/h , ispred mene je bilo jedno auto koje je islo priblzno istom brzinom , kada sam pogledao u retrovizor primjetio sam da se iza mene nalazi "policisko auto" sa blinkerima unutar auta koje mi se jako priblizilo bukvalno uslo u zadnji dio auta ( ja mislim da se ja radilo o pezo 407 crni ili neka tamno plava boja, nakon toga sam smanjio brzinu i on me je zaobisao i nastavio dalje..... sad me zanima da li nasa policija ima takva auta i da li me je mogao slikati u pokretu ( msm tablice i brzinu jer mi je bas usao u zadnji dio bukvalno se zaljepio ) ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Re: Policija-Saobraćaj
Slobodas je napisao/la:Evo jedna tema za vozace. Podijelimo svoja iskustva o raznim prometnim prekrsajima, radarskim kontrolama i kaznam.
ima
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prvi put cujem za takvo sto
Da je mur'ja bila oni bi te zaustavili, zašto te imaju slikat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Moguce je, mada te ne bi slikali vjerujem, nego bi te zaustavili i pokazali koliko si isao i napisali kaznu.
...Život za Široki...
Ma ne znam ja sam cuo da vise i ne zaustavljaju nego samo slikaju i salju kazne, imaju neke radare ako vozis brze od ogranicenja slikaju te i gledaju pojas i mobitel, pored toga postoje i neka auta sto na tablicama imaju te neke kamere i samo se parkiraju pored puta i slikaju..... izgleda da nam policija postaje europska 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Slobodas je napisao/la:Ma ne znam ja sam cuo da vise i ne zaustavljaju nego samo slikaju i salju kazne, imaju neke radare ako vozis brze od ogranicenja slikaju te i gledaju pojas i mobitel, pored toga postoje i neka auta sto na tablicama imaju te neke kamere i samo se parkiraju pored puta i slikaju..... izgleda da nam policija postaje europska
ne kažnjavaju se prekršaji nevezivanja pojasa i korištenja mobitela ako je neko uslikan mobilnim radarom nego samo prekršaji prekoračenja brzine
Najgore mi je kad te murjak zaustavi, a on stalno priča na mobitel u autu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
Mene je nedavno zamalo zaustavio dok sam se vraćao iz Hadžića, izađe lik na sred ceste, ja reko evo ga sad će kazna neam pojas + možda brže vozio od ograničenja.. kad ono pusti mene i zaustavi onog iza, a ja baš bio dao žmigavac da skrenem da me ''hapsi''
sreća

+1Dex je napisao/la:Najgore mi je kad te murjak zaustavi, a on stalno priča na mobitel u autu

zato mi je najdraze kad ih motordzije otresu da valja.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 14 gostiju.