Sve se bojim da ce na klupu. Dosta je vise zezancije, uozbiljite se malo.
Djeca nam se smiju, moj Reufe.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Neutral je napisao/la:Finishing very strong
Ronaldo, pa onda bale, pa će Cavanija dovest. Realu je bitno imat veliko ime u ekipi to svi znamoNeutral je napisao/la:Okej, vidjeti ćemo ga aBd u Arsenalu kakav je "finišer"![]()
Odličan jest, a da je tako dobar ne bi ga se Real tako lahko odrekao.
Rockefeller je napisao/la:Da je Gotze tako dobar ne bi ga se Dortmund tako lako odrekao. Mozemo li ovako reci?
Pa upario ga Wenga sa Giroudom. Koji bude više mašo, on igraSaurman je napisao/la:Slažem se za Gomeza ali opet je Higuain izuzetno loš finisher što je nebrojeno puta dokazao.
Ja bas ocekujem da procvjeta u Arsenalu. U klubu gdje ne igraju na jednog igraca kao u Barci il Realu. Samo guraj loptu Ronaldu/Messiu. Ovdje ce se vise ici na Higuaina. Cuj napadac a po utakmici 2 put osuta. Pa kod nas Ivanovic osuta viseNeutral je napisao/la:Rockefeller je napisao/la:Da je Gotze tako dobar ne bi ga se Dortmund tako lako odrekao. Mozemo li ovako reci?
Odrekao se radi klauzule. Tako im je krivo da na sve načine pokušavaju stopirati transfer Roberta u Bayern.
Da, odrekli su se Sneijdera, Robbena itd To svakako stoji.
Rekao sam da je odličan igrač, ali da je tako dobar finišer nije. To je primera division, gdje Ronaldo i Messi postižu više golova nego što ima kola. Govorim drugačije se igra u Premier ligi i teško da će tako lahko trpati.
I da, bode me u oči onaj promašaj protiv BvB-a a imao ih je još mnogo u karijere igrajući za Real.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.