Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Valjda ide u Tromso ali ce ga Tromso posuditi u drugu ligu ma da nam je i 50.000 eura za njega dobiti mada mislim da mozemo i vise jer ima jos 2 godine ugovoramiky_hz je napisao/la:Daj ba mojne i ovu temu da useremo sa tim...pustite se idola...nek stize ko hoce,i onako to urednik ankete moze ispravit kad hoce...promjenite plocu![]()
Janjos neide u Tromso nego u nekog Norveskog drugoligasa...
Ma upravu si miki,ebo idola nacije,zna se sa mora dzeko pobjedit,al ovo je jos jedan dokaz da je Skoro prevazisao nasu ligu,nadam se da ga ova nasa stoka iz uprave nece prodat,jer tesko je za njega naci zamjenu,ssto se tice malog cale sretan mu put i zelim mu da sto duze igra vaniFK Sarajevo je napisao/la:Valjda ide u Tromso ali ce ga Tromso posuditi u drugu ligu ma da nam je i 50.000 eura za njega dobiti mada mislim da mozemo i vise jer ima jos 2 godine ugovoramiky_hz je napisao/la:Daj ba mojne i ovu temu da useremo sa tim...pustite se idola...nek stize ko hoce,i onako to urednik ankete moze ispravit kad hoce...promjenite plocu![]()
Daj ostavite se te rijeci prevazisao sto vise ostane vise ce pomoci i Sarajevo ce biti jace molite Boga da nikad ne odeultra@rajvosa je napisao/la:Ma upravu si miki,ebo idola nacije,zna se sa mora dzeko pobjedit,al ovo je jos jedan dokaz da je Skoro prevazisao nasu ligu,nadam se da ga ova nasa stoka iz uprave nece prodat,jer tesko je za njega naci zamjenu,ssto se tice malog cale sretan mu put i zelim mu da sto duze igra vaniFK Sarajevo je napisao/la:Valjda ide u Tromso ali ce ga Tromso posuditi u drugu ligu ma da nam je i 50.000 eura za njega dobiti mada mislim da mozemo i vise jer ima jos 2 godine ugovoramiky_hz je napisao/la:Daj ba mojne i ovu temu da useremo sa tim...pustite se idola...nek stize ko hoce,i onako to urednik ankete moze ispravit kad hoce...promjenite plocu![]()
Počivaj u miru VedraneZike_HzSa je napisao/la: 4.10.`09 - 4.12.`09
Počivaj u miru Vedrane!
halo konju, mislis da si zanimljiv sa ovim editovanjem posta?mirzza je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:halo konju, mislis da si zanimljiv sa ovim editovanjem posta?mirzza je napisao/la:
Pocivaj u miru!Zike_HzSa je napisao/la: 4.10.`09 - 4.12.`09
Počivaj u miru Vedrane!
To Dzoka, neka si mi rekao.TheManiacs je napisao/la:Madafaka je napisao/la:
Brate sta god ti uradi,nemoj biti glup pa pasti na provokaciju.da zaradis ban
Stole iz Bora je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:evo alen opet u vodstvu 5%ako ne promjene preko noci ja mislim da ce cak i pobjedit hhhhhh...al sta je problem ovome ko uredjuje i vodi anketu uzet i promjenit glasove
tako da ipak mislim da ce dzeko uzet hhhh
admin je napisao/la:ne treba se zabuniti, pa misliti da glasanje u anketi određuje dobitnika glavne nagrade.
Pa da ali to neki nisu bas shvatili!miky_hz je napisao/la:„Najbolji fudbaler BiH u 2009 po izboru čitalaca SportSport.ba”.
Znaci ovo za sto se ovdje glasa je po izboru citalaca...i dobit ce nagradu kao pobjednik od citalaca portala
A glavna nagrada je od zirija...
bistrikboy je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:evo alen opet u vodstvu 5%ako ne promjene preko noci ja mislim da ce cak i pobjedit hhhhhh...al sta je problem ovome ko uredjuje i vodi anketu uzet i promjenit glasove
tako da ipak mislim da ce dzeko uzet hhhh
admin je napisao/la:ne treba se zabuniti, pa misliti da glasanje u anketi određuje dobitnika glavne nagrade.
pa j.ebote necete ga vi birati hordasi kontas brate sta oces da ti admin kazeMadafaka je napisao/la:aha znaci tako... dajete nam do znanja da nema sanse da Skoro osvoji ovo?