RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kerzen
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kerzen » 24 jun 2013, 14:42

Čevra jedini kandidat?

Lud, zbunjen, nenormalan - 7.sezona

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 24 jun 2013, 14:58

To su kao prvo samo nagadjanja..al dobro, istina, preblizu je skupstina da ta nagadjanja nebi mogla biti i istinitija od nekih obicnih..svakodnevnih "rekla-kazala" prica...

dalje..da li vjerujete Nerminu Niksicu? ...ako vjerujete u njega..onda ne vidim razlog zasto nebi vjeorvali i Cevri..jer njih dvojica..zajedno sa Niksicevim bratom, koji je direktor, usko saradjuju u Autocestama Federacije...ili u prevodu, vrlo je vjerovatno da ce Cevru, prije nego sto bude izabran, "aminovati" upravo Nermin Niksic...

uostalom, skupstina je sutra..i sve ce vam se samo kazati..ne samo vama..nego i meni...

FORZA VELEZ

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 24 jun 2013, 15:11

Znači ostaje ista garnitura tj. nastavlja se stabilizacija do konačnog ispadanja.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2013, 15:12

ko god bude izabran, predstavljat će osvježenje za klub, nadam se u pozitivnom smislu... ;)

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 24 jun 2013, 15:43

i jos jedna stvar koja je meni onako..interesantna..sto ne znaci da mora biti i vama :)

a to je...

da li znate, onako poimenicno, ko je sve u rukovodstvu naseg kluba...znaci ko sve radi, ili bi bar trebao da radi na "namicanju" para..lobiranju..organizaciji..i sl...iskren da budem ne znam ni sam...ali upravo zbog toga sto ne znam..znam da je nemoguce da u klubu postoje samo tana, mrkva..i niksic..eto..i vila..

dakle nemoguce je da u klubu postoji samo 4-5 ljudi...e pa vas ja sada pitam..zasto niko nikad ne prica o ljudima koji su u klubu a koji cisto popunjavaju broj na papiru? ..koji uopste nista ne rade da bi klubu namakli bar jednu marku..ne govorim o jednoj marki hipoteticki..nego govorim BUKVALNO..jednu, jedinu marku...

kao sto rekoh ..ne znam ih poimenicno..ali ti ljudi se nigdje ne spominju..ili su velika gospoda..pa rade i sute..ili jednostavno samo bezveze popunjavaju spisak bez neke konkretne inicijative..dakle nije da oni zele da odmognu velezu..ali nisam siguran koliko i zele da pomognu dok ih neko drugi (citaj niksic i sl) "ne natjeraju" malo..a iskren da budem, sumnjam da su gospoda..sto bi jedan film rekao "Nema vise gospode u Saraj'vu(Mostaru)" :)

zasto se o tim ljudima ne govori na forumima..na kafama..na stadionima..i slicno? ..e to je taj dio koji je meni interesantan... :) ..jer ne radi se tu samo o tani..**** tanu..mi uvijek u pricama i prepricavanjima nalazimo jednu..dvije "zrtve"..ali nemoguce je da od zavrsetka rata, pa do danasnjeg dana su za stanje u velezu kriva 2-3 neka, u tom momentu aktuelna, covjeka..treba se pitati sta je sa ostalima..ostalima cija imena, bar ja, i ne znam uopste..i lako je naci opravdanje i reci...necu ja da "namicem" pare radi "ovoga" ili "onoga"...onda fino sjedi i pitaj se jesi li ti tu radi "ovoga i onoga" ili radi veleza...ako ti se aktivnost tj. neaktivnost u klubu zasniva na animozitetu prema nekome na licnoj ili ideoloskoj osnovi...idi brate..tako je postenije..jer ako nas klub stvarno zivi na ledjima 3-4 covjeka + igraci i trener..pa mi smo fenomenalni :)

upravu treba osvjeziti ljudima koji ce RADITI..mozda nece biti najbolji radnici na svijetu...ali ce bar nesto pokusati..pa ako treba i pogrijesiti..Boze moj...onaj ko ne radi nista, nemoze cak ni da dodje u priliku da nesto pogrijesi..i najlakse je tako, mirno spavati :)

FORZA VELEZ

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 jun 2013, 16:29

Cinjenica da nakon 3 godine se kandidovao samo JEDAN JEDINI kandidat za mjesto u Velezovom rukovodstvu dovoljno potvrdjuje ono sto sam ovdje govorio vec godinama - NECE NIKO U VELEZ.

Nece niko da dodje u Velez i da se bavi ovim problemima. Mozemo mi pricat na bilo koga u Velezu - ali dok ne bude 20 ljudi spremno da preuzme svako mjesto u Velezu, tu napretka nece biti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 jun 2013, 16:31

nonda_83 je napisao/la:To su kao prvo samo nagadjanja..al dobro, istina, preblizu je skupstina da ta nagadjanja nebi mogla biti i istinitija od nekih obicnih..svakodnevnih "rekla-kazala" prica...

dalje..da li vjerujete Nerminu Niksicu? ...ako vjerujete u njega..onda ne vidim razlog zasto nebi vjeorvali i Cevri..jer njih dvojica..zajedno sa Niksicevim bratom, koji je direktor, usko saradjuju u Autocestama Federacije...ili u prevodu, vrlo je vjerovatno da ce Cevru, prije nego sto bude izabran, "aminovati" upravo Nermin Niksic...

uostalom, skupstina je sutra..i sve ce vam se samo kazati..ne samo vama..nego i meni...

FORZA VELEZ

Vidi,

Ne sumnjam ja u Niksica niti Cevru niti bilo koga.
Ja cu podrzati svakog ko vodi Velez 100%.
Ali tuzno je da se samo 1 covjek javlja za poziciju u Velezu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2013, 17:06

ako neko misli da će Čevra na slijepo preuzeti klub, grdno se vara, a evo zašto, zato što mislim da je sve unaprijed dogovoreno, i da se već zna koji će ljudi u budućnosti činiti UO VELEŽA, samo se još ne izlazi u javnost s tim...ranije sam napisao da se možemo nadati nekom od iznenađenja u UO, ali vidjet ćemo, jer ipak za 24 sata VELEŽ dobija novu upravu...

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 24 jun 2013, 17:28

Majkić se priključuje u četvrtak, Pejić 8. jula
Bojana Letića još uvijek nema na treningu Veleža. Lijevi bočni koji je pažnju skrenuo u prošloj sezoni, za razliku od ostalih igrača koji su pod ugovorom nije se odazvao Veležovoj prozivci, zbog čega će, kako je najavljeno snositi sankcije.

Osim Letića, na treninzima nema ni Matijasa Pejića odnosno Danijela Majkića. Pejić je još uvijek pod terapijama nakon operacije koljena, dok je Majkić izostao zbog privatnih obaveza.

“U četvrtak ću se priključiti treninzima, a nadam se uskoro i potpisati novi ugovor,” kaže Majkić.

“Još mi je preostalo jedanaest terapija zbog čega bih u Mostar trebao tek 8. jula. Oporavak nakon operacije koljena ide po planu,” riječi su Matijasa Pejića.

Zbog stomačnih tegoba na treninzima posljednjih dana nema ni Amira Zolja.
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 24 jun 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 jun 2013, 17:34

Joj price oko tog Letica kako da je Carlos.
Zna li se na koliko je potpisao Jusufbasic? Necu ni da pitam kakav je ugovor potpisao. :lol:
Na oficijelnoj stranici su u jednoj recenici objavili da su potpisali s njime,kao da je dosao neki levat iz kantonalne lige.
Učinak prve sedmice je potpisivanje ugovora i sa napadačem Sabahudinom Jusufbašićem, koji je prošle sezone nastupao za GOŠK.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2013, 17:38

jusufbašić je potpisao....super da majke ostaje, eto i pejić se uskoro priključuje pripremama, zolj također... 8-)

ovo u vezi letića sumnjivo da bog kaže, kao da je u crnu rupu propao, pod hitno raspisati crvenu potjernicu za njim... :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 jun 2013, 17:43

da nije u Hong Kongu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2013, 17:46

postao je bezobrazan. :x i nepošten prije svega prema ibri i drugim momcima...ako ne želi ostati u klubu, fino onaj ko ga želi nek iskešira 100.000 KM, jer mu je vrijednost na transfermarketu 100.000 eura...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 jun 2013, 17:49

lik igra žmure s Tanovicem

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 24 jun 2013, 18:13

Tuce (samo lijevo) jusufbeg je potpisao na 1.5 Shabani Nonda svaka cast na postu
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2013, 18:30

U ČETVRTAK ŽRIJEB BHT PREMIER LIGE BIH
Izvlačenje takmičarskih brojeva klubova BH Telecom Premijer lige BiH (seniori) za takmičarsku 2013/2014. godinu biće održano u četvrtak 27. juna, u 12 sati, u hotelu „Park“ u Vogošći. Na osnovu brojeva sačinit će se raspored prvenstva.

Za Premijer omladinsku ligu (juniori i kadeti) neće se vršiti posebno izvlačenje takmičarskih brojeva, već će se raspored odrediti prema onom koji bude određen za seniorske ekipe, ali u obrnutom rasporedu.

Podsjetimo, novi članovi BHT Premier lige BiH su Mladost iz Velike Obarske i Vitez.

fkvelez.ba

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 24 jun 2013, 19:10

Kako su angazovani ovi nasi u dovodjenju pojacanja na kraju ce nam ostat samo onaj dzuturum Varupa iz Travnika i Genjac iz visocke Bosne sto igra u njoj od 95-te

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 jun 2013, 20:48

Sta ce nam oni, imamo nas stari tandem Mrkva,Mrva,Aca

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 24 jun 2013, 20:53

Danas je na treningu bio Ramovic, bivsi suigrac Jusufbasica u GOSK-u.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 24 jun 2013, 21:49

Bliss je napisao/la:Danas je na treningu bio Ramovic, bivsi suigrac Jusufbasica u GOSK-u.
Ako je to istina onda je dobra vijest. Gledao sam momka par puta i po meni bolji od jusuf bega basagica

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.