FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Almir9
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Almir9 » 24 jun 2013, 22:09

Jest da više nema veze sa nama, samo da se vidi koliko nemamo sreće u ovim žrijebovima :D

Steaua će biti izgleda izbačena(za one koji ne znaju, mi smo bili u regionalnoj grupi danas sa njima), Vardar automatski prolazi dalje i bit će nosioc u trećem pretkolu(jer preuzimaju njihov koefecijent), dakle dobili su otvoren put ;)

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 24 jun 2013, 22:09

Uuuuuuuu koliki ćemo imati koeficijent kad prođemo Plzen,odmah ćemo biti nosioci u trećem predkolu,a i u play-off-u!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2013, 22:10

gOlijat je napisao/la:
Zakletva je napisao/la:Po vasem misljenu ko ide za prvog golmana Filip ili Hadzic?
Hadzic je za meni prva opcija. Momak je u trenaznom procesu dugo je branio, odnosno redovno i momak je strasan. Za ovog ne znam nista, ali mi je dovoljno dosta povreda malo minuta na golu.
Pa da budemo iskreni nije ni Hadzic odradio bog zna utakmica ovog proljeca. Melher i Vasilj su branili jer doticni nije htjeo da produzi sa klubom. Loncaric je isto prekino kontrakt u drugom/trecem mjesecu tako da obadvojica imaju vrlo malo utakmica u nogama. No imaju sad nekolko sedmica da se dokazu. I jedan i drugi. Siguran sam da ce Amar izabrati najboljeg. Ja mislim ipak da ce to biti Loncaric jer po meni je bolji golman od Hadzica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 jun 2013, 22:10

sajo10 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
Zakletva je napisao/la:Po vasem misljenu ko ide za prvog golmana Filip ili Hadzic?
Hadzic je za meni prva opcija. Momak je u trenaznom procesu dugo je branio, odnosno redovno i momak je strasan. Za ovog ne znam nista, ali mi je dovoljno dosta povreda malo minuta na golu.
Pa da budemo iskreni nije ni Hadzic odradio bog zna utakmica ovog proljeca. Melher i Vasilj su branili jer doticni nije htjeo da produzi sa klubom. Loncaric je isto prekino kontrakt u drugom/trecem mjesecu tako da obadvojica imaju vrlo malo utakmica u nogama. No imaju sad nekolko sedmica da se dokazu. I jedan i drugi. Siguran sam da ce Amar izabrati najboljeg. Ja mislim ipak da ce to biti Loncaric jer po meni je bolji golman od Hadzica.
amar zna :D

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 24 jun 2013, 22:12

Misljenja sam da mladi Bajic treba dobiti u Evropi prednost nad iskusnim Bucanom
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jun 2013, 22:20

Fidelito je napisao/la:Uuuuuuuu koliki ćemo imati koeficijent kad prođemo Plzen,odmah ćemo biti nosioci u trećem predkolu,a i u play-off-u!
Istina da cemo biti nosioci u trecem pretkolu ako prodje Viktoriu, no taj koeficijent se samo preuzima za jedno pretkolo i to nikada se ne moze prenositi u play-off kako Lige Prvaka tako i u play-off Lige Evrope. Znaci, i ukoliko bi se desilo neko cudo i prodjemo njih, bili bi nosioci u trecem pretkolu i ukoliko bi ga prosli u play-offu Lige Prvaka bi opet imali nas koeficijent od 4,566 koji nije dovoljan za nosioca (cak ni Viktorijin koeficijent trenutno nije dovoljan za nosioca u play-off Lige Prvaka), a ukoliko ispadnemo u trecem pretkolu ista prica se desava u play-offu Lige Evrope gdje bi opet preuzeli svoj koeficijent koji nije ni blizu dovoljan za nosioca.
Almir9 je napisao/la:Jest da više nema veze sa nama, samo da se vidi koliko nemamo sreće u ovim žrijebovima :D

Steaua će biti izgleda izbačena(za one koji ne znaju, mi smo bili u regionalnoj grupi danas sa njima), Vardar automatski prolazi dalje i bit će nosioc u trećem pretkolu(jer preuzimaju njihov koefecijent), dakle dobili su otvoren put ;)
Nije bas istina, postoji sansa da bi Petrolul (drugoplasirana ekipa Rumunjskog šampionata) preuzela njihovu poziciju sto znaci da bi bili promovisani iz drugog pretkola Lige Evrope u drugo pretkolo Lige Prvaka. Njihov protivnik iz drugog pretkola Lige Evrope (pobjednik meca Vikingur - Inter Turku) bi najvjerovatnije dobio direktan prolaz u trece pretkolo Lige Evrope.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 22:28

Zakletva je napisao/la:Misljenja sam da mladi Bajic treba dobiti u Evropi prednost nad iskusnim Bucanom
Moze Bučan i na lijevo krilo, a Bajica staviti na desno tako bi bila najbolja solucija jer nam lijevo škripi, samo nam fali neko između ova dva igrača, jedan klasicni plej, neko ko zna da povuce loptu, preda... Bekric u top formi bi bio top izbor za ovu poziciju, ali jbg

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 22:30

"Ekipa Plzena je jedna od onih ekipa koje žele da spuste loptu na zemlju i da igraju fudbal. Filozofija njihove igre zasniva se na kratkim pasovima i svakoj ekipi koja igra protiv njih bude teško parirati im na sredini terena",

"Smatram da su zasluženo osvojili titulu ove sezone, jer im je glavni konkurent Sparta iz Praga padala na ispitima "laganih protivnika", gdje su oni bili nadomoćni i zaredali maksimalan broj bodova. Igrali su tokom cijele sezone na visokom nivou i zasluženo su osvojili titulu",

"Šanse željezničara su, iskreno iz ove perspektive, minimalne ukoliko uzmemo u obzir uzeti samo ekipu Plzena u kojoj posljednjih pet sezona igraju isti igrači, a u međuvremenu dobili su iskustva u Evropi, kako Ligi prvaka, tako i Evropskoj ligi, gdje su napravili zaista velike poduhvate",

"Demolirati Napoli na njihovom terenu, te Atletico Madrid kod kuće, nisu male stvari. Mane Plzena su definitivno u odbrani, jer smatram da igraju previše otvoreno odzada. Igraju otvoren fudbal i Željo treba šansu tražiti na stoperima i ubacivanjem sa krilnih pozicija, gdje su potanki, isto tako i prekidi su im slabija strana u defanzivi".
P. S. Evo Plišek kaže da je Adilović najopasniji igrač Željezničara. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 24 jun 2013, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2013, 22:30

Fidelito je napisao/la:Uuuuuuuu koliki ćemo imati koeficijent kad prođemo Plzen,odmah ćemo biti nosioci u trećem predkolu,a i u play-off-u!
dok se jednom to i ne desi nista od nase lige i klubova.koeficijent treba zaraditi pobjedama i onda ce svim nasim klubovima biti olaksan puta ka play offu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 22:34

astra1922 je napisao/la:
dok se jednom to i ne desi nista od nase lige i klubova.koeficijent treba zaraditi pobjedama i onda ce svim nasim klubovima biti olaksan puta ka play offu
Koficijent u play offu bi se vratio na nas, dok bi u 3. pretkolu uzeli od viktorie koficijent... nejse... nevazno je to sad, idemo prvo u plzen odraditi dobro gostovanje i po sto bolji rezultat i onda na Kosevu ima da se yseru kad zagrmi hadison

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 24 jun 2013, 22:35

nime_tm87 je napisao/la:
Zakletva je napisao/la:Misljenja sam da mladi Bajic treba dobiti u Evropi prednost nad iskusnim Bucanom
Moze Bučan i na lijevo krilo, a Bajica staviti na desno tako bi bila najbolja solucija jer nam lijevo škripi, samo nam fali neko između ova dva igrača, jedan klasicni plej, neko ko zna da povuce loptu, preda... Bekric u top formi bi bio top izbor za ovu poziciju, ali jbg
Al bas nam fali jedan klasicna 10 nez ima li klub kontakata sa nekim igracima za tu poz.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 24 jun 2013, 22:38

Bajić nema minute igre sa seniorima, a vi bi da igra u jednoj evropskoj utakmici. Sad ćete reći da je bolji od Bučana i da je bolje gledat kako se naša djeca pate nego neki Bučan. Bolji još nije, i to je realno, bolji će biti 99%, ali mu fali iskustva, igara.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 22:39

Zakletva je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Al bas nam fali jedan klasicna 10 nez ima li klub kontakata sa nekim igracima za tu poz.
Evo kaze pile da se suska vezni i napadac pa cemo vidjeti, ima jos 23/24 dana :mrgreen:
@ipe gurnuti ga barem 20 minuta, nece ti se niko vise boriti nego Željino dijete... Zola i Hodzic kao primjeri, vjerujem i da je Bajic takav... a ona 4 gola za mediteransku nisu slucajni
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 24 jun 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 jun 2013, 22:39

Almir9 je napisao/la:Jest da više nema veze sa nama, samo da se vidi koliko nemamo sreće u ovim žrijebovima :D

Bez obzira na sve, ja se takvom scenariju ne bih radovao. Treba znati da Željo lagano postaje konstanta u LP, pa makar nas ljudi i kantali. Bolje i tako do zacrtanog cilja, nego nekakvim "sretnim okolnostima". Ima jedan klub, koji je u nezavisnoj i samostalnoj BiH samo u jednoj prilici igrao LP, a kada čitaš postove njihovih navijača (ko ne zna) imao bi osjećaj da im klub ne izlazi iz najeminentnijeg takmičenja. Samo polako. Ipak je ovo LP.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2013, 22:39

Zakletva je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
neznam sto amar ne uzme bosnjaka iz goska.mislim da je i od bekrica kvalitetniji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jun 2013, 22:42

Amar zna ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2013, 22:45

Ma ja mislim da ce ipak doci jedna desetka do kraja prelaznog roka.. Situacija je takva u klubu kakva jeste i sigurno da Amar nece dovesti bilo koga, a i ne treba. U slucaju da se ukaze prilika tokom ljeta da se pofata neki igrac sigurno ce to Amar uradit. Eto naprimjer taj Alibasic. Momak do jucer igro u trecoj ligi naprimjer...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 24 jun 2013, 22:51

A izgleda da su Amar i Zeljo zatvorili vrati igracima iz Afrike ili igracima iz latino Amerike kao sto radi klubovi iz regije i na kraju ih dobro unovce takvi su Dinamo Zvezda pa i Partizan svi znamo za Kleo

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 24 jun 2013, 23:01

Protivnik jeste jak, kvalitet jeste bitan, al misljenja sam da u ovim utakmicama je puno bitnije pokazat srce, m**a, istrcat na teren muski igrat, igra se 11 na 11, niko me ne moze uvjerit da se ova ekipa ne moze dobiti, pa generacija koja je igrala sa Malagom one dvije utakmice nije bila puno kvalitetnija, al su ljudi ginuli na terenu, nama to fali da bi napravili bolji rezultat, svi oni koji su se bavili sportom znaju o cemu govorim, kad si psihicki dovoljno jak i mislis da mozes pobjediti protivnika koji je u svim segmentima bolji od tebe, ako nista pruzit ces mu dobar otpor pa te nece razbiti ili ces pobjediti uz neku srecu, pa iako izgubis da ljudi kazu j**o mater nezgodan ovaj Zeljo, al sve je u volji i zelji
1921

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 jun 2013, 23:04

Dobili smo stvarno teskog protivnika i objektivno mnogo kvalitnijeg od nas,pa svako pametovanje je suvisno.Ipak igramo kvalifikacije elitnog evropskog takmicenja i svi smo bili svjesni ovakvog razvoja situacije.U sportu je sve moguce pa tako i poneko cudo,a da li smo mi sposobni da ga napravimo ne znam.U tekmu treba uci pametno,bez srljanja, hrabro i srcem pa sta Bog da,licno mislim da ih necemo proci ali vjerujem da cemo prikazati bolje igre nego prethodnih godina.Amar ispaste stagniranje naseg kluba iz vremena svojih prethodnika i loseg koeficijenta jer nismo izlazili u Evropu radi njihovih losih rezultata,ali i to ce se promjeniti vec iduce sezone kada cemo biti nosioci(u osvajanje nove titule uopste ne sumnjam) i kada cemo mi imati priliku da dobijemo neke lakse protivnike i napravimo iskorak.O protivnicima drugih nasih predstavnika necu nista reci jer ce biti pogresno shvaceno i odmah ce poceti glupo prepucavanje,ali onome ko se stvarno razumije u fudbal sve je jasno kad pogleda samo ucesnike kvalifikacija drugorazrednog evropskog takmicenja.Nisu mi jasni pojedini nasi navijaci sto se prepucavaju na temi komsija i uopste porede ova dva takmicenja.Rasprave o tim stvarima treba voditi kada igramo u istom takmicenju,a dok je situacija ovakva nema smisla raspravljati sa njima jer oni ce spominjati Izraelce nasi Zetu i tako u nedogled trolovati po forumu.Prije par godina i mi i oni igrali smo kvalifikacije l.e. i stigli do treceg pretkola(mi prosli Serifa oni Orebra,mi popusili od Izraelaca oni od Sparte),svaki normalan navijac oba kluba svjestan je razlike igranja u L.S u odnosu na igranje u L.E i to se vidi po protivnicima,novcanim nagradama i vrijednosti koeficijenata za prolazak pojedinog pretkola i glupo je uopste o tome raspravljati.I za kraj Amaru,igracima i nama navijacima zelim puno srece u ove dvije urakmice,mi cemo na tribinama ostaviti i dusu i srce a nadam se i oni na terenu,neka ginu za sveti dres,pa i ako ispadnemo nije tragedija.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.