Steaua će biti izgleda izbačena(za one koji ne znaju, mi smo bili u regionalnoj grupi danas sa njima), Vardar automatski prolazi dalje i bit će nosioc u trećem pretkolu(jer preuzimaju njihov koefecijent), dakle dobili su otvoren put

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa da budemo iskreni nije ni Hadzic odradio bog zna utakmica ovog proljeca. Melher i Vasilj su branili jer doticni nije htjeo da produzi sa klubom. Loncaric je isto prekino kontrakt u drugom/trecem mjesecu tako da obadvojica imaju vrlo malo utakmica u nogama. No imaju sad nekolko sedmica da se dokazu. I jedan i drugi. Siguran sam da ce Amar izabrati najboljeg. Ja mislim ipak da ce to biti Loncaric jer po meni je bolji golman od Hadzica.gOlijat je napisao/la:Hadzic je za meni prva opcija. Momak je u trenaznom procesu dugo je branio, odnosno redovno i momak je strasan. Za ovog ne znam nista, ali mi je dovoljno dosta povreda malo minuta na golu.Zakletva je napisao/la:Po vasem misljenu ko ide za prvog golmana Filip ili Hadzic?
amar znasajo10 je napisao/la:Pa da budemo iskreni nije ni Hadzic odradio bog zna utakmica ovog proljeca. Melher i Vasilj su branili jer doticni nije htjeo da produzi sa klubom. Loncaric je isto prekino kontrakt u drugom/trecem mjesecu tako da obadvojica imaju vrlo malo utakmica u nogama. No imaju sad nekolko sedmica da se dokazu. I jedan i drugi. Siguran sam da ce Amar izabrati najboljeg. Ja mislim ipak da ce to biti Loncaric jer po meni je bolji golman od Hadzica.gOlijat je napisao/la:Hadzic je za meni prva opcija. Momak je u trenaznom procesu dugo je branio, odnosno redovno i momak je strasan. Za ovog ne znam nista, ali mi je dovoljno dosta povreda malo minuta na golu.Zakletva je napisao/la:Po vasem misljenu ko ide za prvog golmana Filip ili Hadzic?
Istina da cemo biti nosioci u trecem pretkolu ako prodje Viktoriu, no taj koeficijent se samo preuzima za jedno pretkolo i to nikada se ne moze prenositi u play-off kako Lige Prvaka tako i u play-off Lige Evrope. Znaci, i ukoliko bi se desilo neko cudo i prodjemo njih, bili bi nosioci u trecem pretkolu i ukoliko bi ga prosli u play-offu Lige Prvaka bi opet imali nas koeficijent od 4,566 koji nije dovoljan za nosioca (cak ni Viktorijin koeficijent trenutno nije dovoljan za nosioca u play-off Lige Prvaka), a ukoliko ispadnemo u trecem pretkolu ista prica se desava u play-offu Lige Evrope gdje bi opet preuzeli svoj koeficijent koji nije ni blizu dovoljan za nosioca.Fidelito je napisao/la:Uuuuuuuu koliki ćemo imati koeficijent kad prođemo Plzen,odmah ćemo biti nosioci u trećem predkolu,a i u play-off-u!
Nije bas istina, postoji sansa da bi Petrolul (drugoplasirana ekipa Rumunjskog šampionata) preuzela njihovu poziciju sto znaci da bi bili promovisani iz drugog pretkola Lige Evrope u drugo pretkolo Lige Prvaka. Njihov protivnik iz drugog pretkola Lige Evrope (pobjednik meca Vikingur - Inter Turku) bi najvjerovatnije dobio direktan prolaz u trece pretkolo Lige Evrope.Almir9 je napisao/la:Jest da više nema veze sa nama, samo da se vidi koliko nemamo sreće u ovim žrijebovima
Steaua će biti izgleda izbačena(za one koji ne znaju, mi smo bili u regionalnoj grupi danas sa njima), Vardar automatski prolazi dalje i bit će nosioc u trećem pretkolu(jer preuzimaju njihov koefecijent), dakle dobili su otvoren put
Moze Bučan i na lijevo krilo, a Bajica staviti na desno tako bi bila najbolja solucija jer nam lijevo škripi, samo nam fali neko između ova dva igrača, jedan klasicni plej, neko ko zna da povuce loptu, preda... Bekric u top formi bi bio top izbor za ovu poziciju, ali jbgZakletva je napisao/la:Misljenja sam da mladi Bajic treba dobiti u Evropi prednost nad iskusnim Bucanom
P. S. Evo Plišek kaže da je Adilović najopasniji igrač Željezničara."Ekipa Plzena je jedna od onih ekipa koje žele da spuste loptu na zemlju i da igraju fudbal. Filozofija njihove igre zasniva se na kratkim pasovima i svakoj ekipi koja igra protiv njih bude teško parirati im na sredini terena",
"Smatram da su zasluženo osvojili titulu ove sezone, jer im je glavni konkurent Sparta iz Praga padala na ispitima "laganih protivnika", gdje su oni bili nadomoćni i zaredali maksimalan broj bodova. Igrali su tokom cijele sezone na visokom nivou i zasluženo su osvojili titulu",
"Šanse željezničara su, iskreno iz ove perspektive, minimalne ukoliko uzmemo u obzir uzeti samo ekipu Plzena u kojoj posljednjih pet sezona igraju isti igrači, a u međuvremenu dobili su iskustva u Evropi, kako Ligi prvaka, tako i Evropskoj ligi, gdje su napravili zaista velike poduhvate",
"Demolirati Napoli na njihovom terenu, te Atletico Madrid kod kuće, nisu male stvari. Mane Plzena su definitivno u odbrani, jer smatram da igraju previše otvoreno odzada. Igraju otvoren fudbal i Željo treba šansu tražiti na stoperima i ubacivanjem sa krilnih pozicija, gdje su potanki, isto tako i prekidi su im slabija strana u defanzivi".
dok se jednom to i ne desi nista od nase lige i klubova.koeficijent treba zaraditi pobjedama i onda ce svim nasim klubovima biti olaksan puta ka play offuFidelito je napisao/la:Uuuuuuuu koliki ćemo imati koeficijent kad prođemo Plzen,odmah ćemo biti nosioci u trećem predkolu,a i u play-off-u!
Koficijent u play offu bi se vratio na nas, dok bi u 3. pretkolu uzeli od viktorie koficijent... nejse... nevazno je to sad, idemo prvo u plzen odraditi dobro gostovanje i po sto bolji rezultat i onda na Kosevu ima da se yseru kad zagrmi hadisonastra1922 je napisao/la:dok se jednom to i ne desi nista od nase lige i klubova.koeficijent treba zaraditi pobjedama i onda ce svim nasim klubovima biti olaksan puta ka play offuFidelito je napisao/la:Uuuuuuuu koliki ćemo imati koeficijent kad prođemo Plzen,odmah ćemo biti nosioci u trećem predkolu,a i u play-off-u!
Al bas nam fali jedan klasicna 10 nez ima li klub kontakata sa nekim igracima za tu poz.nime_tm87 je napisao/la:Moze Bučan i na lijevo krilo, a Bajica staviti na desno tako bi bila najbolja solucija jer nam lijevo škripi, samo nam fali neko između ova dva igrača, jedan klasicni plej, neko ko zna da povuce loptu, preda... Bekric u top formi bi bio top izbor za ovu poziciju, ali jbgZakletva je napisao/la:Misljenja sam da mladi Bajic treba dobiti u Evropi prednost nad iskusnim Bucanom
Evo kaze pile da se suska vezni i napadac pa cemo vidjeti, ima jos 23/24 danaZakletva je napisao/la:Al bas nam fali jedan klasicna 10 nez ima li klub kontakata sa nekim igracima za tu poz.nime_tm87 je napisao/la:Moze Bučan i na lijevo krilo, a Bajica staviti na desno tako bi bila najbolja solucija jer nam lijevo škripi, samo nam fali neko između ova dva igrača, jedan klasicni plej, neko ko zna da povuce loptu, preda... Bekric u top formi bi bio top izbor za ovu poziciju, ali jbgZakletva je napisao/la:Misljenja sam da mladi Bajic treba dobiti u Evropi prednost nad iskusnim Bucanom
Bez obzira na sve, ja se takvom scenariju ne bih radovao. Treba znati da Željo lagano postaje konstanta u LP, pa makar nas ljudi i kantali. Bolje i tako do zacrtanog cilja, nego nekakvim "sretnim okolnostima". Ima jedan klub, koji je u nezavisnoj i samostalnoj BiH samo u jednoj prilici igrao LP, a kada čitaš postove njihovih navijača (ko ne zna) imao bi osjećaj da im klub ne izlazi iz najeminentnijeg takmičenja. Samo polako. Ipak je ovo LP.Almir9 je napisao/la:Jest da više nema veze sa nama, samo da se vidi koliko nemamo sreće u ovim žrijebovima
neznam sto amar ne uzme bosnjaka iz goska.mislim da je i od bekrica kvalitetnijiZakletva je napisao/la:Al bas nam fali jedan klasicna 10 nez ima li klub kontakata sa nekim igracima za tu poz.nime_tm87 je napisao/la:Moze Bučan i na lijevo krilo, a Bajica staviti na desno tako bi bila najbolja solucija jer nam lijevo škripi, samo nam fali neko između ova dva igrača, jedan klasicni plej, neko ko zna da povuce loptu, preda... Bekric u top formi bi bio top izbor za ovu poziciju, ali jbgZakletva je napisao/la:Misljenja sam da mladi Bajic treba dobiti u Evropi prednost nad iskusnim Bucanom
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.